اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا + عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیرمجاز برخورد خواهد شد فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرئت ندارد در ۷۲سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم مس رفسنجان بعد از صدور حکم دادگاه سقوط می‌کند؟ قلی زاده در تیررس النصری‌ها هافبک پرسپولیسی در رادار مسی‌ها غیبت لوا در شروع لالیگا خداحافظی نازون با هواداران کایسری اسپور + عکس لحظه شماری پوگبا برای بازگشت به زمین فوتبال کاظمی، داور سوپرکاپ استقلال و تراکتور احداث ورزشگاه اختصاصی استقلال سال آینده آغاز می‌شود استقلال بازهم کشتی خرید لیدزیونایتد - طارمی، در یک قدمی توافق مدافع مشهدی سپاهان در راه کویر آلپاین در فرمول یک ماند اسامی محرومان فصل آینده لیگ برتر (۰۵-۱۴۰۴) اعلام شد | ساپینتو و بیرو محرومان قطعی سوپرجام نحوه خرید بلیت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام ۱۴۰۴ + لینک و قیمت
سرخط خبرها

بازگشت محمد نادری به تراکتور؟

  • کد خبر: ۱۷۵۰۴۱
  • ۲۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۸
بازگشت محمد نادری به تراکتور؟
با حضور محمد نادری تراکتور قید جذب مهاجم خارجی را خواهد زد؟

به گزارش شهرآرانیوز، از دیشب شایعه‌ای در فضای هواداری تراکتور شکل گرفت که تی‌تی‌ها به دنبال بازگرداندن محمد نادری هستند. شایعه‌ای که رفته رفته رنگ واقعیت گرفت و حتی به برخی رسانه‌ها هم رسید و در ادامه نزدیکان این مدافع چپ هم حضور وی در تراکتور را تمام شده قلمداد کردند. این درحالی است که تراکتور در صورت جذب نادری، لیست بزرگسالان خود را پر شده خواهد دید و البته سهمیه خارجی این تیم هم باتوجه به لژیونر بودن این مدافع چپ، به اتمام خواهد رسید.


با این حال گفته می‌شود ممکن است نادری پس از اتمام فرجه نقل‌وانتقالاتی به عنوان سهمیه آزاد فیفا جذب شود تا مشکل سوختن یک سهمیه لژیونر برای وی وتو شود و تراکتور مهاجم خارجی مدنظر خود را هم جذب کند. با این حال مشکل اینجاست که در این صورت بازهم یک مساله دیگر باقی است و آن لیست نوزده نفره تراکتوری‌ها خواهد بود که در صورت خرید مهاجم خارجی و نادری پر خواهد شد و برای حضور مدافع چپ سابق استقلال و پرسپولیس، باید یک نفر از لیست خارج شود.


با این توضیحات از دیشب تی‌تی‌ها سخت دنبال بازیکنی هستند که ممکن است از لیست تیم خارج شود و حتی گفته می‌شود باتوجه به پست محمد نادری که مدافع چپ می‌باشد، ممکن است نفری که باشگاه می‌خواهد وی را خارج کند، از بین دو هم‌پستی کنونی نادری در تراکتور باشد. امروز یکی از خبرگزاری‌ها مدعی شده که در صورت جذب نادری، شاید سعید آقایی به فولاد برگردد.


با این حال پیگیری‌ها حاکی از آن است که در صورت جذب محمد نادری، به احتمال زیاد تراکتور قید خرید مهاجم خارجی را حداقل تا نیم فصل خواهد زد و با عارف رستمی، حامد پاکدل و امیر ابراهیم‌زاده به عنوان مهاجم نیم فصل را سر خواهد کرد مگر اینکه تصمیم جدید دیگری گرفته شود. البته نادری از فولاد هم پیشنهاد دارد، ولی نزدیکان وی حضور این مدافع را در تراکتور بسیار محتمل می‌دانند.

لیست بزرگسالان تراکتور در حال حاضر بدین شرح است:
۱- حسین پورحمیدی ۲-احسان مرادیان ۳-شجاع خلیل‌زاده ۴- سیدمحمد حسینی ۵-عارف آقاسی ۶-مهدی شیری ۷-محمد آقاجانپور ۸-سعید آقایی ۹-علی شجاعی ۱۰-صفا هادی ۱۱-ریکاردو آلوز ۱۲-گوستاوو واگنین ۱۳-سیدمهدی حسینی ۱۴-سیامک نعمتی ۱۵-آلوارو خیمنز ۱۶-حامد پاکدل ۱۷-محمد قنبری ۱۸-عارف رستمی ۱۹- (خالی)

منبع: فوتبالی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->