درباره کوچه ناظر در خیابان شهید هاشمی‌نژاد مشهد | تاریخ کهنه کوچه «باغ نو» ورود ناوگان جدید اتوبوس‌رانی مشهد از اواسط سال ۱۴۰۴ | ۵۰۰ دستگاه اتوبوس به صورت کف‌کوتاه فعال هستند رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: دستگاه‌های دولتی به تعهداتشان در قبال تصفیه‌خانه سپتاژ عمل کنند پیشرفت کند پروژه‌های زودبازده ۳ در حاشیه شهر مشهد نظارت فعالانه شهرداری مشهد بر جمع‌آوری متکدیان در ایام محرم و دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: مردم با هر نوع تفکری پای ایران ایستادند هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۹ تیر ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: آتش‌نشانی، پیشانی مدیریت شهری است شهردار مشهدمقدس: در دفاع از دین و میهن همه پای کار هستند | اعزام داوطلبانه آتش‌نشانان مشهدی به مناطق جنگی اعتبار ۸۰ میلیارد تومانی برای گذر‌های تشرف به حرم مطهر امام رضا(ع) در سال ۱۴۰۴ بهره‌برداری از مهم‌ترین تصفیه‌خانه‌های شهر مشهد در سال ۱۴۰۵ کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۸ تیر ۱۴۰۴) خدمت مضاعف به ملت سرفراز آب کدام مناطق مشهد، فردا (یکشنبه، ۸ تیر ۱۴۰۴) قطع خواهد بود؟ لزوم تطبیق آموزش با تغییرات تکنولوژی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: مدارا با هیئات سکولار در مشهد پذیرفتنی نیست آخرین وضعیت مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی شهر مشهد | به‌زودی بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز وصل خواهد شد
سرخط خبرها

صدور اسناد مالکیت در خراسان رضوی ۱۸ درصد رشد کرد

  • کد خبر: ۱۷۳۸۳۱
  • ۲۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۹
صدور اسناد مالکیت در خراسان رضوی ۱۸ درصد رشد کرد
«در سه ماه نخست امسال ۷۷‌هزار‌و‌۳۴۶ سند مالکیت در خراسان‌رضوی صادر شده است.» این آمار که مدیرکل ثبت‌اسناد و املاک خراسان‌رضوی اعلام کرده است، از رشد ۱۸‌درصدی اسناد مالکیت صادره در‌این‌بازه زمانی حکایت دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمرتضی مولوی‌پور در گفتگو با خبرنگار شهرآرا، با بیان اینکه حدود ۷ درصد مجموع اسناد مالکیت کشور در خراسان‌رضوی صادر شده است، اظهار کرد: از این میزان ۳ هزارو ۱۸۴ سند مالکیت در راستای اجرای قانون سامان‌دهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن با ۵۰‌درصد رشد نسبت به مدت مشابه پارسال صادر شده است.

او ادامه داد: ۱۴۵۰ سند مالکیت نیز در راستای اجرای قانون تعیین‌تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان‌های فاقد سند رسمی با رشد ۲۹ درصدی برای متقاضیان صادر و تحویل شده است. در مجموع در سه ماه نخست امسال ۷۷‌هزار‌و‌۳۴۶ سند مالکیت در خراسان‌رضوی صادر شده که از رشد ۱۸‌درصدی اسناد مالکیت صادره در‌این‌بازه زمانی حکایت دارد.

اسناد مالکیت تک‌برگ برای کشاورزان

مولوی‌پور با اشاره به افزایش ۹۴‌درصدی صدور اسناد اراضی کشاورزی، بیان کرد: در‌همین‌راستا، امسال ۱۰۲۹ سند مالکیت تک‌برگ به کشاورزان تحویل شده است. البته این صدور و تحویل اسناد، بهترین فراخوان و تبلیغ برای مراجعه کشاورزان و مالکان در راستای دریافت اسناد مالکیت اراضی کشاورزی است.

مدیرکل ثبت‌اسناد و املاک خراسان‌رضوی درباره مزایای سند تک‌برگ گفت: پیشگیری از تعرض به املاک و اراضی کشاورزان و امکان بهره‌مندی از این اسناد به عنوان وثیقه و پشتوانه مالی جزو موارد تشویقی برای کشاورزان است.

