نایب‌قهرمانی تیم فیتنس چلنج خراسان رضوی در رقابت‌های قهرمانی کشور شب‌زنده‌داری بیفوما کار دستش داد نتیجه بازی پرسپولیس و ذوب آهن در لیگ برتر+ فیلم گل‌ها(۲ آبان ۱۴۰۴)| خداحافظ وحید هاشمیان ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و ذوب‌آهن اصفهان(۲ آبان ۱۴۰۴) ترکیب پرسپولیس برابر ذوب آهن مشخص شد (۲ آبان ۱۴۰۴) | رونمایی از ستاره نقل و انتقالاتی پخش زنده بازی پرسپولیس و ذوب آهن (۲ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مسابقات قوی‌ترین مردان خراسان رضوی برگزار شد (یکم آبان ۱۴۰۴) ۲ برد و یک مساوی با رستم آشورماتوف| تغییرات مثبت در خط دفاع استقلال آمار علیه موسی جنپو| احتمالا ۱۴ بازی بدون گل زده! شانس اندک اندونگ برای بازگشت به ترکیب اصلی استقلال صحبت‌های امیر علی اکبری پس از پیروزی در برابر جانسون آمریکایی+ فیلم(۱ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| پیروزی امیر علی اکبری مقابل حریف آمریکایی(۱ آبان ۱۴۰۴) آزادی تهران یا پارس شیراز محل برگزاری دربی الحدادی و آسانی در آغوش ساپینتو + عکس زنگ خطر برای رضاییان، چشمی و جلالی در ترکیب اصلی استقلال میانگین سنی استقلال جوان شد محمد نوری مربی نفت آبادان شد هاشمیان: سبک کارم همین است و تغییر نمی‌کند اوسمار ویرا، سرمربی جدید پرسپولیس شد + سوابق و تیم ها غیبت دو هفته‌ای جنپو
سرخط خبرها

چرا هوادار متمول پول رضایتنامه قایدی و محبی را نمی‌دهد؟!

  • کد خبر: ۱۷۲۴۸۴
  • ۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۳
چرا هوادار متمول پول رضایتنامه قایدی و محبی را نمی‌دهد؟!
سوالی که بعد از ماجرای پیشنهاد ۱۰۰ میلیاردی به بیرانوند به وجود آمده این است که چرا همین هزینه برای رضایتنامه ستاره ها پرداخت نمی شود؟
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، از صبح امروز خبرهایی درباره استقلالی شدن علیرضا بیرانوند فضای رسانه‌ای را در بر گرفته است. خبری که سبب نگرانی هواداران پرسپولیس و البته خوشحالی و کنجکاوی هواداران استقلال شده است.



در ادامه خبر استقلالی شدن بیرانوند آمده که یک هوادارا متمول قصد دارد برای 2 فصل به این دروازه‌بان مبلغ 100 میلیارد تومان پرداخت کند.

این ادعای جذاب درحالی مطرح شده که باشگاه استقلال تا کنون نتوانسته حتی یک دلار برای پرداخت به باشگاه‌های شباب الاهلی و سانتاکلارا پرداخت کند تا رضایتنامه مهدی قایدی و محمد محبی را بگیرد.

سوالی که ذهن بسیاری از هواداران استقلال را پیرو انتشار خبر پرداخت دستمزد بیرانوند توسط یک هوادارا متمول در برد گرفته این است که چرا هوادارا مورد نظر که مشخص نیست چه کسی است، همین مبلغ را هزینه رضایتنامه مهدی قایدی و محمد محبی نمی‌کند تا سازمان هجومی استقلال حفظ شود؟!

استقلال مشکلات بسیاری دارد و هر اندازه که جذب احتمالی بیرانوند جذاب باشد اما منجر به حل مشکلات فنی این باشگاه نخواهد شد، ضمن اینکه اساسا جذب دروازه‌بانی با این رقم دستمزد موجب برهم خوردن بالانس مالی در باشگاه استقلال خواهد شد و مشکلات متعددی را در طول فصل ایجاد خواهد کرد. 

بدون شک اگر استقلال بخواهد بیرانوند را جذب کند، آن هم با چنین دستمزدی، باید فکر تقویت دیگر خطوط خود نیز باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->