کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۱۴ تیر) معرفی بازی معمایی Boxes: Lost Fragments + دانلود اندروید و IOS مشخصات باتری و توان شارژ گوشی شیائومی ۱۵ پرو فاش شد کدمورس جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۱۴ تیر) + آموزش ال‌جی پلتفرم خانه هوشمند Homey را خرید کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۱۳ تیر) توسعه هوش مصنوعی، گاز‌های گلخانه‌ای گوگل را ۴۸ درصد افزایش داده است همه‌چیز درباره ماهواره‌های ایرانی «کوثر» و «هدهد» + جزئیات پایان ممنوعیت واژه «شهید» در فیس‌بوک و اینستاگرام ویدئو | جدیدترین تریلر بازی Black Myth: Wukong احتمالا طراحی اپل واچ سری ۱۰ درمقایسه‌با نسخه قبلی تغییری نخواهد کرد چرا لوازم خانگی مدرن و جدید زودتر از قدیمی‌ها خراب می‌شوند؟ | پرزرق‌و‌برق‌های نازک‌نارنجی کدمورس جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۱۳ تیر) + آموزش آیا تپ سواپ لیست شد؟ + بیانیه رسمی تپ سواپ (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کارت‌های کمبو جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۱۲ تیر) معرفی بازی «گربه بی‌نام» (Nameless Cat) + دانلود اندروید و IOS کدمورس جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۱۲ تیر) + آموزش جزئیاتی جدید از ویژگی‌های حلقه هوشمند سامسونگ | ردیاب دمای پوست و تشخیص خروپف برای خرید کارت‌های جدید «همستر کامبت» دیگر نیاز به دعوت از دوستان نیست! سم آلتمن: مدل GPT-5 جهشی قابل‌توجه در هوش مصنوعی خواهد بود
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

آیا مصرف روزانه آجیل ریسک ابتلا به افسردگی را کم‌ می‌کند؟

  • کد خبر: ۱۷۸۴۵۳
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۲
آیا مصرف روزانه آجیل ریسک ابتلا به افسردگی را کم‌ می‌کند؟
محققان در پژوهشی متوجه شده‌اند افرادی که روزانه ۳۰ گرم آجیل مصرف می‌کنند، کمتر در معرض افسردگی قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز - دانشمندان اسپانیایی در مطالعه جدیدی دریافته‌اند که مصرف روزانه یک مشت آجیل می‌تواند با کاهش ۱۷ درصدی ریسک ابتلا به افسردگی همراه باشد. آن‌ها می‌گویند کسانی که روزانه ۳۰ گرم مغز‌های مقوی مثل گردو، بادام، پسته، فندق و ... مصرف می‌کنند، کمتر مبتلا به افسردگی تشخیص داده شده‌اند.

پژوهشگران با بررسی داده‌های مربوط به بیش از ۱۳ هزار نفر در بازه سنی ۳۷ تا ۷۰ سال در پایگاه اطلاعاتی بیوبانک بریتانیا از سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۲۰، متوجه شده‌اند که خوردن آجیل می‌تواند به افزایش سلامت مغز کمک کرده و ریسک ابتلا به افسردگی را کاهش دهد. این افراد در ابتدای پژوهش هیچ علامتی مبنی بر افسردگی نداشتند.

اگرچه محققان دقیقاً توضیح نداده‌اند که این مواد خوراکی چگونه می‌توانند جلوی بروز افسردگی را بگیرند، اما این گمانه‌زنی را مطرح کرده‌اند که خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی آجیل می‌تواند در مغز نقش محافظتی ایفا کند.

دانشمندان می‌گویند آجیل حاوی مواد مغذی مهمی است که در قالب مواد زیست‌فعال نظیر فنول‌ها یا فیتواسترول‌ها، ریزمغذی‌های اساسی، فیبر، پروتئین‌های باکیفیت، اسید‌های چرب غیراشباع تکی و چندگانه و ویتامین‌ها خود را نشان می‌دهد.

شرکت‌کنندگان این تحقیق از طریق پرسش‌نامه اعلام کرده بودند که چقدر آجیل مصرف کرده‌اند. وضعیت افسردگی یا مصرف دارو‌های ضدافسردگی هم در طول دوره مطالعه به‌صورت خوداظهاری به پزشکان اعلام می‌شد. در پایان مشخص شد افرادی که روزانه ۳۰ گرم آجیل خورده بودند، ۱۷ درصد کمتر از افرادی که این مغز‌ها را مصرف نمی‌کردند، در معرض ریسک افسردگی قرار گرفتند.

محققان می‌گویند یافته‌های آن‌ها صرف‌نظر از عواملی مثل سبک زندگی، بیماری‌ها و شاخص توده بدنی است که شاید بر سلامت روان اثر بگذارند. مصرف ۳۰ گرم آجیل معادل تقریبی ۲۰ بادام، ۱۰ فندق برزیلی، ۱۵ بادام هندی، ۴۰ بادام زمینی یا ۳۰ پسته است.

اگرچه محققان در این مطالعه یک رابطه علت و معلولی را کشف نکرده‌اند، اما از کشف رابطه‌ای معنادار بین مصرف آجیل و حفظ سلامت مغز خبر داده‌اند. نتایج این پژوهش در مجله Clinical Nutrition منتشر شده است.

منبع: دیجیاتو به نقل از ایندیپندنت

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->