پیام حامیان فلسطین به اجلاس سازمان ملل: اسرائیل را تحریم کنید سقوط یک پهپاد انتحاری در نزدیکی اربیل عراق (۸ مرداد ۱۴۰۴) تحلیلگر صهیونیست: غزه در حال محو کردن اسرائیل از نقشه جهان است قالیباف در ششمین کنفرانس روسای مجالس جهان در ژنو: ایران با قاطعیت از سرزمین و مردم خود دفاع کرد رئیس قوه قضاییه با خانواده سرلشکر شهید حاج محمد کاظمی دیدار کرد رسوایی اخلاقی کار دست سفیر اسرائیل در امارات داد تبعیت رئیس جمهور از منویات رهبری، راهبرد دولت چهاردهم انتقاد از وضعیت پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری در صحن علنی مجلس روایت خبرنگار انگلیسی از جنگ ۱۲ روزه: پاسخ ایران بسیار فراتر از انتظار صهیونیست‌ها بود + فیلم طحان نظیف: ایرادات لایحه ساماندهی پهپادهای غیرنظامی بررسی شد بیانیه نمایندگان مجلس درخصوص ضرورت شکست محاصره غذایی در غزه قالیباف: ایرانیان خارج از کشور باید در مجلس نماینده داشته باشند دیدار عراقچی با امام علی رحمان | عزم ایران برای گسترش روابط با تاجیکستان سامانه رسیدگی به درخواست‌های حقوقی اتباع ایرانی آسیب دیده در کشور‌های خارجی راه اندازی می‌شود نایب رئیس مجلس: نامه استرداد لایحه فضای مجازی دولت به مجلس ارسال شده است دفتر سیاسی رئیس‌جمهور: پزشکیان شنبه عازم پاکستان می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای اقتدار ایران، فدائیان رسول خدا(ص) بودند | همبستگی ملی، ثمره خون پاک شهدای جنگ ۱۲ روزه نامه ۱۸ سفیر سابق رژیم اسرائیل به نتانیاهو برای پایان دادن به جنگ در غزه عسگری: رئیس جمهور و دستگاه‌های متولی در زمینه اهمال در پرداخت مطالبات گندمکاران به مجلس بیایند رایزنی وزیر دادگستری با بیش از ۱۰۰ کشور برای محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی نخستین نشست ستاد تدوین لایحه بودجه ۱۴۰۵ با حضور پزشکیان برگزار شد نماینده مجلس: درخواست‌های مردم در زمینه دریافت تسهیلات خرد از سوی بانک‌ها بی جواب می‌ماند عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس: قیمت‌گذاری خودرو‌های وارداتی اهداف قانون‌گذاران را محقق نکرد دیدار رؤسای مجالس ایران و ترکیه در ژنو | قالیباف: چالش‌های منطقه ریشه در دخالت‌های ایالات متحده دارد| نعمان کورتولموش: اسرائیل با تکیه بر حمایت‌های آمریکا دست به تجاوزگری می‌زند برنامه‌های سفر یک‌روزه وزیر امور خارجه به تاجیکستان رئیس قوه‌قضائیه برای کوتاه‌ترشدن فرایند رسیدگی به دعاوی، یک دستورالعمل صادر کرد تعطیلی یک هفته‌ای پیشنهادی در هیئت دولت به تصویب نرسید (۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس قوه قضائیه با آرتین سرایداران دیدار کرد

  • کد خبر: ۱۷۸۲۷۵
  • ۱۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۸
رئیس قوه قضائیه با آرتین سرایداران دیدار کرد
رئیس قوه قضائیه در فضایی صمیمی با «آرتین سرایداران» کودک بازمانده از جنایت تروریستی ۴ آبان ۱۴۰۱ در حرم حضرت احمد بن موسی (ع) و خواهر وی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای در جریان سفر به استان فارس، در فضایی صمیمی با «آرتین سرایداران» کودک بازمانده از جنایت تروریستی ۴ آبان ۱۴۰۱ در حرم حضرت احمد بن موسی (ع) و خواهر وی دیدار و گفتگو کرد.

در جریان این دیدار که جزئیاتی از شب حادثه تروریستی حرم حضرت احمد بن موسی (ع) در آن بیان شد، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی‌اژه‌ای گفت: دعا می‌کنیم که شهدای حادثه تروریستی حرم حضرت شاهچراغ (ع)، با حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و شهدای کربلا محشور شوند.

«فاطمه سرایداران» خواهر آرتین سرایداران نیز در این دیدار، به ارائه توضیحاتی درباره وضعیت زندگی خود و برادرش طی ۸ ماه سپری شده از حادثه تروریستی شیراز پرداخت و از دستگاه قضایی به‌سبب مجازات عاملان این جنایت، قدردانی کرد.

آرتین کودک شش ساله نیز در حاشیه این دیدار گفت: روز خبرنگار را به خبرنگاران را تبریک می‌گویم بدترین خبر برای من خبر تیرخوردن است!

شایان ذکر است در جریان جنایت تروریستی سال گذشته در حرم حضرت شاهچراغ (ع) که در آن ۱۵ نفر به مقام والای شهادت نائل آمدند، پدر، مادر و برادر آرتین سرایداران به شهادت رسیدند و خود او نیز از ناحیه دست چپ، دچار جراحت شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->