نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

تظاهرات گسترده ضد نتانیاهو در قدس و تل‌آویو + فیلم و عکس

  • کد خبر: ۱۷۵۴۶۲
  • ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۰
تظاهرات گسترده ضد نتانیاهو در قدس و تل‌آویو + فیلم و عکس
منابع خبری خبر دادند که دست کم ۸۵ هزار نفر در برابر کنست در قدس اشغالی و ۱۰۰ هزار نفر در تل‌آویو علیه تغییرات قضایی نخست وزیر رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع خبری خبر دادند که دست کم ۸۵ هزار نفر در برابر کنست در قدس اشغالی و ۱۰۰ هزار نفر در تل‌آویو علیه تغییرات قضایی نخست وزیر رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند این در حالی است که برخی منابع خبری تعداد تظاهرات کنندگان در تل آویو را بالغ بر ۲۵۰ هزار نفر گزارش داده‌اند.

تظاهرات گسترده ضد نتانیاهو در قدس و تل‌آویو + فیلم و عکس

در شهر حیفا نیز تظاهرات گسترده‌ای علیه نتانیاهو برگزار شده و طی آن هزاران نفر علیه طرح تغییرات قضایی وی شعار دادند.

تظاهرات گسترده ضد نتانیاهو در قدس و تل‌آویو + فیلم و عکس

علی‌رغم تصمیم پارلمان رژیم صهیونیستی برای موکول کردن روند تصویب طرح تغییرات قضایی در کنست به روز دوشنبه، شهرک‌نشینان معترض همچنان به تجمع‌های اعتراضی خود در مناطقی از جمله تل‌آویو، حیفا و رعنانا ادامه می‌دهند.

گزارش‌های رسانه‌های و تصاویر منتشرشده در فضای مجازی از تحولات شب پنج‌شنبه، بیستم جولای گویای آن است که پلیس رژیم صهیونیستی با خشونتی بی‌سابقه تلاش کرده تا معترضان را متفرق کند؛ شیوه برخورد پلیس رژیم اشغالگر موجب زخمی و بازداشت شدن ده‌ها صهیونیست معترض شده است.

«اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی که طی روز‌های گذشته مهمان کاخ‌سفید بوده و با «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا درباره وضعیت تل‌آویو گفتگو کرده بود، روز گذشته اذعان کرد: مقامات ارشدی از دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده ابراز نگرانی کرده‌اند که لغو استدلال «معقول بودن» احکام قضایی آخرین مورد در این تغییرات قضایی نخواهد بود که کابینه فعلی به دنبال تصویب آن است.

تظاهرات گسترده ضد نتانیاهو در قدس و تل‌آویو + فیلم و عکس

پایگاه خبری صهیونیستی «وای‌نت»، روز چهارشنبه به نقل از «توماس فریدمن»، روزنامه‌نگار آمریکایی گزارش داد که بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه دوشنبه در تماس تلفنی‌اش با نتانیاهو صراحتاًً به او اعلام کرده که دست از تصویب طرح تغییرات قضایی بردارد؛ به عبارت دیگر او از معترضین در سرزمین‌های اشغالی حمایت کرده بود.

مجموع فشار‌های داخلی از سوی ائتلاف مخالفان، اعتراضات خیابانی و هشدار‌های خارجی باعث شد تا پارلمان رژیم صهیونیستی همان روز چهارشنبه، نوزدهم جولای اعلام کند که رای‌گیری نهایی برای تصویب طرح تغییرات قضایی را به هفته آینده موکول کرده است.

روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» روز گذشته نوشت: زمین‌لرزه‌ای بزرگ‌تر در انتظار اسرائیل است که در نیروی هوایی در حال رخ‌دادن است؛ جایی که ۵۱۳ خلبان از مجموع ۱۱۴۲ خلبان اعلام کردند در صورت تصویب طرح تغییرات قضایی، کار در ارتش را متوقف خواهند کرد.

وبگاه صهیونیستی «واللا» به نقل از «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم اشغالگر نوشت که گالانت بعد از این خبر خواستار تعدیل طرح تغییر قضایی یا توقف کامل آن شد. او گفته که «وضعیت بسیار نگران‌کننده است».

منبع: فارس

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->