بیشترین تشکیل پرونده برای مهریه

مولوی‌پور با اشاره به تشکیل ۸ هزارو ۲۸۹ پرونده اجرایی جدید در استان، اظهار کرد: در این زمینه شاهد رشد ۱۸‌درصدی تشکیل پرونده اجرایی در استان هستیم که ۵ هزار‌و‌دو مورد مربوط به تشکیل پرونده مهریه بوده که بالاترین میزان تقاضا را به خود اختصاص داده؛ همچنین ۵ هزار‌و‌۶۲۰ پرونده اجرایی مختومه شده است.

مدیرکل ثبت‌اسناد استان همچنین آمار ازدواج و طلاق‌های ثبت‌شده در استان در سه ماه نخست امسال را که در دفتر‌های رسمی ازدواج به ثبت رسیده، ۱۲‌هزار‌و‌۱۷۵ واقعه ازدواج و ۴ هزار‌و‌۹۲۹ واقعه طلاق اعلام کرد و افزود: این آمار نشان‌دهنده کاهش ۲.۷۲‌درصدی طلاق در خراسان‌رضوی نسبت به مدت مشابه پارسال است.

او بیان کرد: در ۱۵۰ مزایده‌ای که در شعب اجرایی اسناد رسمی استان برگزار شده است، در سه ماه نخست امسال، بیش از ۳۵۷.۳‌میلیارد تومان از مطالبات بانک‌های دولتی، خصوصی و مؤسسات مالی و اعتباری وصول شده است که نشان از افزایش ۱۳‌درصدی این آمار به نسبت سه ماهه سال گذشته دارد.

سیدمرتضی مولوی‌پور در گفتگو با خبرنگار شهرآرا، با اشاره به تشکیل ۸ هزارو ۲۸۹ پرونده اجرایی جدید در استان، اظهار کرد: در این زمینه شاهد رشد ۱۸‌درصدی تشکیل پرونده اجرایی در استان هستیم که ۵ هزار‌و‌دو مورد مربوط به تشکیل پرونده مهریه بوده که بالاترین میزان تقاضا را به خود اختصاص داده؛ همچنین ۵ هزار‌و‌۶۲۰ پرونده اجرایی مختومه شده است.

رشد ۱۸‌درصدی صدور اسناد مالکیت در خراسان رضوی

«طی سه ماهه امسال ۷۷‌هزار‌و‌۳۴۶ سند مالکیت در خراسان‌رضوی صادر شده است.» این بخشی از گفته مدیرکل ثبت‌اسناد و املاک خراسان‌رضوی است که از رشد ۱۸‌درصدی اسناد مالکیت صادره در این بازه زمانی حکایت دارد.

مولوی‌پور با بیان اینکه حدود ۷ درصد مجموع اسناد مالکیت کشور در خراسان‌رضوی صادر شده است، اظهار کرد: از این میزان ۳ هزارو ۱۸۴ سند مالکیت در راستای اجرای قانون سامان‌دهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن با ۵۰‌درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته صادر شده است.
او ادامه داد: ۱۴۵۰ سند مالکیت نیز در راستای اجرای قانون تعیین‌تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان‌های فاقد سند رسمی با رشد ۲۹‌درصدی برای متقاضیان صادر و تحویل شده است.

صدور اسناد مالکیت تک‌برگ برای کشاورزان

مدیرکل ثبت‌اسناد و املاک خراسان‌رضوی با اشاره به افزایش ۹۴‌درصدی صدور اسناد اراضی کشاورزی بیان کرد: در‌همین‌راستا، امسال ۱۰۲۹ سند مالکیت تک‌برگ به کشاورزان تحویل شده است. البته این صدور و تحویل اسناد، بهترین فراخوان و تبلیغ برای مراجعه کشاورزان و مالکان در راستای دریافت اسناد مالکیت اراضی کشاورزی است. او در‌خصوص مزایای سند تک‌برگ گفت: پیشگیری از تعرض به املاک و اراضی کشاورزان و امکان بهره‌مندی از این اسناد به عنوان وثیقه و پشتوانه مالی جزو موارد تشویقی برای کشاورزان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->