بررسی بخش دوم از بودجه سال ۱۴۰۴ در مجلس شورای اسلامی در دو نوبت صبح و عصر دیدار عراقچی با وزیر خارجه بحرین (۶ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو | شهید سید هاشم صفی‌الدین: کلید هر موفقیتی در مقاومت لبنان به دست رهبر انقلاب اسلامی است رئیس نمایندگی لهستان در تهران به وزارت خارجه ایران احضار شد نتایج یک نظرسنجی جدید فاش کرد: نارضایتی آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ یک مجری رادیو، معاون اف‌بی‌آی در دولت ترامپ شد لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز مراسم رسمی تدفین شهید سید هاشم صفی‌الدین (۶ اسفند ۱۴۰۳) «جنگنده یاک ۱۳۰» در رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش به پرواز درآمد تأکید رئیس‌جمهور تاجیکستان بر استفاده از هوش مصنوعی در نیروهای مسلح شانزدهمین بسته تحریمی اتحادیه اروپا علیه روسیه و بلاروس + جزئیات قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت تحریم ۷۰ شهروند و ۷۹ نهاد روسی توسط استرالیا تعطیلی ۴۹ مدرسه در کره جنوبی درپی کاهش جمعیت اختلاف‌ها در رژیم صهیونیستی بالا گرفت | نتانیاهو از پسرش کتک خورد روز تاریخی تشییع سیدحسن نصرالله مخالفت ۶۰ درصد صهیونیست‌ها با ازسرگیری جنگ در غزه وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک‌های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر
سرخط خبرها

پوتین و اردوغان دیدار خواهند کرد

  • کد خبر: ۱۶۷۱۶۹
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۳
پوتین و اردوغان دیدار خواهند کرد
سخنگوی کاخ کرملین روز چهارشنبه از دیدار رئیس جمهور این کشور با «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، به گزارش خبرگزاری «اینترفکس»، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین گفت: «ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و رجب طیب اردوغان، همتای ترکیه‌ای وی در حال برنامه‌ریزی برای برگزاری دیداری دوجانبه در آینده هستند.»

پسکوف در نشست خبری گفت، زمانیکه پوتین به اردوغان بابت پیروزی در انتخابات و انتخاب مجدد به عنوان رئیس جمهور ترکیه تماس گرفت و به او تبریک گفت، روسای جمهور بر قصد خود در برگزاری نشست دوجانبه در آینده تاکید کردند. مکان و تاریخ دقیق آن با توجه به هر دو مورد هماهنگ خواهد شد.

 رئیس جمهور روسیه روز دوشنبه در تماس تلفنی با رجب طیب اردوغان پیروزی وی در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ترکیه را تبریک گفت. پوتین در پیام خود اظهار داشت: «پیروزی در انتخابات نتیجه طبیعی کار فداکارانه شما به عنوان رئیس جمهوری ترکیه بود و گواه روشنی بر حمایت مردم ترکیه از تلاش‌های شما برای تقویت حاکمیت دولتی و اجرای سیاست خارجی مستقل است.»

رجب طیب اردوغان، در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ترکیه توانست اکثریت آرا (بیش از ۵۰ درصد) را بدست بیاورد و رئیس جمهور ترکیه باقی بماند. بر اساس آمار خبرگزاری آناتولی اردوغان توانست ۵۲.۱۲ درصد آرا و قلیچدار اوغلو ۴۷.۸۸ درصد آرا را بدست بیاورد.

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه شامگاه دوشنبه در تماس تلفنی با «رجب طیب اردوغان» پیروزی وی در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ترکیه را تبریک گفت. رئیس جمهور روسیه در پیام خود به اردوغان گفت: «ما از مشارکت شما در تقویت روابط دوستانه روسیه و ترکیه و همکاری‌های متقابل سودمند در زمینه‌های مختلف بسیار قدردانی می‌کنیم.»

پوتین گفت که به پروژه‌های مشترکی مانند نیروگاه هسته‌ای «آکویو» ترکیه که توسط «روس اتم» ساخته می‌شود، اهمیت زیادی قائل است.

ترکیه و روسیه ساخت این نیروگاه را در سال ۲۰۱۹ در بحبوحه نگرانی‌ها در مورد پیامد‌های بالقوه مخرب زیست محیطی این نیروگاه آغاز کردند. هدف آکویو این است که با راه اندازی چهار رآکتور ۱۲۰۰ مگاواتی، ۱۰ درصد انرژی مورد نیاز ترکیه را تامین کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->