اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازپس‌گیری ۱۱۶ خودرو از سارقان در مشهد

  • کد خبر: ۱۶۸۱۸۴
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۵
بازپس‌گیری ۱۱۶ خودرو از سارقان در مشهد
پلیس مشهد در عملیاتی مقتدرانه با دستگیری ۸۲۰ سارق، از صد‌ها سرقت در این شهر رمزگشایی کرد.

سهیل دیبا | شهرآرانیوز؛ پس از دستگیری ده‌ها زورگیر خشن در روز‌های گذشته در مشهد، این‌بار نوبت سارقانی بود که بی‌محابا پس از پرسه‌زنی در خیابان‌های شهر، هرآنچه از سیم و کابل گرفته تا خودرو و موتورسیکلت‌های مردم را به یغما می‌بردند، آن هم بی‌توجه به اینکه یک خودرو کهنه گاهی نقش عصای دست پدر یک خانواده را دارد و با همان امرارمعاش می‌کند یا مردی با همان موتورسیکلتی که از او ربوده شده، در نقش پیک فعال ظاهر می‌شود و خرج زندگی‌اش را می‌دهد. در این شرایط پلیس مشهد در عملیاتی قاطع، هم‌زمان با دستگیری ۸۲۰ سارق، ۱۱۶ خودرو سرقتی را از دزد‌ها پس گرفت.
دیروز با پایان‌یافتن مرحله هفتم طرح اقتدار امنیت اجتماعی با محوریت مبارزه با سارقان و مال‌خران اموال مسروقه، سرهنگ احمد نگهبان، رئیس پلیس مشهد، نخستین جزئیات این طرح را تشریح کرد.

پاک‌سازی ۴۴ پاتوق شرارت

در این عملیات مقتدرانه پلیس، کارآگاهان پلیس آگاهی با همکاری گروه‌هایی از یگان امداد و کلانتری‌های سطح شهر مشهد به مدت یک هفته، ۴۴ نقطه ازپیش‌تعیین‌شده را که بررسی‌های ویژه پلیسی نشان می‌داد پاتوق‌های اصلی سارقان خیابانی و مال‌خران حرفه‌ای است، پاک‌سازی کردند.
مأموران با دستورات ویژه‌ای که داشتند در این پاتوق‌های شرارت هر آنچه بود از آدم تا وسایل، همه را توقیف می‌کردند. هیچ فردی نمی‌توانست در این مناطق رفت‌وآمد داشته باشد بدون اینکه از چشم پلیس‌مخفی بماند.

۷۸۸ سارق و ۳۲ مال‌خر

مأموران انتظامی در ادامه این عملیات که حمایت مقام قضایی را به همراه داشت، توانستند در پاتک‌های خود صدها متهم را شناسایی و دستگیر کنند تا جایی که در بررسی‌های نهایی تعداد این افراد ۷۸۸‌نفر اعلام شد. این افراد متهم به سرقت از شهروندان بودند و در میانشان انواع سارقان نیز به چشم می‌آمد.
یکی از مهم‌ترین اقدامات پلیس در این طرح، شناسایی ۳۲ مال‌خر اموال مسروقه بود، همان افرادی که نقش مخربی را ایفا می‌کنند و با خرید کالا‌های سرقتی، سارقان را به ادامه این راه سیاه دعوت می‌کنند و درواقع زمینه‌ساز وقوع جرم هستند.

شناسایی ۵۷۴ فقره سرقت

هرچند در این عملیات‌ها بیش از ۷۰۰ سارق دستگیر شده‌اند، اما بازجویی اولیه از متهمان نشان داد که آن‌ها در ۵۷۴ فقره سرقت نقش داشته‌اند که در ادامه تحقیقات، قطعا میزان سرقت‌ها بیشتر خواهد شد.
مأموران در این رشته عملیات، با مشکوک‌شدن به تعداد زیادی خودرو که در اختیار مجرمان بود یا در محله‌های مختلف پارک شده بود، در استعلام از مرکز پلیس، موفق به کشف ۱۱۶ خودرو سرقتی شدند که از نقاط مختلف مشهد ربوده شده بودند.
همچنین پلیس توانست از سرقت ۳۷ دستگاه موتورسیکلت و شانزده‌دستگاه دوچرخه رمزگشایی کند. این درحالی بود که مقادیر زیادی اموال مسروقه شامل ابزارآلات و... نیز از متهمان کشف شد.

اموال مردم بازگردانده شد

به گفته رئیس پلیس مشهد، پس از کشفیات مهمی که پلیس در مشهد داشت، بلافاصله با انجام تشریفات قانونی، این اموال به مال‌باخته‌ها بازگردانده شد.
سرهنگ نگهبان با اشاره به استمرار طرح‌های اقتدار امنیت اجتماعی به‌ویژه در مناطق جرم‌خیز و حاشیه شهر، تأکید کرد که مشارکت شهروندان در برقراری امنیت پایدار با رعایت نکات پیشگیرانه، مهم‌ترین مسئله‌ای است که می‌تواند به کاهش چشمگیر جرائم منتهی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->