جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قراداد مادام العمر فدراسیون فوتبال با علی دوستی| درحصار سنتی‌ها!

  • کد خبر: ۱۸۱۰۹۲
  • ۰۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۸
قراداد مادام العمر فدراسیون فوتبال با علی دوستی| درحصار سنتی‌ها!
نتایج ضعیف علی دوستی مهر با تیم زیر ۱۷ سال ایران انتقاد‌های بسیاری را متوجه فدراسیون فوتبال کرده است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

 

گروه ورزش|شهرآرانیوز، تیم فوتبال زیر ۱۷ سال ایران که با مربیگری علی دوستی مهر در تورنمنت کافا حضور داشت نتایج درخور توجهی به دست نیاورده و عملکرد راضی کننده‌ای نداشته است.  

زیر ۱۷ ساله‌های ایران در این تورنمنت مقابل تیم‌های ازبکستان و افغانستان شکست خوردند تا یکی از ضعیف‌ترین نتایج فوتبال ایران در این رده سنی رقم بخورد.

گرچه تیم زیر ۱۷ ساله‌ها در بازی آخر خود مقابل تیم فوتبال قرقیزستان موفق به کسب پیروزی ۷ بر صفر شد، اما شکست ۲ بر یک مقابل تیم افغانستان و همچنین باخت ۳ بر یک مقابل تیم ازبکستان نشان از ضعف‌های این تیم داد؛ تیمی که به نظر می‌رسد با مربیگری علی دوستی مهر که از جمله مربیان سنتی این رده محسوب می‌شود، چیزی برای ارائه ندارد و فدراسیون فوتبال باید خود را از حصار این قبیل مربیان خارج کند.

نام دوستی مهر سال‌های دور با معرفی برخی چهره‌ها به فوتبال ایران سرزبان‌ها افتاد واین مربی که سابقه فعالیت در باشگاه بانک ملی را داشت به واسطه معرفی همین چهره‌ها توانست مربیگری در تیم‌های پایه را تجربه کند و حتی به جام جهانی فوتبال در این رده برود، اما پرواضح است که دوستی مهر دیگر برای فوتبال ایران منشاء تحولاتی نیست و نمی‌تواند در رده‌های پایه منشاء تغییرات آن چنانی باشد.


شگفت آور است که فدراسیون فوتبال سال‌های طولانی است به این مربی اعتماد می‌کند و چشم می‌بندد به قابلیت و توانایی بسیاری از مربیان جوان و به روزی که مدارج مربیگری را با نمرات بالا طی کرده‌اند و دارای مدارک ممتاز مربیگری هستند.

شکست‌های پی درپی تیم زیر ۱۷ سال ایران در تورنمنت کافا، اما باید یک زنگ خطر و هشدار جدی برای تصمیم گیران در فدراسیون فوتبال و کمیته‌های جوانان باشد تا در انتخاب خود تجدید نظر کرده و مربیانی را به کار بگیرند که از علم روز دنیا فاصله نگرفته باشند.  

بدون شک نمی‌توان از زحماتی که دوستی مهر سال‌ها قبل برای فوتبال پایه کشیده چشم پوشید، اما این مربی در حال حاضر دیگر کارایی دوران جوانی را برای فوتبال پایه ندارد و جا دارد که تصمیم گیران در فدراسیون فوتبال مردانی را برای آموزش به بازیکنان نونهال و نوجوان فوتبال ایران مد نظر قرار دهند که از سطح بالای فنی برخوردار باشند و بتوانند تحولاتی بزرگ را در این سطح ایجاد کنند.  

قراداد مادام العمر فدراسیون فوتبال با علی دوستی| درحصار سنتی‌ها!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->