تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتابخوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین آمار از ورود زائران ایرانی به عربستان (۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴) درباره سهم ما از پویش‌هایی که به غذای مراسم ترحیم نه‌ می‌گویند | نه به  ضیافت سوگ
سرخط خبرها

برگزاری همایش "بررسی واکنش علیه خشونت در ایران و آمریکا " در دانشگاه فردوسی مشهد

  • کد خبر: ۱۶۶۲۵۸
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۱
برگزاری همایش
همایش نشست تخصصی "بررسی واکنش علیه خشونت در ایران و آمریکا" با حضور اساتید برجسته حوزوی و دانشگاهی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز، در همایش نشست تخصصی "بررسی واکنش علیه خشونت در ایران و آمریکا "که با حضور اساتید برجسته حوزوی و دانشگاهی در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، دکتر علی جعفری (عضو هیات علمی دانشگاه فارابی تهران) و قاضی امیر حسین قناد (قاضی دادسرای عمومی و انقلاب مشهد)، و دکتر علی مراد حیدری (عضو هیات علنی دانشگاه فردوسی مشهد) هر کدام با ایراد سخنانی به بیان مفهوم محاربه، رایت تروریسم و همچنین پاسخ به خشونت در دو کشور ایران و آمریکا پرداختند.

دکتر علی جعفری عضو هیات علمی دانشگاه فارابی تهران در این همایش با بیان مفهوم محاربه در بین دانشجویان گفت:روش‌های اعلام نارضایتی مردم از تصمیمات حاکمان، به دو روش دمکراتیک و نرم و روش‌های خشونت آمیز و اظهار نارضایتی تقسیم می‌شوند.

او افزود: در روش دمکراتیک که نقد علنی و رسانه‌ای و مطبوعاتی و گاهی هم به صورت نافرمانی مدنی جلوه می‌کند قانون مناسب با آن در دو کشور وضع شده است.

جعفری گفت:در روش اعتراضات خشونت آمیز که در قالب تخریب اموال و اشیا عمومی و خصوصی، ضرب و جرح و آسیب جسمانی مردم و ماموران حکومتی و... بروز پیدا میکند شیوه برخورد حکومت و دولت‌ها با هر کدام از این روش‌های نقد، متفاوت است.

این استاد دانشگاه در ادامه با بیان قوانین اعتراضات اظهار کرد: ادبیات قانونی روش‌های دمکراتیک اعتراض در ایران به صورت، نقد علنی و مطبوعاتی بر اصل ۲۴ قانون اساسی و آزادی بیان می‌توانند انتقادات خود را ایراد کنند.

او همچنین درخصوص تجمعات اعتراضی گفت: بر طبق اصل ۲۷قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، راهپیمایی‌ها مشروط به عدم حمل سلاح آزاد به رسمیت شناخته شده و در سال‌های اخیر ۲هزار و ۸۰۰تجمع اعتراضی در کشور به وقوع پیوسته است.

این استاد دانشگاه با بیان روش‌های خشونت آمیز در اعتراضات گفت:در خصوص روش‌های خشونت آمیز در صورتیکه تخریب اموال عمومی و ضد امنیتی صورت گیردبر طبق قانون تعزیرات اعمال خواهد شد.

دکتر جعفری همچنین در خصوص نحوه اعتراضات و نحوه برخورد با اعتراضات امریکا گفت: در مقایسه قوانین ایران با قوانین آمریکا باید قانون با قانون و نظریه با نظریه به صورت متناظر هم مقایسه صورت گیرد تا بتوان به چگونگی قوانین در این دو کشور پرداخت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->