اجرای زنده «بچه مرشد ۲» در مشهد | پویشی برای پاسداشت زبان فارسی + فیلم برگزاری ویژه برنامه گرامیداشت شهدای خدمت در مشهد تشکیل قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع مالی شهرداری مشهد درباره فروش قدیمی‌ترین میدان شهر مشهد | روزی که میدان ارگ را فروختند کشف یک میلیارد ریال داروی قاچاق از عطاری‌های خواف خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازاری در ساحل شلوغ دریا ناصحی: مشکلات ترافیک مشهد با تکمیل پروژه‌های معابر حل می‌شود شهردار مشهد مقدس: می‌توانیم صادرکننده خدمات مهندسی در حوزه مترو باشیم + فیلم عضو کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مسائل شهر چه کوچک و چه بزرگ برای ما فرق نمی‌کند | افتتاح رسمی فاز یک خط۳ مترو با حضور رئیس‌جمهور بهره‌برداری از دوربرگردان تقاطع سه‌سطحی شهید فهمیده مشهد | معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: گره‌های ترافیکی با افتتاح دوربرگردان شهید فهمیده کاهش می‌یابد هوای مشهد همچنان آلوده است (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) نخستین جلسه ستاد برگزاری دیدار ایران و کره شمالی در مشهد برگزار شد درباره یکی از کوچک‌ترین روستا‌های اطراف مشهد قدیم | عطر فراموشی در کوچه‌های «قریه عطار» قلندرشریف: ۹۰ درصد زائران و شهروندان از خدمات شهرداری مشهد رضایت داشته‌اند گزارش ویژه فیفا از دختران فوتسال ایران روابط‌عمومی‌ها؛ بهره‌گیری هنرمندانه از همه ابزار‌ها و شیوه‌های تعامل پیشرفت ۲۸‌ درصدی میان‌گذر جنوبی مشهد نمایشگاه مشهد اینوکس- فاینکس، نقطه عطفی در مسیر جذب سرمایه‌گذاری و تعامل با ارکان بازار مالی احیای تاریخ شهر مشهد، به همت مدیریت شهری کاهش ۴۳ درصدی بارندگی در مشهد نسبت‌به سال قبل | احتمال جیره‌بندی آب در تابستان ۱۴۰۴ دبیر شورای امنیت ملی در دیدار با همتای ارمنی خود: بیگانگان علاقه‌ای به آرامش در منطقه ندارند
سرخط خبرها

راه اندازی مرکز توسعه دانش و نوآوری هنرهای شهری مشهد

  • کد خبر: ۱۷۹۲۲۶
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۰
راه اندازی مرکز توسعه دانش و نوآوری هنرهای شهری مشهد
معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: مرکز توسعه دانش و نوآوری هنرهای شهری مشهد، با رویکرد بهره‌گیری از ظرفیت هنر در حل مسائل مدیریت شهری راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین باغگلی در گفتگویی با بیان این خبر اظهارکرد: مطالعه و بررسی تاریخ هنر در اعصار مختلف تاریخی، نشان می‌دهد هنرمندان با بهره‌گیری از توانمندی و خلاقیت خود، در نگریستن به زوایای مختلف مسائل و پرداختن به بیان اثرگذار آن‌ها در قالب آثار و تولیدات هنری نقش مهمی در شناسایی و نیز تسهیل گری حل مسائل در عرصه‌های اجتماعی داشته‌اند.

وی با بیان اینکه دامنه موضوعات مورد توجه جامعه هنری طیف گسترده‌ای از مباحث اجتماعی تا حوزه‌های زیست‌محیطی و فرهنگی را در برمی‌گیرد، افزود: مدیریت شهری مشهد نیز در فرآیند نزدیک به ۱۵ سال در ارتباط نزدیک با هنرمندان و مراکز دانشگاهی عموما از این ظرفیت در راستای زیباسازی شهری بهره جسته و دستاورد‌های مطلوبی نیز کسب کرده است.

معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد بیان کرد: در دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد مقدس و مدیریت شهری توجه جدی به جنبه‌های تعاملی و نوآوری هنر‌های شهری در قالب هم افزایی هنر و فناوری و نیز پرداختن به مسائل شهری صورت پذیرفت.

باغگلی تصریح کرد: در این راستا برگزاری اولین همایش هنر‌های تعاملی شهری و هم چنین نشست طراحی رفتار در هنر‌های شهری و برگزاری بخش‌های ویژه کارگاه‌های چالش طراحی با محوریت نوآوری در هنر‌های شهری برگزار شد.

وی همچنین گفت: با توجه به اینکه این عرصه در فضای هنر‌های شهری کشور عرصه نو پدیدی است، نیاز به تداوم مهارت‌افزایی و کمک به توسعه دانش و نوآوری جامعه هنری در موضوع هنر‌های شهری با رویکرد بهره‌گیری از ظرفیت آن در حال مسائل شهری در دستورکار قرار گرفته است.

باغگلی افزود: به این منظور، راه‌اندازی مرکز توسعه دانش و نوآوری هنر‌های شهری در سه حوزه توسعه هنر‌های مردمی و مشارکتی، هنر‌های تعاملی و هم چنین دبیرخانه دائمی هنر‌های شهری در سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد مصوب شد.

وی خاطرنشان کرد: این مرکز علاوه بر ارائه خدمات درنظر گرفته شده پیرامون مهارت افزایی و توسعه دانش از طریق برگزاری رویدا‌ها و نشست‌های علمی، نشست‌های مشترک فناوران و هنرمندان، برگزاری نشست‌های چالش‌های مدیریت شهری و کارگاه‌های حل مسأله، در حوزه توسعه هنر‌های مردمی و مشارکتی و نوآوری اجتماعی نیز فعالیت خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->