بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت
سرخط خبرها

آیا قیمت سیمان افزایش داشته است؟

  • کد خبر: ۱۷۱۶۱۵
  • ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۱۶
آیا قیمت سیمان افزایش داشته است؟
رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان گفت: امسال تقاضا در بازار سیمان افزایش یافته است که دلیل آن سرعت گرفتن پروژه‌های عمرانی و همچنین افزایش ساخت و ساز است، با این حال عرضه سیمان متناسب با نیاز بازار انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حمید فرمانی با اشاره به آخرین تحولات بازار سیمان، اظهار داشت: قیمت سیمان به ‌دلایل مختلف از جمله تقاضا در بخش‌های مختلف و همچنین هزینه‌های حمل در نقاط مختلف کشور، تفاوت زیادی دارد و همین مسئله عاملی است که شاخص میانگین قیمت را بی‌اعتبار می‌کند.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان با اشاره به قیمت سیمان در روز‌های ابتدایی فصل گرم، گفت: ۲۲ کارخانه سیمان، کالای خود را در قیمت پایه تعیین شده بورس کالا عرضه کردند و این به معنای آن است که هیچ گونه افزایش قیمتی در این بخش از بازار شاهد نبوده‌ایم.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ تقاضا در بازار سیمان اضافه شده که به دلیل سرعت گرفتن پروژه‌های عمرانی و همچنین افزایش ساخت و ساز است و هم اکنون با عرضه متناسب با نیاز، در حال تامین نیاز بازار هستیم.

فرمانی تاکید کرد: عرضه سیمان هم اکنون متناسب با نیاز بازار انجام می‌شود و برای تدام این عرضه نیز مقرر شده است جلسه‌ای با حضور اعضای انجمن صنفی کارفرمایان صنعتی سیمان و مسئولان وزارت نیرو در تاریخ ۱۴ تیرماه ۱۴۰۲ برگزار شود تا بتوانیم با حداکثر توان ممکن در فصل گرم تولید سیمان داشته باشیم.

نظارت دولت بر واسطه‌گران سیمان راهکار ساماندهی بازار

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان با انتقاد از عدم مداخله دولت در بازار خرده فروشی سیمان گفت: همه ابزار‌های نظارتی دولت بر کارخانه سیمان متمرکز شده است، اما اگر ما بیشترین تولید را هم داشته باشیم، به دلیل وجود واسطه‌گران و دلالان بین محصول خریداری شده از بورس کالا و مصرف‌کننده نهایی بازهم امکان ایجاد نابه‌سامانی در بازار وجود دارد.

وی ادامه داد: نهاد‌های متولی بازار از جمله وزارت صمت ابزاری برای ساماندهی واسطه‌گران بازار سیمان ندارد و همین مسئله می‌تواند تلاش سایر ارکان از جمله بخش تامین برق و کارخانه‌های سیمان برای ساماندهی بازار را تحت تاثیر قرار داده و بی‌اثر کند.

فرمانی گفت: به همان اندازه که تولید کارخانه سیمان اهمیت دارد، نظارت بر رسیدن محصول به دست مصرف‌کننده نهایی نیز اهمیت قابل توجه دارد.

ایران خودکفا در صنعت سیمان

‌سال گذشته در سایه تامین برق پایدار و همچنین همکاری مثبت ارکان دولت از جمله وزارت صمت و وزارت نیرو با بخش خصوصی شاهد ساماندهی بازار سیمان و جلوگیری از افزایش قیمت در فصل تابستان بودیم؛ موضوعی که انتظار می‌رود در سال جاری نیز با همکاری ارگان‌های ذی‌ربط در دستور کار قرار گرفته و زمینه ساماندهی بازار سیمان فراهم باشد.

‌سیمان یکی از محصولات استراتژیکی است که ایران در این حوزه خودکفایی کامل دارد و به طور مستمر نیز صادرات سیمان ایران به کشور‌های دیگر جهان در دستور کار قرار می‌گیرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->