ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعلام آمادگی نمایشگاه بین‌المللی مشهد برای برگزاری نمایشگاه‌های جمهوری اسلامی در خارج از کشور

  • کد خبر: ۱۷۵۲۵۸
  • ۳۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۰
اعلام آمادگی نمایشگاه بین‌المللی مشهد برای برگزاری نمایشگاه‌های جمهوری اسلامی در خارج از کشور
شهردار مشهد گفت: ما در نمایشگاه بین‌المللی مشهد اعلام آمادگی می‌کنیم تا نمایشگاه‌هایی که جمهوری اسلامی در خارج از کشور قصد برگزاری آن‌ها را در زمینه مناطق ویژه اقتصادی و مناطق آزاد دارد، برگزار کنیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف، امروز، ۳۰ تیرماه، در اختتامیه دومین نمایشگاه رونمایی بسته‌های سرمایه‌گذاری و توانمندی‌های صادراتی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی که در نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: نمایشگاه فرصت مناسبی برای ارائه خدمات، توانمندی‌ها و هر آن چیزی است که می‌تواند در حوزه‌های مختلف کمک کند تا بتوانیم وضعیت اقتصادی خود را رونق دهیم. این نمایشگاه نیز به عنوان ارایه توانمندی‌های مناطق آزاد و بسته‌های سرمایه‌گذاری برگزار شد.

وی با بیان اینکه شهرداری مشهد فعالیت‌های متعددی در حوزه سرمایه‌گذاری دارد، عنوان کرد: تصمیم داریم جهت ارایه فرصت‌هایی که در استان وجود دارد در نمایشگاه بین‌المللی مشهد پنجره واحدی را ایجاد کنیم که تمام دستگاه‌های ذیربط استان در یک مکان حضور داشته باشند تا بتوانند با سرمایه‌گذاران ایرانی و خارحی ارتباط برقرار کنند و در کوتاه‌ترین زمان و سهل‌ترین روش‌ها سرمایه‌ها را جذب کنند. مناطق آزاد نیز به این حوزه ورود کنند و در نمایشگاه حضور دائم داشته باشند.

قلندر شریف بیان کرد: شب گذشته تفاهم‌نامه‌ای را با مناطق آزاد امضا کردیم تا ما نیز برای جذب سرمایه‌گذار حضور داشته باشیم. سرمایه‌گذاری یکی از نقاط مهم راهگشا در موضوعات اقتصادی مخصوصا در حوزه شهرداری‌ها با توجه به ابلاغ قانون درآمد‌های پایدار است. یکی از حوزه‌های راهگشا برای شهرداری‌ها جذب سرمایه‌گذار است.

شهردار مشهد با اشاره به اینکه نمایشگاه مشهد توانمندی‌های زیادی در حوزه برگزاری نمایشگاه‌ها در داخل و خارج کشور دارد، تصریح کرد: نمایشگاه‌های متعددی در طول سال در نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار می‌شود و در خارج از کشور نیز نمایشگاه‌هایی برگزار شده است. نمایشگاه بین‌المللی مشهد در مهر ماه نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی را در بیروت برگزار می‌کند.

وی افزود: به دنبال این هستیم در اسفند نمایشگاه اختصاصی ایران را در قاهره داشته باشیم و هدف‌گذاری برای برگزاری نمایشگاه در ریاض را نیز در دستور کار داریم. ما در نمایشگاه بین‌المللی مشهد اعلام آمادگی می‌کنیم تا نمایشگاه‌هایی که جمهوری اسلامی در خارج از کشور قصد برگزاری آن‌ها را در زمینه مناطق ویژه اقتصادی و مناطق آزاد دارد، برگزار کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->