رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت
سرخط خبرها

پنج دهک نخست درآمدی جامعه رایگان بیمه می شوند

  • کد خبر: ۱۷۷۸۴۱
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۱
پنج دهک نخست درآمدی جامعه رایگان بیمه می شوند
سرپرست اداره کل بیمه سلامت خراسان رضوی گفت: با تصویب هیات وزیران و برابر با آیین نامه اجرایی بند الف ماده ۷۰، میزان حق بیمه پنج دهک نخست درآمدی جامعه رایگان شده است و بیمه شدگان می‌توانند با مراجعه به مراکز درمانی از خدمات بیمه سلامت بهره‌مند شوند.

دکتر محمد وجدانی در گفتگو با شهرآرانیوز، اظهار کرد: پیش از این در صندوق بیمه سلامت همگانی تنها جمعیت دهک‌های درآمدی یک تا سه به صورت رایگان تحت پوشش قرار می‌گرفتند و سایر بیمه شدگان این صندوق از دهک سه به بعد بر اساس نتیجه ارزیابی آزمون وسع سرانه حق بیمه خود را به صورت نقدی پرداخت می‌کردند.

وی بیان کرد: با توجه به نگاه ویژه دولت سیزدهم و با هدف توسعه عدالت اجتماعی در حوزه سلامت کشور، از تاریخ ۲۳ فروردین ماه ۱۴۰۲ صندوق بیمه سلامت همگانی با صندوق بیمه سلامت ایرانیان ادغام شد.



سرپرست اداره کل بیمه سلامت خراسان رضوی ادامه داد: همچنین از تاریخ ۶ تیرماه امسال و بنا بر دستور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تمامی بیمه شدگان صندوق بیمه سلامت ایرانیان که در دهک‌های درآمدی یک تا پنج قرار داشتند به صورت کاملا رایگان زیر پوشش قرار گرفته و خدمات درمانی مورد نیاز خود را دریافت می‌کنند.

وی با بیان اینکه هم اینک در مجموع ۷۸۵ هزار و ۲۲۵ بیمه شده در دهک‌های یک تا پنج زیر پوشش رایگان بیمه سلامت خراسان رضوی قرار دارند، گفت: ۱۲۵ هزار و ۱۸۱ نفر از این تعداد در دهک چهار و ۱۰۲ هزار و ۴۲۱ نفر در دهک پنج هستند.

دکتر وجدانی ادامه داد: با تصویب هیات وزیران و برابر با آیین نامه اجرایی بند الف ماده ۷۰، میزان حق بیمه پنج دهک نخست درآمدی جامعه رایگان شده است و بیمه شدگان می‌توانند با مراجعه به مراکز درمانی از خدمات بیمه سلامت بهره‌مند شوند.

این مسوول با اشاره به کاهش میزان پرداختی حق بیمه در دهک‌های ۶ تا ۱۰ نیز بیان کرد: برای دهک ۶ میزان حق بیمه ۲۰ درصد، برای دهک درآمدی هفت میزان حق بیمه ۳۰ درصد، برای دهک درآمدی هشت میزان حق بیمه ۴۰ درصد، برای دهک درآمدی ۹میزان حق بیمه ۵۰ درصد و برای دهک درآمدی ۱۰ نیز میزان حق بیمه به صورت کامل باید پرداخت شود.

وی افزود: مبلغ سرانه حق بیمه درمانی برای هر نفر در خانوار مبلغ یک میلیون و ۴۳۵ هزار تومان به مدت یکسال است که با توجه به نگاه ویژه دولت سیزدهم به حوزه سلامت عمومی و بهره‌مندی آحاد مردم به عدالت اجتماعی در حوزه سلامت، امکان پرداخت اقساطی مبلغ حق بیمه به صورت سه ماهه نیز برای بیمه شدگان و متقاضیان پوشش بیمه سلامت فراهم شده است.

سرپرست اداره کل بیمه سلامت خراسان رضوی گفت: بیمه‌شدگان زیر پوشش بیمه سلامت این استان می‌توانند برای بهره‌گیری از خدمات به سامانه غیر حضوری سازمان بیمه سلامت ایران مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->