معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حکم اعدام رحیم‌پور ،جاسوس سیا در ایران به زودی اجرا می‌شود

  • کد خبر: ۱۶۸۲۶
  • ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۹
  • ۳
حکم اعدام رحیم‌پور ،جاسوس سیا در ایران به زودی اجرا می‌شود
امیر رحیم‌پور جاسوس سیا بود و دستمزد‌های کلان می‌گرفت و تلاش می‌کرد بخشی از اطلاعات هسته‌ای ایران را در اختیار سرویس امریکایی قرار دهد محاکمه و به اعدام محکوم شده بود و اخیرا دیوان عالی حکمش را تایید کرد و بزودی سزای عملش را خواهد دید

به گزارش شهرآرانیوز، اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه با بیان این مطلب در نوزدهمین نشست خبری خود با خبرنگاران اظهارداشت: حکم اعدام امیر رحیم پور به جرم جاسوسی برای سرویس «سیا» از سوی دیوان عالی کشور تأیید شده است و این فرد به زودی به سزای عملش می‌رسد.

وی در پاسخ به سوالی درباره دستگیری اخیر تعدادی از جاسوسان گفت: در طول سالیان گذشته دشمنی آمریکا مصادیق متعددی علیه ما داشته است.


وی ادامه داد: مصادیق این دشمنی از جنگ تحمیلی تا زدن هواپیمای مسافربری ایران و در این چهل سال، تحریم‌ها نمونه این دشمنی هاست و همینطور شهادت سردار سلیمانی.


سخنگوی قوه قضائیه گفت: استفاده از جاسوس نیز یکی دیگر از اقدامات خبیثانه‌ای است که انجام می‌دهند، اما با توانمندی بخش‌های امنیتی و اطلاعاتی و انتظامی و هوشیاری مردم تاکنون در این زمینه توفیقی برای آن‌ها حاصل نشده است.

اسماعیلی تاکید کرد: امیر رحیم‌پور که جاسوس سیا بود و دستمزد‌های کلان می‌گرفت و تلاش می‌کرد بخشی از اطلاعات هسته‌ای ایران را در اختیار سرویس امریکایی قرار دهد محاکمه و به اعدام محکوم شده بود و اخیرا دیوان عالی حکمش را تایید کرد و بزودی سزای عملش را خواهد دید.


منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
آسمان
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۵
0
3
اعدامش نکنید . ذره ذره آهن گداخته بریزید تو دهنش و با اره دستی از نوک پا گردنش رو ببرید تا بفهمه خیانت به ایران عزیز یعنی چی
مانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۴ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۵
0
0
امیر رحیم پور زود تر از این باید اعدام می شد اونم در انظار عمومی تا عبرت شود خائنان وطن فروش
ما مردم منتظریم
ل
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۰۷ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
0
0
ایشالا همشون دستشون رو میشه ویکی یکی میرن بالای دار... با آل علی هرکه درافتاد ور افتاد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->