جهش ۶۲ دلاری قیمت طلای جهانی در یک روز (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) گرانی قیمت کالا‌های اساسی برطرف می‌شود توزیع آب به جای بنزین در جایگاه سوخت خیابان دلاوران مشهد؛ از شایعه تا واقعیت طنین شعار «مرگ بر اسرائیل» از باب‌الجواد(ع) تا چهارراه شهدا | اعلام همبستگی مردم مشهد با ملت مظلوم فلسطین اختیار تغییر ساعت رسمی کشور به دولت باز می‌گردد | تغییر ساعت، مصرف برق را به اندازه یک نیروگاه اتمی کم می‌کند جزئیاتی درباره رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی سال گذشته ۰.۵ میلیارد دلار آیفون در ۲ ماه ترخیص شد فضیلت دعای کمیل اجرای توافقنامه تجارت ایران با کشور‌های اوراسیا از ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ جهش قیمت جهانی طلا اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم | کارشکنی‌های دشمنان و تبلیغات منفی علیه برنامه هسته‌ای ایران قانون ته‌لنجی به رسمیت شناخته شد افزایش قیمت‌ها در بازار مسکن و خروج خریداران | آینده مسکن به کجا می‌رود؟ (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) افت قیمت خودرو‌های خارجی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۵۰ میلیونی لاماری هیبرید تلاطم بازار خودرو‌های داخلی فروکش کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) + جدول قیمت مذاکرات؛ اقتصاد ایران شرطی نشود پرواز دوباره نرخ طلا در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) سناریو‌های پیش روی قیمت طلا بر اساس نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا زمان برگزاری حراج شمش طلا مشخص شد + جزئیات نقش تعاونی‌ها در تحقق شعار سال | سرمایه‌های کوچک در خدمت تولید صنعت خراسان رضوی در صف انتظار تسهیلات بانکی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | دلار به ۱۰۱ هزار تومان رسید رئیس کمیسیون اصل نود در نامه‌ای به رئیس‌جمهور: افزایش حقوق در سال جدید از فروردین‌ماه اعمال شود دو روز مهم هفته آینده برای بازار طلا و ارز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) کف قیمتی دلار چه عددی است؟ | پیش‌بینی سرنوشت‌ساز از نرخ ارز در بازار با پالس شروع مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلای جهانی صعودی شد پیش‌بینی تورم اجاره مسکن در ۱۴۰۴ | نیاز کشور ساخت سالانه یک میلیون مسکن است رالی بیت‌کوین هم‌زمان با رشد تاریخی بازار‌های سهام آمریکا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | گریپ فروت کیلویی چند؟
سرخط خبرها

نرخ خودرو‌های داخلی بر مدار کاهش (۲۲ مرداد ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۷۸۹۳۴
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۷
نرخ خودرو‌های داخلی بر مدار کاهش (۲۲ مرداد ۱۴۰۲)
با انتشار خبر توافق ایران و آمریکا نوسان قیمت دلار نیز آغاز شد و دلار از کانال ۴۹ هزارتومان به نیمه کانال ۴۸ هزار تومانی رسید. بازار خودرو نیز با دلار همراه شد و قیمت اکثر خودرو‌های پرفروش (داخلی و خارجی) با ریزش به‌روزرسانی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، قیمت روز محصولات ایران خودرو و سایپا اعلام شد.

قیمت روز محصولات ایران خودرو

قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ مدل ۱۴۰۰ به ۴۵۰ میلیون رسیده است و نسبت به روز گذشته ۵ میلیون کاهش پیدا کرده است. مدل ۱۴۰۱ این خودرو ۴۷۰ میلیون تومان است که ۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما مدل ۱۴۰۲ نیز به ۵۲۵ میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون کاهش داشته اشت.

قیمت پژو ۲۰۷ دستی فرمان برقی مدل ۱۴۰۲ هم ۶۱۵ میلیون تومان است که طی روز گذشته ۱۰ میلیون ارزان شده است. این خودرو از تیر تا به امروز ۱۷۰ میلیون ارزان شده است.

قیمت پژو ۲۰۷ دنده‌ای پانوراما مدل ۱۴۰۲ امروز ۶۴۰ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۱۵ میلیون تومان کاهش پیدا کرده است.

قیمت پژو ۲۰۷ اتوماتیک TU ۵ P مدل ۱۴۰۱ امروز ۷۴۵ میلیون تومان است که طی روز گذشته ۱۵ میلیون ارزان شده است. این خودرو تقریبا دو ماه ونیم گذشته ۱۶۰ میلیون ارزان شده است. مدل ۱۴۰۲ این خودرو ۷۷۰ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۱۵ میلیون ارزان شده است. این مدل طی یک ماه و نیم گذشته ۱۳۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت تارا اتوماتیک ۱۴۰۱، ۷۵۵ میلیون تومان است که نسبت به دو گذشته تغییر نکرده است. تارا اتوماتیک صفر ۱۴۰۲ هم ۷۷۵ تومان قیمت خورده است که ثابت مانده است.

