۶۰ شهید حملات رژیم صهیونیستی به کشور، در تهران تشییع می‌شوند بازگشت حسینیه معلی با ترکیب تازه‌ای از مداحان و کارشناسان مذهبی قاب کم‌نظیر از فرماندهان میدان در جریان حمله صهیونیست‌ها به ایران + عکس نگارخانه رضوان میزبان نمایشگاه خوشنویسی «گلاب اشک» می‌شود برنامه‌های دهه اول محرم ۱۴۰۴ ویژه زائران غیرایرانی حرم مطهر امام رضا (ع) اهتزاز پرچم ایران و پرچم گنبد حرم امام حسین (ع) در آسمان کشور + فیلم تشییع پیکر شهید احسان ذاکری، پاسدار و خبرنگار، در تهران (۶ تیر ۱۴۰۴) + فیلم سلیمان سلیمانی، دانشمند هسته‌ای در حملۀ صهیونیست‌ها به شهادت رسید آغاز به کار پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم» با فرا رسیدن ماه محرم ۱۴۰۴ ممنوعیت برپایی عزاداری محرم در حرم حضرت زینب(س) توسط جولانی آیین سنتی «صلا» در نخستین روز ماه محرم در حرم مطهر رضوی برگزار شد (۶ تیر ۱۴۰۴) چرایی عزاداری برای امام حسین(ع) قبل از سالروز شهادتش نماهنگ چاووش با صدای محمود کریمی+ فیلم ورود آخرین کاروان زائران ایرانی به مدینه (۶ تیر ۱۴۰۴) مراسم شیرخوارگان حسینی در نخستین جمعه محرم برگزار شد (۶ تیر ۱۴۰۴) | تجدید بیعت مادران مشهدی با مکتب سیدالشهدا(ع) برگزاری تشییع پیکر سردار شهید کاظمی و دیگر شهدای جنایات ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی در مشهد (۶ تیر ۱۴۰۴) + فیلم و تصاویر اعلام برنامه‌های ویژه ماه محرم برای زائرین ‌غیرایرانی حرم حضرت زینب(س) سیاه‌پوش شد اقتدای حسینی برای شهدای ایران | استقبال باشکوه از ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی در حرم مطهر رضوی
سرخط خبرها

جشن ۲.۵ کیلومتری مشهدی‌ها در سالروز ولادت امام مهربانی‌ها | «خوشا ملکی که سلطانش تو باشی» + فیلم و تصاویر

  • کد خبر: ۱۶۶۹۸۷
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۰
جشن ۲.۵ کیلومتری مشهدی‌ها در سالروز ولادت امام مهربانی‌ها | «خوشا ملکی که سلطانش تو باشی» + فیلم و تصاویر
به مناسبت فرارسیدن شام ولادت امام هشتم(ع)، جشن ۲.۵ کیلومتری مشهدی‌ها در خیابان امام رضا(ع) با برپایی ۳۰۰ موکب پذیرایی درحال برگزاری است.

به گزارش شهرآرانیوز، نخستین بار سه‌شنبه دوم خردادماه بود که محسن داوری فرماندار مشهد در جلسه شورای اداری شهرستان به همه دستگاه‌های اجرایی تکلیف کرد تا در جشن بزرگ شب ولادت امام رضا(ع) مشارکت فعال داشته باشند؛ جشن بزرگی که هر روز زمان می‌گذشت، نفس مشهدی‌ها را بیشتر در سینه حبس می‌کرد و مردم با هیجان و شور و نشاط، جزییات برنامه‌ریزی‌ برای برپایی موکب‌های پذیرایی، نورافشانی گسترده و گل‌آرایی خیابان امام رضا(ع) را در رسانه‌ها دنبال می‌کردند. اکنون از ساعت ۱۶ روز سه‌شنبه نهم خرداد و به مناسبت فرارسیدن شب ولادت امام رئوف، حدفاصل میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی غرق در نور و سرور و شادی بود تا «جشن بزرگ» مشهدی‌ها در سالروز ولادت ولی‌نعمت ایران، زینت‌بخش چهره شهر باشد.

روایت این لحظات خیابان امام رضا(ع)، روایت حضور پرشور مردانی با پیراهن‌های رنگارنگ بر تن و زنانی با لبخند برلب است که هرکدام با خانواده‌هایشان به جشن ولادت امام مهربانی‌ها آمده‌اند.

خیابان امام رضا(ع) را میتوان یکی از شاهراه‌های گذر تاریخ مشهد دانست؛ وجب به وجب این خیابان در سوگواره‌های باشکوه مشهدی‌ها در محرم گریسته و در آیین‌‌های پرسوز تشییع پیکر شهدا بر سر و سینه زده اما اکنون موسم شادی فرارسیده و بر همین اساس، «خیابان تهران» در گذرگاه دلدادگان امام هشتم، تصدیق عینی معنای خیابان امام رضا(ع) شده است.

همه آمده‌اند. میتوان به جرئت ادعا کرد که حدفاصل میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی در شب ولادت امام رئوف، چکیده و خلاصه همه مشهدالرضا(ع) است و آن‌هایی که شیرینی در دهان می‌گذارند و جرعه‌جرعه  شربت می‌نوشند، نماینده همه زائران و مجاورانی هستند که به یمن ولادت سلطان توس و در این ساعات باسعادت، کام‌شان را شیرین کرده‌اند.

به موازات موکب‌های پذیرایی، یکی دیگر از جذابیت‌های جشن ۲.۵ کیلومتری در خیابان امام رضا(ع)، غرفه‌های فرهنگی، هنری و ورزشی ویژه کودکان و نوجوانان است که در آنها سیره امام هشتم و فرهنگ رضوی را به شیوه‌ای هنرمندانه و با زبان طنز و بازی به کودکان آموزش داده می‌شود. در نهایت هرچه باشد، لبخند بر لبان پدرومادرها و شادی بی حد و حصر کودکان است که چهره متفاوتی به خیابان امام رضا(ع) بخشیده و شام ولادت علی‌بن موسی‌الرضا(ع) را با حضور خانوادگی زائران و مشهدی‌ها و پذیرایی بیش از ۳۰۰ موکب، باشکوه‌تر از هر زمان رقم زده است.

تصاویر تصاویر تصاویر تصاویر تصاویر

رأس ساعت ۸ شب، خیل انبوه زائران و مجاورانی که در جشن ولادت امام مهربانی‌ها شادمان و شیرین‌کام بودند، دست ادب بر سینه گذاشتند و به پیشگاه هشتمین خورشید عالم‌تاب آسمان امامت و ولایت سلام گفتند. هشت دقیقه بعد، رأس ساعت ۲۰:۰۸ دقیقه، جشن عظیم نورافشانی و آتش‌بازی، آغاز شد تا در شام ولادت حضرت خورشید، آسمان مشهدالرضا (ع) همچون دل هر زائر و مجاور روشن باشد.

 
 
در جشن بزرگ امام رضایی‌ها همه پای کار بودند
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->