شهردار مشهد: آماده‌باش ۶۶۰۰ نیروی شهرداری مشهد در موج جدید سرما| همه زیرساخت‌های شهری در آماده‌باش کامل هستند+ویدئو افتتاح فاز اول کلان پروژه ساماندهی تقاطع غیرهمسطح انقلاب اسلامی مشهد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) دست‌انداز سامان دهی دست‌فروش‌های جاده‌ بهشت‌رضا(ع) مشهد آماده‌باش مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد درپی صدور هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴
سرخط خبرها

راه‌اندازی سامانه نوبت‌دهی اینترنتی معاینه فنی خودرو در مشهد

  • کد خبر: ۱۷۷۸۴
  • ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۱
  • ۴
راه‌اندازی سامانه نوبت‌دهی اینترنتی معاینه فنی خودرو در مشهد
باتوجه به مراجعه زیاد شهروندان و وجود صف‌های طولانی در راستای امکان برنامه ریزی برای زمان مراجعه به مراکز انجام معاینه فنی سامانه نوبت دهی اینترنتی راه اندازی شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، خلیل الله کاظمی معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد از راه اندازی سامانه نوبت دهی اینترنتی برای انجام معاینه فنی خودرو خبرداد.

وی گفت: پس از اعلام اجرای طرح L.E.Z کاهش انتشار منابع آلاینده هوا، مراجعه به مراکز معاینه فنی خودرو افزایش داشت لذا باتوجه به مراجعه زیاد شهروندان و وجود صف‌های طولانی در راستای امکان برنامه ریزی برای زمان مراجعه به مراکز انجام معاینه فنی سامانه نوبت دهی اینترنتی به آدرس eservice.mashhad.ir/nobat راه اندازی شده است.
 

وی افزود: بر این اساس شهروندان می‌توانند قبل از مراجعه به مراکز معاینه فنی وارد این سامانه شده و اقدام به گرفتن نوبت کنند.


وی با بیان این که از ابتدای امسال تا ۱۳ دی ماه بیش از ۲۳۲ هزار و ۳۱۱ خودرو در مراکز معاینه فنی پذیرش شده اند، اظهار کرد: از ابتدای سال به صورت میانگین روزانه ۸۵۰ خودرو در مراکز معاینه فنی پذیرش می‌شدند، اما این در حالی است که پس از اعلام اجرای طرح L.E.Z کاهش انتشار منابع آلاینده هوا و جریمه روزانه ۵۰ هزار تومانی خودرو‌های فاقد معاینه فنی معتبرروزانه ۲۵۰۰ خودرو در مراکز معاینه فنی پذیرش می‌شوند.

کاظمی اضافه کرد: طبق آمار از ۱۴ دی ماه امسال که اجرای طرح LEZ کاهش انتشار منابع آلاینده هوا اطلاع رسانی شد تا ۲۵ بهمن ماه بیش از ۸۵ هزار خودرو برای دریافت برگه معاینه فنی به ۵ مرکز انجام معاینه فنی خودرو مراجعه داشته اند.


معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد تصریح کرد: در حال حاضر مراکز معاینه فنی خودرو همه روزه حتی روز‌های تعطیل از ساعت ۷.۵ تا ۲۰ اقدام به پذیرش خودرو می‌کنند و در کنار آن نیز هر روز یک یا دو مرکز معاینه فنی از ساعت ۸ تا ۲۳ به معاینه فنی تاکسی‌ها اختصاص داده شده است.

وی با اشاره به این که مراجعه زیاد شهروندان به مراکز معاینه فنی خودرو طی این مدت نشان دهنده آن است که تعداد زیادی از مالکان خودرو به انجام معاینه فنی توجه‌ای نداشته اند، ادامه داد: در طول ۴۰ روز گذشته تعداد زیادی خودرو پذیرش شده اند که طی ۵-۱۰ سال گذشته معاینه فنی انجام نداده اند.

وی گفت: درحال حاضر قانون فرسوده بودن خودرو‌ها بر اساس سال تولید در نظرگرفته نمی‌شود و به خودرو‌هایی که از نظر فنی و آلایندگی هوا مشکلی نداشته باشند برگه معاینه فنی ارائه می‌شود.

کاظمی افزود: ابتدا قرار بود که طرح L.E.Z کاهش انتشار منابع آلاینده هوا از ۲۶ بهمن در مشهد اجرا شود که با توجه به درخواست شهروندان و هماهنگی با پلیس راهور اجرای طرح تا پایان سال به تعویق افتاده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
محمد مهدی براکویی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۰ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۸
0
4
سلام طرح خوبی است ولی من الان میخوام ثبت نام کنم تا پایان سال طرفیت تکمیل هست در کل روزها و مراکز راه حل ؟؟؟؟
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۸
0
3
وقت اینترنتی گرفته بودم از شعبه مفتح، وقتی سر ساعت رسیدم گفت برو تو صف اینترنتی ها و بازدید مجددها، ۲ساعت تو صف بودم، فکر کنم هنوز معنیه وقت رزرو کردنو نمیدونن!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۲۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۴
0
5
سلام،با توجه به شیوع بیماری کرونا، بنظرم بهتره مهلت بیشتری برای معاینه فنی خودرو بدهند.
احسان شاهرودی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۴
0
0
خیلی راضی بودم و من فقط 10 دقیقه کارم زمان برد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->