گشایش پنجره بودجه چند هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی به روی خراسان رضوی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی  پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور
سرخط خبرها

آخرین آمار و گزارشات طرح نظارتی اصناف بر بازار مشهد (۱۹ شهریور ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۳۳۹۱
  • ۱۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۹
آخرین آمار و گزارشات طرح نظارتی اصناف بر بازار مشهد (۱۹ شهریور ۱۴۰۲)
از ابتدای سال تاکنون ۳۴هزار مورد بازرسی در سطح شهر انجام شده است که برای ۵هزارو۴۰۰فقره از تعداد کل فرم‌های گزارش بازرسی مبلغ ۳۳۶میلیارد و ۵۴۱میلیون ریال ثبت شده است.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، در طرح بازرسی اتاق اصناف مشهد با همکاری تعزیرات از ابتدای سال تاکنون ۳۴هزار مورد بازرسی در سطح شهر انجام شده است که ۵هزارو۴۰۰ فقره از تعداد کل فرم‌های گزارش بازرسی مبلغ ۳۳۶میلیارد و ۵۴۱میلیون ریال ثبت شده است. همچنین ۹هزارو۴۰۰ فرم گزارش نظارتی ثبت شده است.
حدود ۲هزار و ۳۹۰مورد شکایت کتبی در اتاق اصناف مشهد ثبت شده که هزارو ۸۵۰ فقره حضوری در اتاق اصناف و ۵۴۰فقره ارسالی از اتحادیه‌های صنفی بوده است. در این بین ۶۲۰پرونده کتبی تنظیم گزارش و به تعزیرات حکومتی ارسال شده است و هزارو ۱۳۰پرونده جلب رضایت در پرونده‌های کتبی و حضوری به ارزش ریالی ۲۳میلیارد و ۲۸۰میلیون ریال انجام شده است.

آمار بازرسی کالا‌های اساسی

مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف خراسان رضوی با بیان این مطلب در ادامه تصریح کرد: از ابتدای اجرای طرح، نظارتی ویژه بر اقلام اساسی و پرکاربرد صورت گرفته است. در حوزه نان ۲هزارو۸۰۰ مورد بازرسی انجام شده است که ۴۲۵فقره تخلف به ارزش ۱۳میلیارد و ۸۹۰میلیون ریال ثبت شده است.

به گفته وی در حوزه موادغذایی ۳هزارو۷۰۰مورد بازرسی صورت گرفته که ۶۲۰فقره فرم تخلف به ارزش ۲۸میلیارد و ۲۵۳میلیون ریال ثبت شده است. در حوزه میوه و سبزی ۴هزارو۵۰۰مورد بازرسی انجام شده است و ۴۷۶فقره فرم تخلف به ارزش ۱۶میلیارد و ۷۶۲میلیون ریال در پی داشته است.
در حوزه گوشت مرغ ۲هزارو۴۰۰ مورد بازرسی انجام شده که ۳۲۰ فقره فرم تخلف به ارزش ریالی ۲۶میلیاردو ۲۳۰میلیون ریال ثبت شده است.

محسن صیادی عمده تخلفات را در حوزه عدم درجه قیمت با ۲هزارو۶۲۰مورد عنوان می‌کند که گران‌فروشی با هزارو ۸۱۰مورد و عدم رعایت قوانین نظام صنفی با ۶۹۰مورد و دستورالعمل‌های بهداشتی با ۴۶۰فقره، تقلب با ۳۴۰ مورد و ۳۲۵ مورد عدم صدور صورت‌حساب و کم فروشی با ۲۲۵مورد در رده‌های بعدی است.

طرح ویژه نظارتی دهه آخر صفر

محسن صیادی در ادامه یادآورشد: با توجه به حضور زائران و مجاوران حریم رضوی در ایام پایانی صفر به خصوص در محدوده ثامن و خیابان‌های منتهی به حرم رضوی اقدامات و اهداف طرح ویژه نظارتی ایام پایانی صفر بازرسی و نظارت اصناف خراسان رضوی با رویکرد نظارت ویژه و حضور مستمر با بکارگیری تمامی ظرفیت به خصوص در منطقه ثامن جهت کنترل بازار در حال انجام است. بر همین اساس استقرار تیم‌های بازرسی در چهار پایگاه در محدوده ثامن، استقرار تیم رسیدگی به شکایات در واحد مرکزی اتاق اصناف جهت ارتباط و رسیدگی به گزارشات مردمی در طول طرح، استقرار دوتیم سیار بازرسی در مبادی ورودی شهر در مسیر کاروان‌های زائران در ایام شهادت امام رضا(ع) انجام شده است.

به گفته این مسئول عمده بخش‌های نظارتی در حوزه نانوایی‌ها، صنف موادغذایی و برنج فروشان، فروشندگان مرغ و ماهی و تخم مرغ، گوشت دامی و میوه و تره‌بار است که ۷۰۰واحد صنفی در منطقه ثامن متعهد به نصب بنر درخصوص تامین و عرضه کالا‌های اساسی به قیمت مصوب و مندرج روی کالا شده‌اند.

مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف افزود: ایجاد سه واحد سیار توزیع کالای اساسی در محدوده ثامن برای عرضه مستقیم با نرخ مصوب به زائران در ایام دهه پایانی ماه صفر و ۲۰واحد صنفی منتخب جهت عرضه و توزیع نان بسته بندی در منطقه رینگ اول ثامن از دیگر اقدامات است.

به گفته صیادی، در ۱۵روز گذشته در طرح ویژه نظارتی دهه آخر صفر بابت تخلفات پیرامون حرم شش واحد صنفی به دلیل گرانفروشی، عدم درج قیمت و تقلب پلمب شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->