ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازگشت دوباره ایلان ماسک به صدر فهرست ثروتمندترین افراد جهان (۱۱ خرداد ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۶۷۲۷۲
  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴
بازگشت دوباره ایلان ماسک به صدر فهرست ثروتمندترین افراد جهان (۱۱ خرداد ۱۴۰۲)
ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و توییتر بار دیگر عنوان ثروتمندترین فرد جهان را از آن خود کرد.

به گزارش شهرآرانیوز -  پس از کاهش ۲.۶ درصدی ارزش سهام شرکت فرانسوی کالا‌های لوکس LVMH متعلق به «برنار آرنو» در معاملات پاریس، ایلان ماسک توانست با ثروت حدود ۱۹۲ میلیارد دلاری‌اش، از برنارد آرنو سبقت بگیرد و در جایگاه ثروتمندترین فرد جهان قرار گیرد.

اکنون در شاخص میلیاردر‌های بلومبرگ، ایلان ماسک با مجموع دارایی خالص ۱۹۲ میلیارد دلار، در جایگاه اول، آرنو با دارایی خالص ۱۸۷ میلیارد دلار در جایگاه دوم و «جف بیزوس»، مؤسس آمازون با دارایی خالص ۱۴۴ میلیارد دلار در جایگاه سوم ثروتمندترین افراد جهان قرار دارند.

رقابت اصلی در این زمینه بین ماسک و آرنو ۷۴ ساله بوده که در فهرست میلیاردر‌های بلومبرگ رقابت تنگاتنگی با یکدیگر داشته‌اند. اولین بار در آذرماه سال گذشته، آرنو برای اولین بار موفق شد از ماسک پیشی بگیرد، زیرا صنعت فناوری در آن زمان با مشکلاتی روبرو شده بود و کالا‌های لوکس در برابر تورم انعطاف‌پذیری بیشتری داشتند. آرنو که مؤسس LVMH است، مالک برند‌های دیگری از جمله لویی ویتون، فندی و هنسی نیز محسوب می‌شود.

هرچند در اواخر سال گذشته ماسک دوباره ثروتمندترین فرد جهان شد، اما این عنوان تا روز گذشته دوباره در اختیار آرنو قرار داشته است.

همزمان با نشانه‌های رو به رشد کند شدن رشد اقتصادی، به ویژه در بازار بحرانی چین، ایمان و اطمینان افراد به بخش کالا‌های لوکس در حال کمرنگ‌تر شدن است. سهام LVMH از ماه آوریل تاکنون حدود ۱۰ درصد سقوط کرده است و همین امر باعث شد تا ارزش مجموع دارایی‌های آرنو در یک روز ۱۱ میلیارد دلار کمتر شود.

در همین حال، ماسک در سال جاری بیش از ۵۵.۳ میلیارد دلار کسب کرده است که بیشتر آن با کمک تسلا به دست آمده است. غول خودروسازی مستقر در آستین که ۷۱ درصد از ثروت ماسک را شامل می‌شود، از ابتدای سال تاکنون ۶۶ درصد رشد کرده است. ایلان ماسک همچنین مدیرعامل شرکت اکتشاف فضایی اسپیس ایکس و مالک شبکه اجتماعی توییتر نیز است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->