روایتی مستند از تشکیلات مخفی حزب توده ایران | کتاب «سایۀ سرخ» به نمایشگاه سی و ششم رسید رمان‌های محبوب اورسن ولز و کاترین هپبورن ژرار دوپاردیو، بازیگر برجسته فرانسوی، در آستانه محکومیت افتتاح باشگاه ادبی سیمرغ به مناسبت روز بزرگداشت فردوسی بزرگداشتی برای هنرمندی که صداقت و عشق به مردم، بخش جدایی‌ناپذیر از هنر اوست افتتاح باشگاه سیمرغ در آرامگاه فردوسی | محفلی برای شاعران و نویسندگان نوجوان تصویری از ریشه‌های نور در اقیانوس ژرف عرفان | نگاهی به نمایشگاه نقاشی و حجم در نگارخانه آسمان مشهد ادای دین هنرمندان مشهدی به شهید جمهور | درباره یک هم آفرینی هنری به مناسبت اولین سالگرد شهادت آیت الله رئیسی نصرالله مدقالچی در آستانه جراحی | آماده‌سازی برای دوبله فصل جدید «آن‌شرلی» فعالیت «تلویزیون اینترنتی همشهری» بدون مجوز! همکاری مهران احمدی، امین حیایی، هادی کاظمی و مهران مدیری در فیلم سینمایی زالو شیوا ارسطویی، نویسنده و شاعر، به خانه ابدی بدرقه شد «شاهنامه»، کتاب راهنمای حکومت داری | درباره کتاب «استقبال از شاهنامه در سده‌های میانه به سانِ آینه پادشاهان» برگزاری یازدهمین دوره کنگره شعر «از توس تا نیشابور» در مشهد + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ کارگردان فیلم پدرخوانده، یک هتل سینمایی راه انداخت تجربه‌گرایی در هنر | گفت‌و‌گو با احسان عظیمی‌مجاور، هنرمند ایرانی درباره فیلم «انفجار در قطار گلوله‌ای»، اکشن نفس‌گیر ژاپنی که نتفلیکس را تکان داد «شب‌های برره» محبوب‌ترین سریال ایرانی در سایت جهانی
سرخط خبرها

۱۰ هزار نوجوان مشهدی عضو باشگاه «مانا» هستند

  • کد خبر: ۱۶۳۷۳۶
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۸
۱۰ هزار نوجوان مشهدی عضو باشگاه «مانا» هستند
معاون فرهنگی و هنری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد مقدس گفت: باشگاه تخصصی مخاطب‌محور «مانا» که از خردادماه سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده، دارای بیش از ۱۰ هزار مخاطب نوجوان مشهدی است.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف اسماعیل‌زاده در جلسه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس به ارائه گزارشی از باشگاه مخاطب‌محور «مانا» پرداخت و اظهارکرد: این باشگاه تخصصی، ویژه نوجوانان ۱۳ تا ۱۵ ساله، دختر و پسر است که با هدف تقویت و رشد مهارت اجتماعی این قشر از جامعه در اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه در این باشگاه به دنبال ایجاد تجربه‌های متنوع در موقعیت‌های اجتماعی هستیم، گفت: فعالیت باشگاه «مانا» اواخر خردادماه سال گذشته توسط فرهنگسرای گفتگو آغاز شده است.

معاون فرهنگی و هنری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد مقدس افزود: در قالب این باشگاه، نشست هم‌اندیشی متنوعی نیز با فعالان تربیتی مختلف داشته‌ایم و اردو‌های تجربه‌محور نیز برگزار کرده‌ایم.

اسماعیل‌زاده با بیان اینکه درحال حاضر مخاطب باشگاه اجتماعی «مانا» به حدود ۱۰ هزار نفر رسیده، تصریح کرد: تمامی برنامه‌های این باشگاه در قالب همکاری فرهنگسرای گفتگو با تشکل‌های فعال در این حوزه تعریف و اجرایی شده است.

وی در ترسیم افق پیش‌بینی شده برای باشگاه «مانا» در سال ۱۴۰۲، گفت: به دنبال این هستیم که در این باشگاه، حداقل به ۵ هزار خانواده خدمات‌رسانی داشته باشیم، برنامه‌های اختصاصی در تابستان با محوریت کار و مهارت اجرایی کنیم و همچنین سایت باشگاه «مانا» راه‌اندازی شود.

معاون فرهنگی و هنری سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد مقدس افزود: برگزاری اردو‌های تجربه‌محور برای نوجوانان دختر و پسر و همچنین تدوین برنامه‌های آموزشی و مشارکت با مدارس و تشکل‌ها از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده برای امسال است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->