استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد: خدمات‌رسانی کاروان خدام‌الحسین(ع) به زائران اربعین در نجف اشرف باید ارتقاء پیدا کند برپایی محفل قرآنی «ام‌ابیها» یادبود شهیده زهرا نظری
سرخط خبرها

شرایط ذبح بهداشتی رایگان دام‌ها در کشتارگاه صنعتی مشهد

  • کد خبر: ۱۷۱۷۲۶
  • ۰۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۴
شرایط ذبح بهداشتی رایگان دام‌ها در کشتارگاه صنعتی مشهد
سرپرست اداره کل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد، از فراهم شدن شرایط ذبح بهداشتی رایگان دام‌های متفرقه و خریداری شده خارج از مراکز مجاز در کشتارگاه صنعتی مشهد، با توجه به درخواست‌های مکرر شهروندان مبنی بر ایجاد بستر مناسب برای ذبح بهداشتی دام خبر داد.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، داود لطیفی با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به درخواست‌های مکرر شهروندان مبنی بر استفاده از خدمات بهداشتی ذبح دام برای آن دسته از افرادی که دارای دام متفرقه و خریداری شده خارج از مراکز مجاز هستند، با هماهنگی‌های صورت گرفته یک بخش ویژه برای ارائه خدمات به شهروندان در روز عید سعید قربان در محل کشتارگاه صنعتی گوشت مشهد آماده فعالیت و خدمت رسانی خواهد بود.

وی ادامه داد: شهروندان می‌توانند دام‌های خود را به مجتمع صنعتی گوشت مشهد واقع در کیلومتر ۲۰ جاده فریمان بعد از روستای تپه سلام منتقل کرده تا بصورت رایگان، شرعی و کاملا بهداشتی ذبح و گوشت و آلایش آن به صورت بسته بندی به آن‌ها تحویل شود.



لطیفی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به حضور دامپزشک در محل کشتارگاه صنعتی مشهد و بررسی صحت و سلامت دام، گوشت یا آلایش آن، در صورت مشاهده هر گونه بیماری یا آلودگی‌های خطرناک برای انسان، مسئولیت سلامت و صحت دام شخصی منتقل شده جهت ذبح به عهده خود شهروندان است و پس از اطلاع رسانی به صاحب دام، گوشت یا آلایش مورد نظر معدوم خواهد شد؛ اما بنا بر هماهنگی صورت گرفته میان شهرداری مشهد و موسسه صنعتی گوشت مشهد در صورتی که شهروندان فرآیند خرید و ذبح دام خود را در این مجموعه مجاز انجام داده باشند، در صورت وجود بیماری یا آلودگی در گوشت یا آلایش دام ذبح شده، برای جبران خسارت وارد آمده به شهروندان، آلایش یا گوشت آلوده، بدون دریافت هیچگونه هزینه‌ای با آلایش و گوشت سالم جایگزین شده و تحویل شهروندان خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->