تجربه زیارت اختصاصی کودکان در حرم مطهر رضوی برای نخستین‌بار انتخاب ۱۰ هزار مسجد شاخص در طرح «محراب» تقدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از نیروهای خدوم انتظامی فرنی‌پزان در شربت‌خانه حضرتی | نگاهی مستند و متفاوت به یکی از نهادهای فراموش‌شده پذیرایی در حرم‌مطهر تدوین خاطرات شهدای دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بانگ خوش، مروج اخلاق جنگ با استکبار را ادامه می‌دهیم به سویت پر کشیدم با دلی از قبل‌ شیدا‌تر نسبتِ فرهنگی و تمدنی ما و امام رضا(ع) حکم شرعی خرید اضافی وسایل زندگی چیست؟ «اوس حبیب» جنس نور و نظم را می‌شناخت | یادی از مرمتگر گنبد و آینه‌کاری‌های حرم مطهر رضوی سفری برای دل دیدار رئیس بنیاد شهید با خانواده شهید فراجا ۳ هزار و ۱۵۷ موکب در اربعین ۱۴۰۴ خدمات ارائه کردند زیارت، مهمان‌شدن در خانه امام رضا(ع) | حق امام معصوم را با زیارت ادا کنیم آغاز همایش تجلیل از خادمان اربعین با پیام رئیس‌جمهور (۱۶ مهر ۱۴۰۴) الگوگیری از سیره امام‌رضا(ع) در تربیت کودک | پیوندی از عقلانیت، عاطفه و نظم دهلی نو محفل شاعرانه در پاسداشت حضرت زهرا(س) شد تأکید معاون وزیر فرهنگ در حمایت از تولید محتوای قرآنی در مناطق روستایی و عشایری آیت الله مکارم شیرازی: حوزه علمیه در استفاده از هوش مصنوعی پیشگام باشد
سرخط خبرها

بارگاه امام مهربانی‌ها، میزبان ضیافت اصحاب رسانه خراسان رضوی+ فیلم

  • کد خبر: ۱۷۷۹۷۹
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۰:۵۹
  • ۱
بارگاه امام مهربانی‌ها، میزبان ضیافت اصحاب رسانه خراسان رضوی+ فیلم
در آستانه فرارسیدن ۱۷ مرداد و روز خبرنگار، مدیران، خبرنگاران و اصحاب رسانه‌های استان در شامگاه روز یکشنبه به زیارت امام مهربانی‌ها مشرف شدند، در حسینیه حرم، مجاهدت‌های تاریخی زینب کبری (س) و امام سجاد (ع) را به‌عنوان خبرنگاران قیام عاشورا گرامی داشتند و بر خوان کرامت علی ابن موسی‌الرضا (ع) نشستند.

به گزارش شهرآرانیوز، در نگاه اول هیچ‌چیز با گذشته فرق نداشت. حرم لبریز زائر‌ها و مجاور‌هایی بود که برای زیارت امام مهربانی‌ها و اقامه نماز جماعت مغرب و عشا مشرف شده بودند، اما یکشنبه‌شب حرم مطهر، یک تفاوت عمده با سایر روز‌ها و شب‌های این بارگاه منور داشت و آن، حضور خبرنگاران، مدیران و اصحاب رسانه‌های استان بود که خود را به صحن قدس می‌رساندند تا در فضایی اختصاصی در حسینیه حرم به عزاداری برای حضرت سیدالشهدا (ع) بپردازند و در ماه محرم‌الحرام، یاد مجاهدت زینب کبری (س) و امام سجاد (ع)، خبرنگاران قیام عاشورا را گرامی بدارند.

تعداد بازدید : 435

رسانه‌ای‌ها در صحن قدس، جمعشان جمع بود. هر گوشه از حسینیه حرم، گعده صمیمانه تعدادی از خبرنگاران و مدیران رسانه‌های استان بود که درباره موضوعی باهم گفتگو می‌کردند، اما حتی با اینکه موضوع صحبت‌ها متفاوت بود، همه حالشان به مجاورت با امام مهربانی‌ها خوش بود. در میان جمع و لابلای خوش‌وبش‌ها، چشمم به پرچم گنبد منور رضوی بود که در باد می‌رقصید و نشان آستان قدس رضوی بر پارچه سیاه عزا به همراه فضاسازی محیطی صحن قدس، تصویر چشم‌نوازی از حضور اهالی رسانه و قلم در بارگاه عالم آل محمد (ص) را ترسیم می‌کرد.

پس از سخنرانی معرفتی حجت‌الاسلام مجتبی الهی خراسانی، اجرای تعزیه و مرثیه‌سرایی، خانواده رسانه‌های استان راهی مهمانسرای حضرت رضا (ع) شدند تا بر خوان پربرکت امام هشتم بنشینند و در آستانه فرارسیدن ۱۷ مرداد، روز خبرنگار، یاد و خاطره همکاران فقیدشان را گرامی بدارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
تف به کمونیست
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۰۱
0
0
بخاطر تجملات بی مورد که هرسال به حرم امام رضا اضافه میشه 6 ساله داخل حرم نمی رم.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->