رسانه آمریکایی: از خیال‌پردازی تجزیه ایران دست بردارید تاکید روسای جمهور روسیه و فرانسه بر حق مشروع ایران برای استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای هشدار وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی: تقابل بعدی ما با ایران دشوار‌تر و پیچیده‌تر خواهد بود سازمان ملل فاش کرد: بیش از ۶۰ شرکت از شهرک‌سازی و نسل‌کشی در غزه حمایت می‌کنند حمله خمپاره‌‌های سرایا القدس و القسام به نظامیان و خودرو‌های ارتش اسرائیل اعتراف بلومبرگ به همکاری آژانس با آمریکا و اسرائیل علیه ایران شلیک یک فروند موشک بالستیک از یمن به اراضی اشغالی (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ۱۹ هزار صهیونیست در پی حملات ایران بی خانمان شدند اصابت دقیق موشک‌‌های ایرانی به ۱۰ مرکز راهبردی اسراییل وزیر خارجه عمان: تاکنون موعدی برای ازسرگیری مذاکرات مشخص نشده است عراقچی: غرب آسیا درآستانه یک دوراهی تاریخی است جفری ساکس: اسرائیل در صورت درگیری مجدد با ایران، ضربات شدیدتری می‌خورد سردار جعفری: بعید است رژیم صهیونیستی بزودی بتواند توان خود را احیا کند گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ماکرون با محوریت ایران و اوکراین سنای آمریکا لایحه جنجالی ترامپ را تصویب کرد پزشکیان از برخی مناطق آسیب‌دیده از تهاجم رژیم صهیونیستی بازدید کرد ترامپ: با نتانیاهو حمله به ایران را جشن خواهم گرفت دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس: برنده واقعی جنگ ۱۲ روزه جمهوری اسلامی ایران بود موضع‌گیری جدید ترامپ درباره ایران تلاش عجیب ترامپ برای برکناری گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین ۵۰ جاسوس اسرائیل در سیستان و بلوچستان دستگیر شدند (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ۱۱۶ نفر در یک روز در نوار غزه به شهادت رسیدند (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ترامپ: با نتانیاهو درباره ایران و غزه دیدار می‌کنم اسموتریچ به شکست ارتش اسرائیل در نوار غزه اذعان کرد مقتدی صدر با آیت‌الله سیستانی دیدار کرد ایران اتهام‌زنی آلمان را رد کرد نخست وزیر پاکستان و معاون وزارت خارجه روسیه دفتر یادبود شهدای اقتدار را امضا کردند + فیلم
سرخط خبرها

وزیر رفاه خبر داد: افزایش ۲۰ درصدی یارانه ۳ دهک اول از امروز+ جزئیات (۱۳ خرداد ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۶۷۴۷۳
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۱
وزیر رفاه خبر داد: افزایش ۲۰ درصدی یارانه ۳ دهک اول از امروز+ جزئیات (۱۳ خرداد ۱۴۰۲)
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: از امروز (۱۳ خرداد‌) و به‌منظور حمایت از خانوار‌های کم‌درآمد اعتبار یارانه مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در صورت خرید اعتباری بیش از ۷۰ درصد مبلغ یارانه، ۲۰ درصد افزایش می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدصولت مرتضوی در نشست ویدئوکنفرانس با مدیران‌کل ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی سراسر کشور که مدیران‌کل بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز حضور داشتند، با تشریح اهداف اجرای مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک اظهار داشت: اجرای طرح ملّی کالابرگ الکترونیک مصوبه مجلس شورای اسلامی و در راستای سیاست‌های عدالت‌بخش نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.


بیشتر بخوانید:

جزئیات مرحله جدید کالابرگ| گوشت و اقلام پروتئینی به کالا‌ها اضافه شد

ویدئو| صفر تا صد مرحله جدید طرح کالابرگ و افزایش یارانه نقدی از امروز (۱۳ خرداد ۱۴۰۲)


وی افزود: از سال گذشته و با تکمیل سامانه شبکه ملّی اعتبار در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به صورت آزمایشی طرح کالابرگ الکترونیک آغاز و در اسفندماه ۱۴۰۱ نیز به صورت سراسری به مرحله اجرا درآمد. به دنبال تأکیدات ریاست‌جمهوری و به‌منظور تأمین سبد تغذیه خانوار‌های کم‌درآمد، تأمین منابع مالی افزایش ٢٠ درصدی اعتبار یارانه کالابرگ در دستور کار دولت قرار گرفت.

وزیر رفاه با بیان این‌که اجرای سراسری و فراگیر طرح کالابرگ الکترونیکی به مهار تورّم و ثبات بازار کمک می‌کند، اظهار داشت: اجرای اثربخش این طرح نیازمند همراهی و هماهنگی گسترده در تمامی استان‌های کشور است.

وی تأکید کرد: در مرحله نخست و به منظور حمایت از خانوار‌های تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) افزایش ۲۰ درصدی اعتبار یارانه از امروز (۱۳ خردادماه) برای آنان اعمال می‌شود و می‌توانند به شرط استفاده بیش از ۷۰ درصدی از سبد ۱۱ قلم کالای طرح کالابرگ، مشمول این افزایش شوند.

مرتضوی گفت: دولت در ادامه برای کل خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم این افزایش را اعمال می‌کند و تلاش دارد برای سایر دهک‌ها نیز این طرح را عملیاتی کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر اطلاع‌رسانی متمرکز و گسترده به مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) برای برخورداری از این طرح و افزایش اعتبار یارانه تأکید کرد و افزود: دولت برنامه‌ریزی گسترده‌ای برای تنظیم بازار، رشد تولید و مهار تورّم داشته و اجرای طرح کالابرگ در همین راستا است.

در ابتدای این نشست «علیرضا عسگریان» معاون رفاه و امور اقتصادی، «مهدی رضوی‌کیا» رئیس مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و «هادی کاشف قربانپور» مدیرعامل شرکت خدمات فناوری اطلاعات رفاه ایرانیان (فارا) به سؤالات مدیران‌کل استانی در خصوص اجرای مرحله جدید طرح ملّی کالابرگ الکترونیک پاسخ دادند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->