واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان انتقاد سخت بیل گیتس از ایلان ماسک و دونالد ترامپ تریلر جدید بازی Mafia: The Old Country منتشر شد + زمان عرضه گلکسی F56 سامسونگ رونمایی شد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

آهنگ‌هایی که با هوش مصنوعی ساخته شوند نمی‌توانند در «جوایز گرمی» جایزه ببرند

  • کد خبر: ۱۷۰۵۵۶
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۹
آهنگ‌هایی که با هوش مصنوعی ساخته شوند نمی‌توانند در «جوایز گرمی» جایزه ببرند
هاروی میسون جونیور، مدیرعامل آکادمی ملی علوم و هنر‌های ضبط که مسئول برگزاری «جوایز گرمی» است، در مصاحبه جدیدی از قوانین حضور آهنگ‌های ساخته شده توسط هوش مصنوعی در این جوایز گفته است.

به گزارش شهرآرانیوز - هاروی میسون جونیور، مدیرعامل آکادمی ملی علوم و هنر‌های ضبط که مسئول برگزاری «جوایز گرمی» است، در مصاحبه جدیدی اعلام کرد که هرچند موسیقی‌هایی که در آن‌ها به‌طور محدود از صدا‌ها و ساز‌های هوش مصنو‌عی استفاده شده است در این مراسم حضور پیدا خواهند کرد، اما موسیقی‌هایی که به‌طور کلی توسط هوش مصنوعی ساخته شده‌اند، جایی در آن ندارند.

میسون در مصاحبه با Grammy.com گفت:

«ما در این مرحله اجازه می‌دهیم موسیقی و محتوای ساخته‌شده با هوش مصنوعی ارسال شود، اما جوایز گرمی فقط به انسان‌هایی تعلق خواهند گرفت که به‌طور خلاقانه کار‌های خود در دسته‌بندی‌های مختلف را ارسال کرده‌اند.»

او در ادامه گفت:

«اگر هوش مصنوعی آهنگی خوانده باشد یا ساز نواخته باشد، آن را در نظر خواهیم گرفت. اما در دسته‌بندی‌های مربوط به ترانه‌سرایی، آهنگ‌ها باید بیشتر توسط یک انسان نوشته شده باشد. همین امر در مورد دسته‌های اجرایی نیز صدق می‌کند و فقط آهنگی که توسط انسان ساخته شده باشد برای گرمی در نظر گرفته می‌شود. اگر آهنگ‌سازی یا ساخت موسیقی توسط هوش مصنوعی انجام شده باشد، موضوع متفاوتی خواهد بود، اما جایزه گرمی در این مرحله فقط به سازندگان انسانی تعلق خواهد گرفت.»

با وجود نظرات مدیرعامل جوایز گرمی، آهنگ‌هایی که با کمک هوش مصنوعی ساخته شده بودند و اوایل امسال وایرال شده بودند، در این مراسم حضور نخواهند داشت. بااین‌حال، در برخی موارد، خوانندگان از نسخه هوش مصنو‌عی صدای خود در آهنگ‌ها استفاده می‌کنند که حضور آن‌ها در مراسم به‌طور دقیق مشخص نیست.

به عنوان مثال، «پل مک‌کارتنی»، خواننده گروه موسیقی بیتلز، اخیراً گفته بود که توانسته آخرین آهنگ خوانده‌شده توسط «جان لنون» فقید را با هو‌ش مصنوعی تکمیل کند.

میسون همچنین در مصاحبه خود به این موضوع اشاره کرد که هو‌ش مصنوعی صنعت موسیقی را متحول خواهد کرد. او گفت:

«هوش مصنوعی به‌طور مطلق و بدون ابهام در شکل‌دادن آینده صنعت ما نقش خواهد داشت؛ بنابراین ما باید برنامه‌ریزی برای آن را آغاز کنیم و به این موضوع فکر کنیم که این فناوری برای ما چه معنایی خواهد داشت.»

او همچنین گفت که آکادمی ضبط اخیراً نشستی با رهبران صنعت، کارآفرینان فناوری، پلتفرم‌های استریم و افرادی از

جامعه هنرمندان داشته است تا در مورد آینده هوش مصنوعی صحبت کند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->