جشنواره گل در مشهد کجا برگزار می‌شود؟ + فیلم توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد قلندرشریف: شهرداری طی دو، سه دوره اخیر بیشترین درآمد را در بخش‌های مختلف داشته است | مشهد به مرکز دیپلماسی شهری تبدیل شده است کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است شهروند خبرنگار | نمایی از مرزعه کلزا در نیشابور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز!
سرخط خبرها
دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی استان خراسان رضوی:

نرخ مشارکت اقتصادی استان ۵۲ درصد است

  • کد خبر: ۱۷۸۴۶
  • ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۲
نرخ مشارکت اقتصادی استان ۵۲ درصد است
بررسی‌ها نشان می‌دهد که نرخ مشارکت اقتصادی استان به ۵۲ درصد رسیده و چنین عددی درتاریخ استان خراسان بی سابقه است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اکبر لبافی، دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی استان خراسان رضوی در دومین جلسه کمیته آسیب‌شناسی طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی استان گفت: درحال حاضر با دو دغدغه جدی در پیاده‌سازی مدل مثلث توسعه اقتصادی از جمله روند اعتمادسازی و تسهیلگری در میان مردم و جوامع هدف و دیگر روند احیای مسئولیت‌های اجتماعی از سوی معین‌های اقتصادی مواجهیم که سازوکار آن باید تاحد امکان برای آن‌ها تبیین شود.

وی ادامه داد: تاکنون بیش از ۱۸۰ معین اقتصادی در سطح استان فعالیت خود را آغاز کرده‌اند و به منظور تسریع در روند توسعه و افزایش تمرکز و اثرگذاری، در تلاش هستیم تا مسئولیت توسعه هر روستا را به یک معین بسپاریم.

لبافی گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که نرخ مشارکت اقتصادی استان به ۵۲ درصد رسیده و چنین عددی درتاریخ استان خراسان بی سابقه است.

دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی استان خراسان رضوی یک دغدغه دیگر ما در حوزه بازار و زنجیره فروش است؛ لذا می‌کوشیم تا به تناسب پیشرفت این مدل توسعه ای، مشکلات آن را احصاء کرده و برای آن راهکارهای موثری ارائه دهیم.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->