اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

آیا مصرف روزانه آجیل ریسک ابتلا به افسردگی را کم‌ می‌کند؟

  • کد خبر: ۱۷۸۴۵۳
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۲
آیا مصرف روزانه آجیل ریسک ابتلا به افسردگی را کم‌ می‌کند؟
محققان در پژوهشی متوجه شده‌اند افرادی که روزانه ۳۰ گرم آجیل مصرف می‌کنند، کمتر در معرض افسردگی قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز - دانشمندان اسپانیایی در مطالعه جدیدی دریافته‌اند که مصرف روزانه یک مشت آجیل می‌تواند با کاهش ۱۷ درصدی ریسک ابتلا به افسردگی همراه باشد. آن‌ها می‌گویند کسانی که روزانه ۳۰ گرم مغز‌های مقوی مثل گردو، بادام، پسته، فندق و ... مصرف می‌کنند، کمتر مبتلا به افسردگی تشخیص داده شده‌اند.

پژوهشگران با بررسی داده‌های مربوط به بیش از ۱۳ هزار نفر در بازه سنی ۳۷ تا ۷۰ سال در پایگاه اطلاعاتی بیوبانک بریتانیا از سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۲۰، متوجه شده‌اند که خوردن آجیل می‌تواند به افزایش سلامت مغز کمک کرده و ریسک ابتلا به افسردگی را کاهش دهد. این افراد در ابتدای پژوهش هیچ علامتی مبنی بر افسردگی نداشتند.

اگرچه محققان دقیقاً توضیح نداده‌اند که این مواد خوراکی چگونه می‌توانند جلوی بروز افسردگی را بگیرند، اما این گمانه‌زنی را مطرح کرده‌اند که خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی آجیل می‌تواند در مغز نقش محافظتی ایفا کند.

دانشمندان می‌گویند آجیل حاوی مواد مغذی مهمی است که در قالب مواد زیست‌فعال نظیر فنول‌ها یا فیتواسترول‌ها، ریزمغذی‌های اساسی، فیبر، پروتئین‌های باکیفیت، اسید‌های چرب غیراشباع تکی و چندگانه و ویتامین‌ها خود را نشان می‌دهد.

شرکت‌کنندگان این تحقیق از طریق پرسش‌نامه اعلام کرده بودند که چقدر آجیل مصرف کرده‌اند. وضعیت افسردگی یا مصرف دارو‌های ضدافسردگی هم در طول دوره مطالعه به‌صورت خوداظهاری به پزشکان اعلام می‌شد. در پایان مشخص شد افرادی که روزانه ۳۰ گرم آجیل خورده بودند، ۱۷ درصد کمتر از افرادی که این مغز‌ها را مصرف نمی‌کردند، در معرض ریسک افسردگی قرار گرفتند.

محققان می‌گویند یافته‌های آن‌ها صرف‌نظر از عواملی مثل سبک زندگی، بیماری‌ها و شاخص توده بدنی است که شاید بر سلامت روان اثر بگذارند. مصرف ۳۰ گرم آجیل معادل تقریبی ۲۰ بادام، ۱۰ فندق برزیلی، ۱۵ بادام هندی، ۴۰ بادام زمینی یا ۳۰ پسته است.

اگرچه محققان در این مطالعه یک رابطه علت و معلولی را کشف نکرده‌اند، اما از کشف رابطه‌ای معنادار بین مصرف آجیل و حفظ سلامت مغز خبر داده‌اند. نتایج این پژوهش در مجله Clinical Nutrition منتشر شده است.

منبع: دیجیاتو به نقل از ایندیپندنت

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->