راهپیمایی ۱۳ آبان (۱۴۰۴) در مشهد، به‌صورت متمرکز در میدان شهدا برگزار می‌شود «طرح طاهرین»، الگویی برای سبک زندگی معنوی | فعالیت ۲۰۰ داوطلب در آرامستان‌های مشهد موحدیان: شورای ششم با نگاه آینده‌نگرانه به توسعه مشهد می‌نگرد+ فیلم قیمت امروز پول افغانی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: وجود آمار و اطلاعات دقیق، در تحقق تصمیم سازی های مشهد و استان مؤثر است استاندار خراسان رضوی: دستگاه‌های اجرایی مکلف‌اند آمار و اطلاعات موردنیاز را در اختیار رصدخانه شهری مشهد قرار دهند + فیلم کاهش نسبی آلودگی هوای مشهد (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴) | کیفیت هوای شهر همچنان در مرز هشدار است تحلیلی تاریخی و متفاوت از شرایط مشهد در دوران شورش عصر «محمدشاه قاجار» | ۲ روی سکه حکومت «حسن‌خان سالار» جابه جایی بیش از ۱۵ میلیون مسافر از طریق پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در هفت ماه نخست سال ۱۴۰۴ درباره بنای مصلی‌ها که نمونه‌های بزرگ شده محراب‌ها هستند | شکوهی ۳۰۰ ساله در پایین خیابان گزارشی تاریخی از یک کاربری متفاوت برای بنای تاریخی کنار دروازه «پایین‌خیابان» | نشست دیپلماتیک در «باغ مصلی» جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: باید به مشهد نگاه ویژه شود، همه مردم ایران بهره‌برداران در این شهر هستند

  • کد خبر: ۱۶۷۸۰۰
  • ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۴
شهردار مشهد مقدس: باید به مشهد نگاه ویژه شود، همه مردم ایران بهره‌برداران در این شهر هستند
شهردار مشهد مقدس با ابراز تاسف از اینکه نگاه ملی به مشهد صورت نمی‌گیرد، افزود: در مشهد به جز  خدماتی که به مجاوران ارائه می شود، ما میزبان اتباع بیگانه هستیم و همچنین سالانه سی میلیون زائر را پذیرایی می‌کنیم، که باید در این خصوص به مشهد توجه ویژه شود.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف، امروز سه‌شنبه۱۶ خردادماه در مراسم افتتاح پروژه‌های خدمات شهری، اولین مرکز اجرایی حمایت از پرندگان، شبکه پایش آلودگی صوتی مشهد و رونمایی از اپلیکیشن جدید جمع آوری هوشمند پسماند در در بوستان وکیل‌آباد در مشهد با بیان اینکه موضوع محیط زیست از اهمیت زیادی در مدیریت شهری برخوردار است، اظهارداشت: اقدامات خوبی در بهبود محیط زیست شهری مشهد صورت گرفته، سیستم‌های پایشی که در سطح شهر‌ نصب می‌شود برای ما هشدار دهنده است.

وی افزود: مجموعه‌های پایش آلایندگی‌صوتی‌ این‌ نقش را دارد که هشدار‌های لازم را به موقع به ما دهند و می‌دانیم شهرمشهد در حوزه‌های مختلف محیط زیستی حال خوبی ندارد.
شهردار مشهد با بیان اینکه شهرداری مشهد اقدامات خوبی به صورت خاص انجام داده است، افزود: در مشهد به دلیل موقعیت خاصی که دارد همه مردم ایران بهره‌برداران در این شهر هستند لذا توجه یکجانبه ما را دچار چالش‌هایی کرده است. شهر باید به صورت توسعه پایدار پیش‌ برود، مستقیم و غیر مستقیم ده‌ها هزار میلیارد تومان هزینه می‌شود تا کمبود‌های گذشته را جبران کنیم. 

بهره برداری خط سه مترو از میدان شهدا تا پایانه مسافربری امام رضا(ع) در سال ۱۴۰۳

قلندر با ابراز تاسف از اینکه نگاه ملی به مشهد صورت نمی‌گیرد، افزود: در مشهد به جز  خدماتی که به مجاوران ارائه می شود، ما میزبان اتباع بیگانه هستیم و همچنین سالانه سی میلیون زائر را پذیرایی می‌کنیم، باید به مشهد توجه ویژه شود. ما در مشهد در حوزه‌های مختلف محیط زیستی ورود پیدا کرده‌ایم. در حوزه پسماند یک خوشه صنعتی کامل داریم. 

به گفته وی، بزرگترین کارخانه زباله سوز را داریم. ما از دولت خط اعتباری ارزان قیمت به میزان دو هزار میلیارد تومان می‌خواهیم. در جهت تولید برق و ارتقای محیط زیست سالم پیش خواهیم رفت. 
شهردار مشهد در ادامه از بهره برداری خط سه مترو از میدان شهدا تا پایانه مسافربری امام رضا (ع) در سال ۱۴۰۳ خبرداد و گفت: تعداد اتوبوس‌ها را طبق مصوبات شورای شهر افزایش خواهیم داد و تمام این اقدامات در حوزه ارتقای محیط زیست است. 

قلندر خاطرنشان کرد: پیشنهادی داده‌ایم که ۱۰۰ دستگاه اتوبوس برقی برای بی آر تی مسیر یک در اختیار ما قرار بگیرد. موضوع تاکسی‌های برقی نیز مورد پیشنهاد ما است که مشهد پایلوت اجرای این طرح باشد. در حوزه موتورسیکلت برقی اقداماتی‌صورت گرفت و همچنین در حوزه دوچرخه به زودی اقداماتی رونمایی خواهد شد.

شهردار مشهد تاکید کرد: هر فعالیتی که در شهر مشهد انجام می‌دهیم در حوزه ارتقای محیط زیست شهر است. در موضوع محیط زیست هر غفلتی شود هزینه‌های سنگینی برای جبران آن باید کرد. نمونه آن در خصوص حفظ نسل یوز ایرانی است که هزاران میلیارد تومان برای آن هزینه می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->