وزارت خارجه طالبان: وضعیت کودک افغانستانی در مسکو پایدار است حریفان تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد سید روح‌الله موسوی، ملی‌پوش موی‌تای افغانستان قهرمان آسیا شد سازمان ملل: حمله اسرائیل به ایران بحران افغانستان را عمیق‌تر کرده است سفیر ایران در روسیه: کودک آسیب‌دیده در فرودگاه روسیه ظاهراً افغانستانی بوده است قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۴ تیرماه ۱۴۰۴) گزارش تصویری | تشییع پیکر شهید افغانستانی حملات اخیر اسرائیل به تهران طالبان: نباید اجازه تجدید جنگ‌افروزی به اسرائیل داده شود وزارت خارجه طالبان: نقض حاکمیت ملی ایران «غیرقابل پذیرش» است گفت‌وگوی سفیر ایران در کابل با وزیر خارجه طالبان برای انتقال حجاج ایرانی شاعران افغانستانی با کلمه در کنار ایران ایستاده‌اند حامد کرزی، طالبان و چهره‌های شناخته شده افغانستان حمله اسرائیل به ایران را محکوم کردند شعر شاعر افغانستانی در رثای شهدای حمله رژیم صهیونیستی | سلامی را گرفتی، آرزوی او شهادت بود شگفتی در هفته سوم لیگ برتر فوتسال افغانستان | نتیجه دیدار نورزاد نمیروز و اتحاد هرات + فیلم ادامه بازی‌های چهارمین دوره لیگ برتر فوتسال افغانستان | خانه تکانی اتحاد هرات + نتایج تیم فوتسال اتحاد هرات سرمربی و بازیکنان ایرانی خود را اخراج کرد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) پیروزی پرگل تیم صداقت مقابل ظاهر اسد در دربی لیگ برتر فوتسال افغانستان (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) انتقاد عضو مجلس نمایندگان آمریکا از ارسال هفته‌ای ۴۰ میلیون دلار برای طالبان معاون سازمان بهزیستی: برخلاف تصور رایج درباره کودکان کار، اکثر آن‌ها ایرانی‌ هستند وزارت خارجه ایالات متحده: دارندگان ویزای «اس‌آی‌وی» از ممنوعیت ورود به آمریکا معاف هستند
سرخط خبرها

دوغارون آماده استقبال از زائران افغانستانی اربعین

  • کد خبر: ۱۷۹۴۷۰
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۳
دوغارون آماده استقبال از زائران افغانستانی اربعین
فرماندار تایباد گفت: گذرگاه مرزی دوغارون امسال برای استقبال از زائران افغانستانی کشور عراق برای زیارت اربعین آماده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی دونده با بیان اینکه مرز دوغارون مهمترین دروازه ورود و خروج اتباع افغانستانی به ایران به شمار می‌رود، گفت: رفع مشکلات زیر ساختی در این مرز برای استقبال از زائران افغانستانی عازم کربلای معلی در حال انجام است.

وی افزود: در روز‌های پایانی عزاداری‌های ماه صفر و اربعین حسینی، میلیون‌ها زائر از سراسر دنیا برای زیارت حرم اهل‌بیت (ع) و شرکت در همایش پیاده روی اربعین به عراق سفر می‌کنند که در چند سال گذشته، اتباع کشور افغانستان هم در این مراسم سهم زیادی داشته‌اند.

وی ادامه داد: اقشار مختلف مردم افغانستان که برای شرکت در این مراسم معنوی به عراق سفر می‌کنند، در بدو ورود مورد پذیرایی مردم تایباد قرار می‌گیرند و به بهترین شکل ممکن به علت اینکه زوار حرم امام حسین (ع) هستند، مورد احترام قرار می‌گیرند.

دونده افزود: گذرگاه مرزی دوغارون هم امسال برای استقبال از زائران افغانستانی کشور عراق آماده شده است و با استفاده از تجربیات سال‌های گذشته، به دنبال فراهم ساختن بستر مناسب برای این ایام هستیم.

فرماندار تایباد پیش از این به باشگاه خبرنگاران گفته بود که از چند ماه گذشته نیز رفع مشکلات حوزه زیرساختی این گذرگاه با سرعت بالایی در حال انجام است تا با شروع برنامه بزرگ پیاده روی اربعین، زائرین افغانستانی بتوانند با سرعت بیشتر و مشکلات کمتر وارد کشور شوند.

این درحالی است که سال گذشته افزون بر ۶ هزار و ۵۰۰ زائر افغانستانی برای شرکت در مراسم عزاداری‌های پایانی ماه صفر و شرکت در راهپیمایی بزرگ اربعین از طریق مرز دوغارون وارد ایران شدند.

در سال‌های اخیر شیعیان افغانستانی سهم مهمی در برگزاری و شرکت در مراسم اربعین داشته‌اند و با همکاری جمهوری اسلامی ایران امکان برپایی موکب در ایران و عراق برای عرض ارادت آن‌ها به شهدای دشت کربلا و پذیرایی از زائران اربعین فراهم شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->