ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ماجرای فروش پاسخنامه امتحان نهایی در یکی از مدارس چیست؟

  • کد خبر: ۱۶۸۱۴۱
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۴
ماجرای فروش پاسخنامه امتحان نهایی در یکی از مدارس چیست؟
مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با صدور اطلاعیه‌ای، گزارشی از برخورد با تخلف صورت گرفته در یک حوزه امتحان نهایی در استان البرز ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، در دقایق پایانی آزمون روز سه شنبه ۱۶ خرداد ماه پدر یکی از دانش آموزان برگه‌ای که پاسخ تعدادی از سؤالات روی آن نوشته بوده را در آستانه درب ورودی به نگهبان حوزه داده تا به فرزندش تحویل دهد این اتفاق نزدیک به پایان آزمون رخ داده و در آن زمان تعداد اندکی از شرکت‌کنندگان درجلسه حضور داشتند.

همزمان دانش‌آموز دیگری که قصد خروج داشته این صحنه را مشاهده، برگه مورد نظر را گرفته با خود به حیاط مدرسه برده و ضمن پرخاشگری سعی در برهم زدن نظم محل برگزاری آزمون را داشته است.

دراین خصوص مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش و براساس تصاویر ضبط شده با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد:

اول: برگه در اواخر آزمون (ساعت ۱۰) توسط، ولی دانش‌آموز و برای تحویل به او در اختیار نگهبان قرار گرفته است لذا این موضوع به هیچ عنوان به منزله لو رفتن سؤالات نیست.

دوم: مسئولیت حفاظت از حوزه و برقراری نظم و آرامش به عهده عوامل حوزه است و از آنجا که رخداد اخیر مبین قصور عوامل بوده، بلافاصله مسؤلین آموزش و پرورش منطقه با حضور در مدرسه (ساعت ۱۰.۱۵) موضوع را پیگیری نموده و با دستور مدیرکل استان، عوامل اجرایی عزل و به هیات رسیدگی به تخلفات معرفی شدند.

همچنین در مورد دانش‌آموز متخلفی که با همکاری پدرخود و نگهبان حوزه نسبت به رد و بدل پاسخ سوالات اقدام نمود، نیز مطابق آیین‌نامه رسیدگی به تخلفات و جرائم آزمون‌ها، صورت جلسه تنظیم و به هیات بدوی رسیدگی به تخلفات معرفی شد.

سوم: از دانش آموزان انتظار می‌رود هرگونه اتفاق خارج از روال و بروز تخلفات احتمالی را بدون برهم زدن نظم حوزه به مسئولین اطلاع دهند که متاسفانه در این مورد دانش آموزی که از موضوع مطلع شده با رفتار نامناسب خود سعی در تشویش اذهان داشته است. بدیهی است این رفتار نیز نوعی تخلف و قابل پیگیری است.

خاطر نشان می‌شود، آموزش و پرورش ضمن تلاش برای برقراری نظم درحوزه‌ها و ممانعت از بروز هرگونه تخلف، قاطعانه اقدام می‌نماید. همچنین دانش آموزان برای کسب اخبار و اطلاعات از حوزه‌های آزمون، کانال emtehan_۴۰۲ در پیام رسان شاد را مشاهده نمایند و دانش آموزان و اولیا می‌توانند گزارشات خود از وقایع آزمون‌ها را بدون فوت وقت در واحد مجازی نظارت برآزمون‌ها در صفحه اصلی پیام رسان شاد به آموزش و پرورش اطلاع دهند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->