تفاهم رؤسای‌ بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان برای توسعه و تقویت مناسبات پولی و بانکی وقوع انفجار در فرودگاه کابل (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) اولین همایش نخبگان افغانستانی به میزبانی تهران برگزار خواهد شد حمله انتحاری به وزارت شهرسازی و مسکن حکومت طالبان (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) سفیر ایران در کابل: مسئله حقابه ایران و افغانستان حل شد ثبت نام حج برای مهاجران افغان در ایران آغاز شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

شرط دریافت پاسپورت افغانستان برای مهاجرین ساکن ایران اعلام شد

  • کد خبر: ۱۸۳۷۶۵
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۸
شرط دریافت پاسپورت افغانستان برای مهاجرین ساکن ایران اعلام شد
دیپلمات ارشد سفارت افغانستان در تهران می‌گوید که داشتن تذکره الکترونیکی افغانستان برای دریافت پاسپورت الزامی است.

به گزارش شهرآرانیوز، سفارت افغانستان در تهران که به طالبان سپرده شده اعلام کرد که برای کودکان کمتر از ۱۰ سال، دانشجویان افغانستانی و سایر مهاجرین به ترتیب اولویت پاسپورت صادر خواهد شد. البته در حال حاضر داشتن تذکره (شناسنامه) الکترونیکی برای دریافت پاسپورت الزامی است.

صدور پاسپورت الکترونیکی در سفارت افغانستان و کنسولگری‌های این کشور در ایران برای کودکان کمتر از ده سال آغاز شده و شرط دریافت پاسپورت برای این افراد این است که باید پدر وی دارای پاسپورت الکترونیکی باشد.

همچنین این سفارت اعلام کرده است که برای دانشجویان افغانستانی و سایر مهاجرین هم به ترتیب اولویت پاسپورت الکترونیکی صادر خواهد شد و البته در حال حاضر داشتن تذکره الکترونیکی برای دریافت پاسپورت الزامی است.

کسانی که دارای تذکره غیر الکترونیکی هستند فعلا پاسپورت صادر نمی‌شود و این افراد باید منتظر بمانند تا تیم فنی از افغانستان در ایران حضور پیدا کند و بعد از طی مراحل برای این افراد نیز پاسپورت صادر خواهد شد.

در مراحل بعدی برای این اشخاص نیز پاسپورت صادر خواهد شد؛ در گذشته این گونه افراد درقبال گم شدن پاسپورت خود باید جریمه پرداخت می کردند اما در حال حاضر این جریمه بخشیده شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->