همسر آیت‌الله عبادی، امام جمعه سابق مشهد دارفانی را وداع گفت تصویب برنامه‌های رفاهی و ورزشی کارکنان شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۴ توضیحات سرپرست سفارت ایران در کابل درباره بازگشت مهاجران و رابطه تهران_ کابل معاون اجتماعی شهرداری مشهد: یکی از دلایل اصلی طلاق، کمبود اطلاعات زوجین درباره مهارت‌های زندگی است شهردار مشهدمقدس: کار تیمی و تعامل، عامل تسهیل فرآیند‌های مدیریتی است مسئول سازمان بسیج شهرداری مشهد: روحیه بسیجی، می‌تواند بدون هیچ‌گونه وابستگی سیاسی در خدمت آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد حاجی‌بگلو: برای کمک به مدیریت شهر از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم| شرایطی نیست که بر اختلاف‌نظر‌ها تمرکز کنیم قصه شهرکی ۴۵ ساله در همسایگی «نخودک» مشهد واکنش رئیس شورای عالی استان‌های کشور به اظهارات عجیب عضو شورای شهر رشت درباره درخواست ترور پزشکیان اول مرداد، زمان آغازبه‌کار مجدد نمایشگاه بین‌المللی مشهد | بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان کشور به مشهد می‌آید قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: تمدید مهلت مصوبه مشوق‌ها و پروانه‌های ساختمانی بافت آبکوه تا پایان سال ۱۴۰۴+ فیلم اختصاص ۲۳ هزار میلیارد ریال برای مقابله با تنش آبی در خراسان رضوی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید با پول مردم، هیئت سکولار تغذیه شود رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: باوجود محدودیت‌ها، هیچ خدمتی را در شهر تعطیل نکردیم مناسب‌سازی ۴۵۰ بوستان در مشهد برای توانیابان | اختصاص ۱۲۳ میلیارد ریال برای بهبود زیرساخت‌های ویژه افراد دارای معلولیت در بوستان‌ها بعد از ۲۱ روز آلودگی، بالاخره هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴) حفاظت از درختان چنار خیابان کوهسنگی مشهد | کاشت ۱۰۰ اصله درخت روتبالی در این محور وزارت علوم خبر داد: پیگیری حقوقی ترور دانشمندان در مجامع بین‌المللی فرماندار مشهد تأکید کرد: ضرورت رعایت الگوی مصرف آب از سوی کشاورزان و واحد‌های تولیدی کاهش ۴۹ درصدی حجم ترافیک مشهد با احداث تقاطع غیرهم‌سطح امام حسن مجتبی(ع)
سرخط خبرها

بهار در کوچه‌های شهر/جوانان مشهدی رنگ شادی بر دیوار‌های حاشیه شهر زدند

  • کد خبر: ۱۷۷۰۲
  • ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۸
بهار در کوچه‌های شهر/جوانان مشهدی رنگ شادی بر دیوار‌های حاشیه شهر زدند
عده‌ای از جوانان مشهدی، امروز سطل‌های رنگ و ابزار نقاشی را برداشتند و راهی یکی از مناطق حاشیه‌ای شهر شدند تا دنیای ساکنان این مناطق را رنگ و لعاب تازه‌ای بزنند و کوچه‌های سیس آباد را برای استقبال از بهار آماده کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، با نزدیک شدن به عید نوروز هر ساله چهره‌ مشهد شاد و تمیز می‌شود. در این بین مناطق حاشیه‌ای مشهد که بیش از یک سوم جمعیت را در خود پناه داده، شاید به دلیل همین پسوند "حاشیه" از این حال و هوای بهاری کمتر برخوردار می‌شوند.

 

خبر خوب| رنگ مهربانی با سرانگشتان احساس بر در و دیوار «سیس آباد»

 

امروز به یکی از این مناطق حاشیه‌ای واقع در منطقه "سیس آباد" رفتم و در آنجا عده‌‌ای جوان خوش سلیقه را دیدم که به دور از هر هیاهو و تظاهر، درها را سمباده می‌زدند تا زنگار زمستان را بزدایند، رنگ‌ها را در هم می‌آمیختند تا این کوچه‌های دلگیر را برای بچه‌های این منطقه جذاب‌تر کنند، راستش را بخواهی کوچه برای بچه‌های حاشیه شهر معنای وسیعی دارد.

 

در حال عبور از کوچه، جوان‌هایی سرشار از انرژی و سلیقه را می‌بینیم که با صمیمیت در حال فعالیت و رنگ‌آمیزی درب منازل مردم هستند.

 

محلی‌های کوچه ضمن پذیرایی و ابراز رضایت از این فعالیت در حال تماشا هستند و در ایده‌پردازی به هنرمندان کمک می‌کنند، در نگاهشان امید را می‌بینم که موج می‌زند؛ گویا خوشحالند از اینکه می‌بینند عده‌ای جوان، بدون هیچ چشم‌داشت و انتظاری، برای زیباتر کردن محل زندگی‌شان اینطور با نشاط تلاش می‌کنند، لبخند رضایت زنان و مردان شریف این کوچه‌ها، زیباترین تصویری است که بین این همه رنگ، نقش می‌بندد.

 

سراغ یکی از جوان‌ها می‌روم و از او درباره هدفش برای این کار می‌پرسم؛ او اولین هدفش را کار خیر و انسان دوستانه عنوان می‌کند.

 

 

دانیال احمد‌زاده ادامه می‌دهد: اگر بخواهیم همه کارها را به دولت واگذار کنیم پیشرفت نمی‌کنیم و باید بخشی از کار را خودمان در دست بگیریم.

 

یکی از دخترهایی که در حال رنگ‌آمیزی است، فارغ التحصیل حقوق بین‌الملل است، او درباره جذابیت این فعالیت می‌گوید: کارهای جمعی به نظرم بسیار بهتر از کارهای انفرادی جواب می‌دهد.

 

 فاطمه شادی افروز ادامه می‌دهد: برنامه‌های مردم برای مردم که رنگ و بوی سیاسی ندارد را می‌پسندم.

 

زهرا سهیل‌زاده هم درباره انگیزه‌اش برای این کار بیان می‌کند: من نسبت به این‌جور محلات حس خوبی نداشتم و امروز وقتی به اینجا آمدم دیدگاهم نسبت به این محلات عوض شده است.

 

 

این دانشجوی رشته معماری و طراح دکوراسیون داخلی ادامه می‌دهد: چون محیط کاری من معمولا در مناطق بالاشهر بود هیچ دیدگاهی نسبت به این مناطق نداشتم و حتی دیدگاه منفی داشتم که امروز از بین رفت.

 

از یکی از اهالی این کوچه وقتی درباره حسش نسبت به این کار می‌پرسم، می‌گوید: قبلا چنین چیزی در این منطقه بی‌سابقه بود و شهرداری هم متاسفانه کاری در رابطه با نوسازی انجام نداده بود و از این جهت ممنون این جوانان هستیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->