جنگ قدرت‌‌ها: نگاهی به اختلافات اخیر ایلان ماسک و دونالد ترامپ ویدئو | تست نینتندو سوییچ ۲ دربرابر آسیب‌پذیری و خط‌وخش شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود
سرخط خبرها

پرفروش‌ترین برند گوشی خاورمیانه در فصل اول ۲۰۲۳ چه بوده است؟

  • کد خبر: ۱۶۵۰۲۵
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۱
پرفروش‌ترین برند گوشی خاورمیانه در فصل اول ۲۰۲۳ چه بوده است؟
فروش گوشی‌های هوشمند در خاورمیانه (غیر از ترکیه) هر سال رو به کاهش است و انتظارات کمی از فروش گوشی در این منطقه وجود دارد. اما وضعیت در فصل اول ۲۰۲۳ بهتر از انتظارات بود

به گزارش شهرآرانیوز - فروش گوشی‌های هوشمند در خاورمیانه (غیر از ترکیه) هر سال رو به کاهش است و انتظارات کمی از فروش گوشی در این منطقه وجود دارد. اما وضعیت در فصل اول ۲۰۲۳ بهتر از انتظارات بود و همچنین سامسونگ پرفروش‌ترین برند خاورمیانه شد.

تحلیلگران انتظار داشتند کاهش فروش گوشی در فصل اول ۲۰۲۳ در بازار خاورمیانه ۱۳ درصد باشد، اما طبق جدیدترین اطلاعات شرکت تحقیقاتی کانالیس، کاهش فروش در این بازار تنها ۳.۵ درصد بود. درحقیقت در سه ماه اول ۲۰۲۳، شرکت‌ها درمجموع ۸.۸ میلیون گوشی هوشمند در این منطقه به فروش رسانده‌اند.

در این گزارش به‌طور مستقیم به ایران اشاره‌ای نشده است. طبق گزارش کانالیس، فروش گوشی در عربستان سعودی رشد ۱ درصدی داشته، درحالی‌که فروش گوشی در امارات متحده عربی کاهش ۳ درصدی را تجربه کرده. در کشور‌های عراق و کویت هم به‌ترتیب فروش گوشی ۳ و ۱۱ درصد کاهش داشته است.

سامسونگ توانسته است در فصل اول ۲۰۲۳ بیشترین گوشی را در منطقه خاورمیانه عرضه کند. کره‌ای‌ها در این بازه زمانی ۳.۸ میلیون گوشی فروخته‌اند و سهم ۴۳ درصدی را به‌دست آورده‌اند. بااین‌حال رشد فروش سالانه سامسونگ منفی ۵.۳ درصد بوده است.

در مقام دوم اپل قرار گرفته است. کوپرتینویی‌ها در این بازه زمانی در بازار خاورمیانه موفق به فروش ۱.۳ میلیون گوشی هوشمند شده‌اند و سهم ۱۵ درصدی به‌دست آورده‌اند. بااین‌حال اپل رشد فروش سالانه ۳۵.۴ درصدی را تجربه کرده است.

شیائومی در رتبه سوم به‌چشم می‌خورد. چینی‌ها توانسته‌اند با رشد فروش سالانه ۱.۶ درصدی، ۱.۰ میلیون گوشی در خاورمیانه بفروشند و سهم ۱۱ درصدی برای خود به‌دست آوردند. لازم به ذکر است که در این گزارش برند شیائومی شامل زیرمجموعه‌های ردمی و پوکو می‌شود. در رتبه چهارم و پنجم به‌ترتیب برند‌های چینی Transsion و اوپو با سهم ۱۱ و ۴ درصدی به‌چشم می‌خورند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->