سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴
سرخط خبرها

کدام میوه به پیشگیری از دیابت کمک می‌کند؟

  • کد خبر: ۱۷۷۸۹۷
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۳
کدام میوه به پیشگیری از دیابت کمک می‌کند؟
یافتن اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با دیابت و درمان آن همواره حائز اهمیت برای مبتلایان دیابت بوده است، راه‌های زیادی شناسایی شده و برخی میوه‌ها برای پیشگیری از دیابت موثر هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشمندان دانشگاه اوکلند در نیوزیلند در حال انجام تحقیقی با استفاده از پودر فیجوا برای کمک به کاهش وزن و معکوس کردن پیش دیابت با هدف پیشگیری از دیابت نوع ۲ در بزرگسالان در معرض خطر هستند.

تحقیقی به‌نام فردیناند، یک برنامه کاهش وزن و حفظ وزن ۶ ماهه است که طی آن به بزرگسالان مبتلا به قند خون بالا هر روز حدود یک گرم پودر میوه کامل فیجوا (یا یک دارونما) داده می‌شود.

محقق اصلی و استادیار، جنیفر مایلز چان که خود را «خو گرفته به فیجوا» توصیف می‌کند، در مورد پتانسیل پودر فیجوا برای معکوس کردن پیش دیابت هیجان زیادی دارد. از نظر تئوری، پودر فیجوا فواید کاهش وزن را افزایش می‌دهد و منجر به بهبود سطح قند خون می‌شود.

یک تحقیق کوتاه‌مدت در ایران به فواید فیجوا برای بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ اشاره کرده است. تحقیق فردیناند بر اساس این تحقیق ایرانی، به‌عنوان اولین کارآزمایی بالینی بلندمدت در جهان روی فواید فیجوا با هدف معکوس کردن خطر ابتلا به دیابت در افراد مبتلا به پیش دیابت (افرادی که قند خون بالا دارند، اما هنوز دیابت ندارند) بنا خواهد شد.

در دو ماه اول تحقیق، شرکت‌کنندگان شاید ۵تا ۱۰ درصد از وزن خود را از طریق یک برنامه جایگزین وعده‌های غذایی رایگان مانند سوپ‌ها، شیک‌ها و فرنی‌ها همچنین ماکارونی و غذا‌های برنجی، تحت نظارت یک متخصص تغذیه از دست بدهند سپس طی چهار ماه آینده بر حفظ این کاهش وزن تمرکز خواهد شد.

بر اساس آزمایش قند خون ناشتا، شرکت‌کنندگان باید دارای اضافه وزن یا چاقی باشند، در سنین ۱۸ تا ۷۰ سال و در معرض خطر بالای دیابت نوع ۲ (اما فاقد دیابت) باشند.

مایلز چان می‌گوید: ما در واقع می‌خواهیم به افرادی که در مرز ابتلا به دیابت هستند کمک کنیم تا خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهند، اما بسیاری از مردم ممکن است از بالا بودن سطح قند خون خود آگاه نباشند بنابراین لازم نیست از قبل بدانید که آیا پیش دیابت دارید یا خیر؛ ما می‌توانیم آن را برای شما آزمایش کنیم.

شرکت‌کنندگان علاوه بر پتانسیل معکوس کردن خطر دیابت و فواید بی‌شمار کاهش وزن، اطلاعات بیشتری در مورد سلامت خود خواهند یافت. شرکت‌کنندگان توصیه‌های رژیم غذایی و کاهش وزن گسترده، آزمایش‌های دقیق خون، اسکن ترکیب بدن و بررسی قند را دریافت خواهند کرد.

مایلز چان خاطرنشان کرد: مزیت اضافه‌شده، دو ماه وعده‌های غذایی رایگان است.

این تحقیق با حمایت چالش ملی علوم تغذیه با ارزش بالا، توسط واحد تغذیه انسانی دانشگاه با همکاری یکی از بزرگترین موسسات تحقیقاتی نیوزیلند، موسسه مالاگان و تحقیقات گیاهی و غذایی در حال انجام است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->