جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ۲ شکست پرهزینه در دوران مدیریت علی خطیر | از موبایل موسوی تا وعده ساخت ورزشگاه ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟
سرخط خبرها

برگزاری مجمع انتخابی هیات بدنسازی خراسان رضوی ظرف ۲ ماه آینده

  • کد خبر: ۱۶۴۸۶۶
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۵
برگزاری مجمع انتخابی هیات بدنسازی خراسان رضوی ظرف ۲ ماه آینده
سرپرست دبیری هیات بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی از برگزاری مجمع انتخابی هیات بدنسازی خراسان رضوی ظرف ۲ ماه آینده خبر داد.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

گروه ورزش | شهرآرانیوز، جواد ساقی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص برگزاری مسابقات قوی‌ترین مردان خراسان رضوی در نمایشگاه بین‌المللی مشهد عنوان کرد: شاهد مسابقات باکیفیتی هستیم که از تجهیزات به روز و سطح بالایی در این مسابقات استفاده شده است.

وی در خصوص زمان برگزاری مجمع انتخابی هیات بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی تصریح کرد: ثبت‌نام نامزد‌های مجمع انتخابی صورت گرفته که پس از تایید صلاحیت از سوی حراست اداره‌کل ورزش‌وجوانان و مشخص شدن نامزد‌های نهایی و اعضای مجمع انتخابی، انتخابات ظرف یک تا دو ماه آینده برگزار خواهد شد.

سرپرست دبیری هیات بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی ادامه داد: با توجه به اینکه هیات بدنسازی و پرورش اندام استان در یک وضعیت بلاتکلیف قرار دارد، برنامه ریزی ما مربوط به زمان کنونی هیات و سر و سامان دادن به وضعیت آشفته هیات استان بوده است.

ساقی گفت: با توجه به اینکه هیات استان در سال ۱۴۰۱ چهار دست چرخیده بود، کمی با آشفتگی مواجه شده بود، اما در انتهای سال گذشته که هیات را تحویل گرفتیم کاری از دستمان بر نمی‌آمد. از ابتدای سال ۱۴۰۲ فعالیت‌ها را آغاز کرده و به هیات بدنسازی استان ساماندهی و نظم دادیم تا هیات بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی که به صورت امانت به ما سپرده شده را به رییس هیات استان واگذار کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->