اولین اطلاعات رسمی از گلکسی S26 سامسونگ منتشر شد چطور بفهمیم یک ویدیو یا عکس، واقعی است یا ساخته‌شده با هوش مصنوعی؟ + آموزش ساخت بزرگ‌ترین ابررایانه هوش مصنوعی باهمکاری انویدیا و اوراکل تأثیر ماه کامل بر کیفیت خواب انسان، واقعیت علمی یا باور عامیانه؟ ناتینگ فون 3a لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت آمریکایی‌ها می‌خواهند دسترسی نوجوانان به هوش مصنوعی را ممنوع کنند اپل از چندسال دیگر دکمه‌های آیفون را کاملا متحول می‌کند مسیر نو در مهندسی؛ آغاز تحول هوشمند در ساخت‌وساز مشهد فناوری eSIM به‌زودی به‌صورت گسترده در کشور اجرا می‌شود نوجوان ۱۲ ساله کانادایی با همکاری ناسا دو سیارک جدید کشف کرد موسیقی خطر زوال عقل را در سالمندان تا ۳۹ درصد کاهش می‌دهد تعرفه‌ بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ بحران وجودی مشق شب در عصر هوش مصنوعی آیا گراکی‌پدیای ایلان ماسک یک کپی از ویکی‌پدیاست یا یک ارتقای بزرگ؟ افشای جزئیاتی جدید از باتری و نمایشگر گوشی گلکسی زد فولد ۸ اولین ویدئو از گوشی تاشو سه‌تکه سامسونگ منتشر شد + فیلم راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه ساعت اتمی کشور طی یک سال آینده آمار عجیب OpenAI از تعداد کاربرانی که با ChatGPT درباره خودکشی صحبت می‌کنند فرایند تأیید سن کاربران پلی استور در برخی مناطق آغاز شد پیام‌رسان ایتا از دسترس خارج شد (۵ آبان ۱۴۰۴) دانشمندان: احتمالا قارچ‌ها حافظه کامپیوترهای آینده باشند!
سرخط خبرها

حافظه شیائومی ۱۴ یک ترابایت خواهد بود

  • کد خبر: ۱۷۴۶۷۲
  • ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۵
حافظه شیائومی ۱۴ یک ترابایت خواهد بود
یکی از افشاگران چینی اخبار دنیای فناوری ادعا کرده است که شیائومی ۱۴ یک ترابایت حافظه خواهد داشت.

به‌گزارش شهرآرانیوز، با آنکه هنوز تا عرضه گوشی شیائومی ۱۴ در ماه دسامبر ۲۰۲۳ (آذر و دی ۱۴۰۲) چند ماه باقی مانده است، افشاگران جهان تکنولوژی تا به امروز بسیاری از ویژگی‌های آن را لو داده‌اند.

در همین راستا، یکی از افشاگران چینی گفته است که شیائومی ۱۴ با حداکثر یک ترابایت حافظه ذخیره‌سازی عرضه خواهد شد. گفتنی است که شیائومی گوشی پیشین خود را با حداکثر ۵۱۲ گیگابایت به بازار عرضه کرده بود که مطابق انتظار از کارت حافظه نیز پشتیبانی نمی‌کرد.

این افشاگر چینی که سابقه خوبی در انتشار این اخبار دارد همچنین از حسگر ۵۰مگاپیکسلی دوربین اصلی این گوشی خبر داده است که یک لنز تله‌فوتو با حسگر ۱/۱.۲۸اینچی دارد. شیائومی ۱۴ که یک نمایشگر تخت با حاشیه‌های بسیار باریک خواهد داشت، مطابق اخبار درزکرده پیشین، در درون یک باتری ۴۸۶۰ میلی‌آمپرساعتی و نیز پردازنده Snapdragon 8 Gen 3 دارد، پردازنده‌ای که سازنده هنوز آن را معرفی نکرده است.

گفتنی است که در حال حاضر در بازار ایران گوشی‌های اندکی را می‌توان یافت که یک ترابایت حافظه داشته باشند. حال، شیائومی ۱۴ نیز در آینده‌ای نزدیک به این جمع خواهد پیوست، اما، با توجه به وضع بد عرضه شیائومی ۱۳ در کشور ما، بعید است سری جدید هم به‌راحتی به دست هواداران ایرانی شیائومی برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->