موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم!
سرخط خبرها

بازگشت احتمالی قایدی به امارات

  • کد خبر: ۱۶۵۳۷۱
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۲
بازگشت احتمالی قایدی به امارات
ستاره خط حمله استقلال باید به تیم سابقش برگردد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی قایدی که با یک قرارداد پرسروصدای قرضی به استقلال آمده بود، بعد از نمایش‌های درخشانش در فصل گذشته فوتبال ایران، یک بار دیگر چشم شیوخ اماراتی را گرفت.
قایدی که در لیگ امسال ۱۲ گل برای آبی‌های تهرانی به ثمر رسانده است، عنوان دومین گل‌زن برتر این فصل را به خودش اختصاص داد و نقش بسزایی در نتایج این تیم ایفا کرد. ستاره بوشهری استقلال به‌صورت قرضی از باشگاه شباب الاهلی دبی به استقلال آمده بود و اکنون باشگاه استقلال باید تکلیف این بازیکن را مشخص کند و با باشگاه شهر دبی وارد مذاکره شود؛ اتفاقی که باتوجه‌به بحران‌های مالی استقلال به‌نظر می‌رسد چندان ختم‌به‌خیر نخواهد شد و قایدی برای فصل بعد احتمالا راهی امارات خواهد شد.
سایت «اسپورت» امارات با انتشار آمار فوق‌العاده قایدی با پیراهن استقلال در لیگ ایران ابراز امیدواری کرد که مدیران باشگاه شباب الاهلی این ستاره ایرانی را در فصل آینده به لیگ امارات برگردانند.
طبق آمار این رسانه اماراتی، قایدی ۲۹ بازی برای استقلال انجام داده و ۱۲ گل به ثمر رسانده و ۸ پاس گل داده است. قایدی در بازی آخر لیگ مقابل تراکتور کولاک کرد و موفق به هت‌تریک شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->