۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | رینگ جنوبی شهر تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) افت قیمت دینار و درهم در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | موز ارزان شد قیمت طلا در مشهد با پایان‌یافتن نبرد اسرائیل و حماس کاهش یافت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | سکه ۲ میلیون تومان ارزان شد قیمت طلای جهانی پس از توافق آتش بس غزه (امروز ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی پس رفت شیوع آنفلوانزای پرندگان H۵N۱ در طیور ایران پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ آغاز فروش اقساطی خودرو KMC SR ۳ کرمان موتور از شنبه + جدول فروش (۱۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برآورد هزینه‌های سفر به عتبات عالیات؛ از ۵ تا ۱۳ میلیون تومان

  • کد خبر: ۱۷۶۱۶۹
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۴
برآورد هزینه‌های سفر به عتبات عالیات؛ از ۵ تا ۱۳ میلیون تومان
معاون امور عتبات عالیات سازمان حج و زیارت گفت: هزینه‌های اعزام براساس نوع ارائه خدمات اسکان و پذیرایی در حدود ۵، ۷ و ۱۳ میلیون تومان توسط متقاضیان این سفر معنوی تعیین خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیدرضا محمدی از اعزام ۳ هزار و ۹۰۰ کاروان به عتبات عالیات خبر داد و اظهارکرد: ۱۵۴ هزار و ۵۰۰ زائر شامل خواهران و برادران هموطن در قالب ۳۹۰۰ کاروان راهی عراق شده‌اند.

به گفته وی هزینه‌های اعزام براساس نوع ارائه خدمات اسکان و پذیرایی در حدود ۵، ۷ و ۱۳ میلیون تومان توسط متقاضیان این سفر معنوی تعیین خواهد شد.

وی با بیان اینکه از این پس سه شنبه هر هفته هواپیمایی کاسپین کاروان زائران ایرانی را به سوریه منتقل کرده و زائران باقی مانده هفته قبل را برمی گرداند، گفت: مبلغ اقامت ۷ روزه در سوریه نیز ۱۳ میلیون ۵۰۰ هزار تومان استوی با بیان اینکه حدود ۲۵۰۰ دفتر زیارتی مجاز در سراسر کشور در زمینه ثبت نام و هماهنگی اعزام از طریق کاروان‌های زیارتی فعال هستند، گفت: عملیات اعزام زائران به لحاظ نزدیک شدن به آیین ملکوتی اربعین از استقبال بیشتری برخوردار شده و از مردم می‌خواهیم نام نویسی خود در سامانه سماح این سازمان را به روز‌های نزدیک به اربعین موکول نکنند.

معاون امور عتبات عالیات سازمان حج و زیارت در خصوص سفر سوریه نیز اظهار داشت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته از این پس سه شنبه هر هفته هواپیمایی کاسپین کاروان زائران ایرانی را به سوریه منتقل کرده و زائران باقی مانده هفته قبل را برمی گرداند، اظهار داشت: مبلغ اقامت ۷ روزه در سوریه نیز ۱۳ میلیون ۵۰۰ هزار تومان است.

محمدی با تاکید براینکه از سرگیری اعزام زائران ایرانی به سوریه در پی سفر رییس محترم جمهوری به این کشور و امضا تفاهمنامه و رفع مشکلات موجود اتفاق افتاده است، گفت: تاکنون دو کاروان در قالب ۸۵ زائر راهی سوریه شده اند.

معاون امور عتبات عالیات سازمان حج و زیارت با بیان اینکه حدود ۵۰ درصد هزینه‌های دریافتی مربوط به پرواز است، ادامه داد: برهمین اساس به دنبال افزایش ظرفیت و استفاده از ایرلاین‌های دیگری نیز برای افزایش اعزام هرچه بیشتر زائران به سوریه هستیم.

وی اظهار کرد: بر اساس امضا تفاهمنامه ایران و سوریه قرار است در حال حاضر به صورت سالانه ۵۰ هزار زائر اعزام شوند، البته اعزام این تعداد برای شروع کار است و ان شاالله با افزایش ظرفیت روبرو خواهیم شد.

محمدی در خصوص عاشقان اعزام به سفر معنوی اربعین حسینی نیز گفت: ثبت نام کنندگان در سامانه سماح باید با دقت مشخصات فردی خود را ثبت کرده و زمان و مرز خود برای خروج از ایران و ورود به خاک عراق را مشخص کنند.

معاون امور عتبات عالیات سازمان حج و زیارت با تاکید بر اینکه مردم می‌توانند با ورود به این سامانه به صورت ۲۴ ساعت نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند، اظهار داشت: در حال حاضر هیچ گونه محدودیت زمانی برای ثبت نام در سامانه سماح اعلام نشده و مردم می‌توانند در این سامانه نام نویسی کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->