قیمت تارا دنده ای۱۴۰۲ هم به ۶۶۵میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته تغییر نکرده است، اما طی دوماه و نیم گذشته ۱۴۰ میلیون ارزان شده است.

قیمت دنا اتوماتیک توربو پلاس مدل ۱۴۰۲ به حوالی ۷۹۰ میلیون تومان رسیده است که به معنای ثبات است. این خودرو طی ۲۲ روز گذشته ۴۵ میلیون ارزان شده است و نسبت به خرداد ۱۷۵ میلیون تومان ریزش داشته است.

قیمت دنا معمولی ۱۴۰۱ هم به ۵۷۰ میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ثابت مانده است، اما طی دو ماه گذشته ۲۴۰میلیون ارزان شده است.

قیمت رانا پانوراما پلاس مدل ۱۴۰۱ به ۵۰۵ میلیون تومان رسیده است که طی روز گذشته ۵ میلیون کاهش یافته است. رانا پلاس پانوراما ۱۴۰۲ نیز ۵۲۵ میلیون تومان که ۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت رانا پلاس مدل ۱۴۰۱ هم ۴۶۵ میلیونی شده است که تغییر نکرده است.

قیمت سمند EF ۷ مدل ۱۴۰۱ حوالی ۵۵۵میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون کاهش پیدا کرده است.

قیمت سمند سورن پلاس بنزینی مالتی مدیا مدل ۱۴۰۱ هم ۵۴۰ میلیونی شده است که نسبت به روز گذشته ۳۰ میلیون ارزان شده است. قیمت سمند سورن پلاس ۱۴۰۲ نیز ۵۶۰ میلیون تومان است که طی یک روز ۱۵ میلیون کاهش یافته است.

قیمت پژو پارس LX مدل ۱۴۰۲ نیز ۶۱۵ میلیون اعلام شده است که طی روز گذشته ثابت مانده است. این خودرو هشتم خردادماه ۶۶۵ میلیون تومان بود و نسبت به امروز ۴۰ میلیون ارزان شده است.

قیمت پژو پارس XU ۷ P مدل ۱۴۰۲ نیز ۴۹۵ میلیون تومان شده است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون کاهش یافته است.

قیمت پژو پارس ELX-TU ۵ مدل ۱۴۰۱ نیز به ۷۰۰ میلیون تومان رسیده است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون کاهش پیدا کرده است. این مدل گرانترین پژو پارس است.

قیمت پژو ۴۰۵ SLX مدل ۱۴۰۰ نیز ۵۲۰ میلیون تومان است. این خودرو طی روز گذشته ۱۰ میلیون ارزان شده است.

قیمت روز محصولات سایپا

قیمت پراید وانت مدل ۱۵۱ پلاس مدل ۱۴۰۰ به ۲۶۰ میلیون تومان رسیده است و نسبت به روز گذشته ثابت مانده است.

قیمت پراید ۱۱۱ صفر مدل ۹۹ نیز امروز ۳۲۵ میلیون تومان است و نسبت به روز گذشته تغییر نکرده است.

قیمت پراید ۱۵۱ SE مدل ۱۴۰۱ هم بدون تغییر حوالی ۲۵۵ میلیون تومان به روزرسانی شد.

قیمت تیبا صندوق دار SX بنزینی مدل ۱۴۰۱ امروز ثابت ماند و حوالی ۳۲۰میلیون تومان اعلام شد.

قیمت تیبا EX هاچ بک مدل ۱۴۰۰ نیز بدون تغییر حوالی ۳۲۵ میلیون تومان اعلام شده است.

قیمت ساینا S دنده‌ای مدل ۱۴۰۲ حوالی ۳۴۰ میلیون تومان خریدوفروش می‌شود که نسبت به روز گذشته تغییر نکرده است.

قیمت ساینا EX دنده‌ای مدل ۱۴۰۱ نیز ۳۲۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت کوییک دنده‌ای R مدل ۱۴۰۲ حوالی ۳۳۰ میلیون رسیده است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون تومان کاهش یافته است.

قیمت کوییک دنده‌ای S مدل ۱۴۰۱ هم ۳۴۰ میلیون تومان شده است که نسبت به روز گذشته تغییر نکرده است. مدل ۱۴۰۲ این خودرو هم ۳۴۵ میلیون است که طی یک روز ۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت کوییک R پلاس اتوماتیک مدل ۱۴۰۲ نیز ۴۰۵ میلیون تومان اعلام شده است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون ارزان شده است.

قیمت شاهین سایپا مدل ۱۴۰۲ امروز به ۵۴۵ میلیون تومان رسیده است و نسبت به روز گذشته ۱۰ میلیون ارزان شده است. شاهین G مدل ۱۴۰۰ هم ۵۳۰ میلیون تومان فروخته می‌شود که به معنای کاهش ۵ میلیونی طی روز گذشته است. قیمت این خودرو طی پنج روز ۲۰ میلیون کاهش یافته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->