قتل پیرمرد میلیاردر تهرانی با اجیرکردن پیک‌موتوری تصادف اتوبوس با ۹ خودرو در کرمان | راننده مشکل روحی روانی داشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) گرد و خاک در جاده‌های خراسان رضوی دید رانندگان را کاهش داد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) کاهش دمای هوا در نیمه شمالی کشور تا پایان هفته جاری تصادف شدید دو خودرو در جاده کلات - مشهد ۸ مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدارس ۵ شهرستان در سیستان و بلوچستان، فردا (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) غیرحضوری شد پشت پرده انفجار بندر شهید رجایی؛ قصور در نگهداری مواد خطرناک تصادف در جاده قدیم قم _ کاشان ۶ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصویب درجه‌بندی و حفاظت از غار‌های ارزشمند خراسان رضوی در کارگروه ملی غارشناسی شمار جان‌باختگان حادثه بندرعباس به ۶۵ تن رسید + فیلم کشف ۷۷ کیلوگرم حشیش از خودرو سواری در مشهد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) امکان پرداخت خسارات طوفان به شهروندان تهرانی از طریق محاکم قضایی+ویدئو استرداد روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان پرداخت بیش از ۲.۵ همت مستمری به مددجویان خراسان رضوی | حدود ۶۷ هزار نفر، مشمول دریافت کمک‌های خاص هستند یادی از «ناصر دیوان کازرونی» نماد مقاومت ایران در جنگ جهانی اول | او ارتشی یک نفره بود علیه استعمار قطره قطره خون‌هایی که دریای عشق شدند فعالیت حدود ۳ هزار عطاری در مشهد | کمتر از ۱۵۰۰ عطاری، مجوز فعالیت قانونی دارند راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کدام جوانان بیشتر در معرض سکته قرار دارند؟

  • کد خبر: ۱۶۴۳۷۳
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۹
کدام جوانان بیشتر در معرض سکته قرار دارند؟
پژوهشی جدید نشان داده است که درگیربودن با اختلال‌های روانی مثل افسردگی می‌تواند ریسک بروز مشکلات قلبی و سکته را افزایش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، مطالعه‌ای تازه نشان داده است که برخی از مشکلات مربوط به سلامت روان می‌توانند ریسک حمله قلبی یا سکته را حدود سه‌برابر در جوانان افزایش دهند. این تحقیق که روی ۶.۵ میلیون نفر انجام شده است، می‌گوید نتوانسته است رابطه مستقیمی میان مشکلات قلبی و رفتار‌های سبک زندگی پیدا کند، اما بیماری‌های روانی را به‌عنوان یک فاکتور اثرگذار تشخیص داده است.

به گزارش یورونیوز، محققان با بررسی اطلاعات مربوط به بیش از ۶.۵ میلیون جوان بین ۲۰ تا ۳۹ سال در حد فاصل سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۲۱ در کره جنوبی، دریافته‌اند که درگیربودن با اختلال‌های روانی می‌تواند ریسک حمله یا سکته قلبی را در جوانان سه‌برابر بیشتر کند. نکته جالب اینجاست که هیچ‌کدام از نمونه‌ها از قبل سابقه حمله یا سکته قلبی نداشتند.

پژوهشگران در این مطالعه رابطه میان اختلال‌های روانی با آنفارکتوس میوکارد (یا حمله قلبی) و سکته ایسکمیک را بررسی کردند که رایج‌ترین نوع سکته است و با بروز لخته خونی در مغز همراه می‌شود. محققان می‌گویند حدود ۱۳ درصد از شرکت‌کنندگان در مطالعه حداقل یک اختلال روانی داشتند و از این میان، نیمی از آن‌ها دچار اضطراب بودند.

اختلال‌های روانی چه تأثیری روی ریسک حمله قلبی و سکته دارند؟
بیش از یک‌پنجم شرکت‌کنندگان با افسردگی و یک‌پنجم با بی‌خوابی درگیر بودند. بقیه از شکلی از اختلال روان‌تنی، اختلال سوءمصرف مواد، اختلال دوقطبی، شیزوفرنی، اختلال‌های خوردن، اختلال‌های شخصیتی و اختلال استرس پس از حادثه (PTSD) رنج می‌بردند.

درنهایت مشخص شد افراد مبتلا به اختلال‌های روانی ۵۸ درصد بیشتر از کسانی که مشکل روانی نداشتند، در معرض ریسک آنفارکتوس میوکارد و ۴۲ درصد بیشتر در خطر سکته قلبی قرار می‌گرفتند.

پروفسور «یو-کیون چوی»، از دانشکده پزشکی دانشگاه ملی سئول می‌گوید: «مشکلات روانشناسانه در جوانان رایج هستند و پیوند قدرتمندی با سلامت قلب و عروق دارند. این یافته‌ها نشان می‌دهد که این افراد باید تحت چکاپ‌های منظم قرار بگیرند و درصورت نیاز برای پیشگیری از آنفارکتوس میوکارد یا سکته، دارو مصرف کنند.»

نتایج این پژوهش در مجله European Society of Cardiology منتشر شده است.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->