لحظه شماری پوگبا برای بازگشت به زمین فوتبال کاظمی، داور سوپرکاپ استقلال و تراکتور احداث ورزشگاه اختصاصی استقلال سال آینده آغاز می‌شود استقلال بازهم کشتی خرید لیدزیونایتد - طارمی، در یک قدمی توافق مدافع مشهدی سپاهان در راه کویر آلپاین در فرمول یک ماند اسامی محرومان فصل آینده لیگ برتر (۰۵-۱۴۰۴) اعلام شد | ساپینتو و بیرو محرومان قطعی سوپرجام نحوه خرید بلیت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام ۱۴۰۴ + لینک و قیمت بازگشت بوسکتس تازه بارسلونا استعدادکشی در چلسی از عمادرضا تا بیرانوند و آلوز؛ پرونده‌های خاکستری محکومیت ۹ نفر در پرونده فساد مس رفسنجان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دورهمی اصحاب رسانه در مجموعه ورزشی امام‌رضا(ع) تاج خطاب به داوران: شعار نژادپرستانه شنیدید، بازی را تمام کنید رضایت ساپینتو از آمادگی بالای آدان | گلر سابق رئال مادرید مقابل تراکتور عبادی‌پور در میان بزرگ‌ترین غایبان والیبال قهرمانی جهان ۲ بازیکن جدید اروپایی در تیم رونالدو ۲۵ داور در تست آمادگی جسمانی پیش‌فصل رد شدند! تمجید سیدورف از آمادگی بدنی بازیکنان استقلال
سرخط خبرها

تلاش استقلال برای اخذ مجوز حرفه‌ای

  • کد خبر: ۱۷۶۹۰۴
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۸
تلاش استقلال برای اخذ مجوز حرفه‌ای
علی خطیر از تشکیل کارگروه جدید در باشگاه استقلال پیرامون بحث مجوز حرفه‌ای خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی خطیر مدیرعامل باشگاه استقلال ساعاتی پیش به دفتر کار مهدی تاج در فدراسیون فوتبال رفت تا در جلسه‌ای با او شرکت کند و پس از آن نیز گفتگویی با خبرنگاران انجام داد.

خطیر در خصوص این جلسه عنوان کرد: این یک جلسه روتین به دلیل مشکلات فضای باشگاه‌داری بود. ما تقریبا مراوداتمان با فدراسیون روتین و روزانه است و بالغ بر بیش از ۲۰ نامه با فدراسیون مکاتبات اداری داریم. مسئله‌ای که باعث شد امروز خدمت آقای تاج برسم، یک بخشی به خاطر این بود که در جلسه دیروز حضور نداشتم و باید به جلسه مهمتر می‌رفتم و به این خاطر عذرخواهی هم کردم.

وی افزود: امروز خدمتشان رسیدم و یک سری مسائل را در مورد حرفه‌ای‌سازی گفتم. باشگاه استقلال انشالله با برنامه مدون بحث حرفه‌ای‌سازی را با یک کارگروه ویژه در باشگاه استقلال پیش ببریم و پیگیری کنیم تا خدایی نکرده اتفاقی که امسال برای باشگاه استقلال روی داد و منجر به حذف شد، دیگر تکرار نشود و باعث آزردگی هواداران خوب استقلال نشود.


او در پاسخ به این سوال که آیا استقلال فصل بعد در آسیا حضور خواهد داشت یا به دلیل مشابه امسال امکان حذف این باشگاه وجود دارد، عنوان کرد: حداقل تا زمانی که من هستم اجازه نخواهم داد این اتفاق (حذف از آسیا) برای باشگاه اتفاق بیفتد.

خطیر با اشاره به محتوای جلسه با تاج توضیح داد: بحث دیگری که با آقای تاج داشتیم بحث بدهکاری‌هایی بود که بابت تبلیغات محیطی بین باشگاه استقلال و فدراسیون فوتبال وجود داشت و منجر به این شد که به صورت موقت پنجره نقل و انتقالات استقلال بسته شود و آقای تاج در این زمینه به ما قول دادند. این پرونده در کمیته استیناف در حال بررسی است و ایشان هم به عنوان پدر فوتبال که همیشه نگاه حمایتی را نسبت به دو باشگاه و حداقل پرسپولیس و استقلال را داشته‌اند، همچنان داشته باشند.
منبع: ورزش ۳

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->