لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دولت عراق اجرای توافق مرزی با ایران را تأیید کرد

  • کد خبر: ۱۸۱۶۰۸
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۶
دولت عراق اجرای توافق مرزی با ایران را تأیید کرد
سخنگوی رسمی دولت عراق، اجرای توافق مرزی با ایران در خصوص خلع سلاح گروه‌های تروریستی در منطقه کردستان و برچیدن اردوگاه‌های آن‌ها را تأیید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، باسم العوادی، سخنگوی رسمی دولت عراق، طی پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» (توییتر سابق)، نوشت که عراق به تعهدات خود در قبال ایران در خصوص جلوگیری از نفوذ افراد مسلح، تحویل افراد تحت تعقیب، خلع سلاح و برچیدن اردوگاه‌های گروه‌های تروریستی در مرز‌ها عمل کرده است.

وی نوشت: «مهمترین اصول سیاست خارجی این است که عراق نباید طرفی برای آسیب زدن به همسایگان خود باشد و حاکمیت عراق مستلزم تفاهمات امنیتی برای محافظت از مرز‌های عراق در برابر هرگونه تجاوزی است».

العوادی افزود: «به همین دلیل، عراق با ایران توافقنامه‌ای را برای جلوگیری از نفوذ افراد مسلح، تحویل افراد تحت تعقیب، خلع سلاح و برچیدن اردوگاه‌ها امضا کرد. عراق به تعهد خود عمل کرده است».

سخنگوی دولت عراق، یک روز پس از آن‌که وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران از توافق با بغداد درباره خلع سلاح گروه‌های تروریستی در منطقه کردستان عراق و بستن مقر‌های نظامی آن‌ها تا ماه سپتامبر آینده و اخراجشان از پادگان‌های نظامی و انتقال به پایگاه‌های نظامی اختصاص یافته از سوی عراق، خبر داد، با انتشار این پست در شبکه‌های اجتماعی آن را تایید کرد.

هشام الرکابی مشاور نخست وزیر عراق نیز روز گذشته حصول توافق امنیتی این کشور با جمهوری اسلامی ایران را تایید و اعلام کرد که بر اساس آن، بغداد با استقرار نیرو‌های مرزبانی، اجازه نخواهد داد گروهک‌های تروریستی و تجزیه‌طلب کُرد وارد خاک ایران شوند.

وی در گفتگو با خبرگزاری رسمی عراق (واع)، تصریح کرد: «این توافق امنیتی سه بخش دارد که جلوگیری از نفوذ افراد مسلح پس از استقرار نیرو‌های مرزبانی، تحویل افراد تحت تعقیب پس از صدور دستور بازداشت بر اساس قانون و خلع سلاح [گروهک‌های تروریستی]و برچیدن اردوگاه‌ها شامل آن خواهد بود».

«ناصر کنعانی» سخنگوی دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران روز گذشته در نشست هفتگی با خبرنگاران در این خصوص گفت: «توافقی بین ایران و دولت عراق شکل گرفت که براساس آن دولت عراق متعهد شد تا ۲۸ شهریور جاری براساس تفاهم و توافق، گروه‌های تروریستی مسلح تجزیه طلب در خاک عراق و در منطقه اقلیم کردستان را خلع سلاح کند و نیز آن‌ها را از پادگان‌های نظامی که در آنجا ایجاد کرده‌اند، خالی و این پادگان‌ها را تعطیل کند و آن‌ها را براساس توافق به اردوگاه‌هایی که دولت عراق در نظر گرفته، منتقل کنند. این تعهد دولت عراق است».

وی افزود که دولت عراق مفاد این تفاهم را برای اجرا به مقامات منطقه کردستان ابلاغ کرده و موعد ۲۸ شهریور ماه همانطور که مقامات ذیربط جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده‌اند، به هیچ وجه تمدید نخواهد شد».

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->