انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود
سرخط خبرها

قیمت پرواز رفت و برگشت تهران - نجف در ایام اربعین ۸ میلیون تومان شد | مشهد - نجف ۱.۵ میلیون تومان بیشتر

  • کد خبر: ۱۷۸۰۴۲
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۵
قیمت پرواز رفت و برگشت تهران - نجف در ایام اربعین ۸ میلیون تومان شد | مشهد - نجف ۱.۵ میلیون تومان بیشتر
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری قیمت بلیت پرواز رفت و برگشت تهران به نجف و بغداد را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز محمد محمدی‌بخش در نشست خبری با اشاره به این‌که سال گذشته در اربعین حدود ۲۵۱ هزار نفر از طریق حمل‌ونقل هوایی به عتبات عالیات منتقل شدند، اظهار کرد: همه مولفه‌های مربوط به اربعین ۱۴۰۲ فراهم شده و هماهنگی با عراق نیز صورت گرفته است.

وی ادامه داد: امسال با تعداد زیادی هواپیما به دو فرودگاه بغداد و نجف پرواز خواهیم داشت و بیشترین پرواز‌ها را در بازه زمانی ۲۷ مرداد تا ۲۰ شهریور ماه خواهیم داشت.

محمدی‌بخش یادآور شد: الان ۱۵۰ پرواز هفتگی به عراق داریم که پرواز‌ها را به صورت پلکانی افزایش می‌دهیم تا بتوانیم به زائران اربعین خدمات رسانی کنیم.

وی درباره قیمت مصوب پرواز‌های اربعین، گفت: مطابق تمام محاسبات انجام شده و با دستور وزیر راه و شهرسازی با رایزنی با ایرلاین‌ها قیمت بلیت پرواز رفت و برگشت از تهران به نجف و بغداد ۸ میلیون تومان مصوب شد.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری افزود: قیمت بلیت پرواز‌های رفت و برگشت مشهد به نجف و بغداد نیز یک و نیم میلیون تومان بیشتر خواهد بود، یعنی ۹.۵ میلیون تومان.

آمادگی فرودگاه امام برای انتقال ۲۵۰ هزار زائر اربعین

چلندری مدیرعامل شهر فرودگاهی امام نیز در این نشست گفت: به دنبال آن هستیم ترمینال سلام را به‌عنوان ترمینال نمونه منطقه به ثبت برسانیم.

وی افزود: در حج و اربعین ۱۴۰۱ و حج امسال بخش قابل توجهی از پرواز‌ها از فرودگاه امام انجام شد. سال گذشته ۸۰ درصد از پرواز‌ها اربعین و حدود ۳۰ درصد پرواز‌های حج از طریق فرودگاه امام انجام شد. سال گذشته ۱۸۰ هزار زائر از فرودگاه امام به عتبات عالیات عزام شدند و برای امسال آمادگی انتقال ۲۵۰ هزار زائر را داریم.

امسال نیز در شهر فرودگاهی امام موکب‌های متعدد را راه‌اندازی می‌کنیم، گفت: هماهنگی لازم با شرکت‌های هواپیمایی برای پرواز‌های اربعین انجام شده و امیدواریم مانند سال گذشته یک مسافر جامانده نداشته باشیم.

مدیرعامل شهر فرودگاهی امام (ره) پارگینگ محوطه ترمینال سلام ظرفیت ۶۰۰۰ خودرو را دارد، بیان کرد: تعدادی اتوبوس در فرودگاه مستقر شده که اقدام به جابجایی مسافران از فرودگاه تا میدان آزادی می‌کنند.

آمادگی ۲۵ فرودگاه برای پرواز‌های اربعین

رضا نخجوانی سرپرست شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران نیز در این نشست با بیان این‌که ۵۳ فرودگاه زیرمجموعه شرکت فرودگاههاست، گفت: از این تعداد ۹ فرودگاه بین‌المللی و ۳۵ فرودگاه هم مرز هوایی است که البته برخی از این فرودگاه نواقصی هستند. مابقی نیز فرودگاه‌های غیر مرز هوایی است.

وی یادآور شد: سال گذشته از ۲۰ فرودگاه زائران اربعین اعزام شدند که امسال این تعداد به ۲۵ فرودگاه افزایش یافته است. سال گذشته ۲۹۱ پرواز رفت و ۲۹۱ پرواز برگشت اربعین انجام شد.

شمس‌الدین فرزادی‌پور مدیرعامل هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: تلاش می‌کنیم با افزایش ۲۰ تا ۲۵ درصدی خدمات را ارتقا دهیم. برای اولین بار تیم کاملی را در فرودگاه نجف مستقر می‌کنیم تا بتوانیم نیاز زائران را در مرحله برگشت تامین کنیم.

وی بیان کرد: تلاش می‌کنیم با قیمت مناسب‌تر امکان فروش بلیت را در فرودگاه نجف فراهم کنیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->