بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

معیشت و درمان بازنشستگان اولویت صندوق بازنشستگی کشور است

  • کد خبر: ۱۷۸۵۵۳
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۳
  • ۱
معیشت و درمان بازنشستگان اولویت صندوق بازنشستگی کشور است
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: غدغه سلامت و درمان بازنشستگان پس از مسائل حقوق و معیشت که مطالبه اصلی و مهم این گروه از جامعه هدف است، یک اولویت جدی برای صندوق است.

به گزارش شهرآرانیوز، نعمت‌الله ترکی در نشست هم‌اندیشی تعدادی از روسای کانون‌های بازنشستگی از استان مختلف کشور افزود: نشست‌های متعددی با حضور تعدادی از کانون‌های بازنشستگی و حداقل پنج شرکت بیمه‌گر از ابتدای سال ۱۴۰۲ برای بهبود و اصلاح بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری برگزار و مباحث مختلفی مطرح شد و در نهایت با نظر خود کانون‌های بازنشستگی، طرح جدید بیمه تکمیلی مطرح شد.

ترکی تصریح کرد: تلاش و هدف ما جمع شدن و یکپارچه شدن خدمات بیمه تکمیلی بود تا از سرگردانی و هزینه‌های مضاعف و پراکنده در حوزه درمانی بازنشستگان جلوگیری شده و حداقل خدمات یکپارچه و مشخصی به بازنشستگان ارائه شود.

وی تاکید کرد: صندوق بازنشستگی همچنان آمادگی دارد تا در صورت موافقت بازنشستگان و افزایش سهم بیمه‌پردازی این خدمت را ارتقا دهد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین با تاکید بر ضرورت استفاده از نظر و تجربه بازنشستگان و روسای کانون‌های بازنشستگی، گفت: فلسفه نشست‌های هم فکری که در این مدت بار‌ها و بار‌ها تکرار شده و همچنین سفر‌های استانی و نشست با کانون‌های بازنشستگی در استان‌ها، استفاده از دیدگاه‌ها و تجربه‌های بازنشستگان و روسای کانون‌ها است.

ترکی در پاسخ به نظر یکی از روسای کانون‌های بازنشستگی درباره حذف موا v د مرتبط با بازنشستگان کشوری در برنامه هفتم در کمیسیون تلفیق، ضمن تماس تلفنی و ارتباط زنده با «مهدی عیسی‌زاده» نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی این نشست، از وی و سایر نمایندگان مجلس به خصوص اعضای کمیسیون تلفیق خواست تا با مطالبات بازنشستگان کشوری در برنامه هفتم توسعه که در کمیسیون اجتماعی مجلس مصوب شده بود، موافقت کرده و از دغدغه‌ها و مشکلات این افراد بکاهند.

ترکی برنامه هفتم توسعه و احکام آن را فرصتی مناسب برای پیگیری مطالبات و نیاز‌های بازنشستگان در حوزه حقوق و معیشت و درمان دانست و گفت: همه ما باید در کنار هم این مسائل را پیگیری و دنبال کنیم. مدیران صندوق بار‌ها و بار‌ها مسائل مرتبط با همسان سازی، ماده ۸۵ قانون خدمات کشوری، بیمه درمان و سلامت پایه و معیشت بازنشستگان را از طریق سازمان برنامه و بودجه و مجلس پیگیری کرده‌اند که این پیگیری‌ها به صورت مستمر ادامه خواهد داشت.

در این نشست که با حضور تعداد زیادی از روسای کانون بازنشستگی از استان‌های مختلف کشور، مدیرعامل و معاونان امور فنی و بازنشستگی و توسعه مدیریت و منابع، تعدادی از مدیران و کارشناسان صندوق بازنشستگی کشوری، مدیرعامل و معاون شرکت ایرانگردی و جهانگردی، مدیرعامل بیمه ملت، قائم مقام و معاون درمان آتیه سازان حافظ و مدیرعامل شرکت سفر کارت برگزار شد، ضمن بررسی مهمترین مشکلات و مطالبات بازنشستگان کشوری درباره طرح‌های بیمه تکمیلی درمان، کارت خدمات رفاهی بازنشستگان، طرح‌های سفر و گردشگری بحث و تبادل نظر شد؛ ضمن اینکه این نشست چند مصوبه مهم داشت.

همچنین ضمن بررسی مهمترین مشکلات و مطالبات بازنشستگان کشوری درباره طرح‌های بیمه تکمیلی درمان، کارت خدمات رفاهی بازنشستگان، طرح‌های سفر و گردشگری بحث و تبادل نظر شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۵/۳۱
0
0
اقایون مسعول این حقوق ازروی حروف الفبا مال زمانی بود که اینترت کارتهای هوشمند نبود ازصبح زود مردم دم بانک صف میکشیدند الان دیگه همه چیز اینترنتی حساب اینترنتی باز می کنید دیگه بخاطر دوزار حقوق اینقدر این قشر مستمری بگیر الاف نکنید والاه یک روزی اهشون گریبانگیرتان میشود
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->