یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟
سرخط خبرها

الزامی برای استفاده از استامپ برای اثر انگشت وجود ندارد

  • کد خبر: ۱۸۳۸۸
  • ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۷
الزامی برای استفاده از استامپ برای اثر انگشت وجود ندارد
عرف، رئیس ستاد انتخابات کشور استفاده از استامپ در روند رای گیری را غیرالزامی اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس ستاد انتخابات کشور در نامه ای به استانداران و روسای ستادهای انتخابات کشور استفاده از استامپ برای رای گیری را غیر اجباری اعلام کرد

متن نامه به شرح زیر است:

استانداران محترم سراسر کشور
روسای محترم ستاد انتخابات استان ها
باسلام و احترام
باتوجه به وجود دستگاههای احراز هویت و اطمینان از تشخیص هویت رای دهندگان و عدم امکان رای دادن مجدد و پیرو تقاضای اکثریت ستادهای انتخاباتی برای حفظ سلامتی هموطنان عزیز و نامه وزارت بهداشت مبنی بر حذف استامپ و نیز موافقت شورای محترم نگهبان بدینوسیله اعلام می دارد ، استفاده از استامپ الزامی نیست و اختیاری است.

 

نبی‌پور، مدیرکل سیاسی استانداری خراسان رضوی در همین رابطه گفت: با توجه به موضوع سلامت و همچنین وجود نگرانی‌هایی درباره بیماری کرونا، وزارت کشور اطلاعیه ای داد که استفاده از استامپ ضروری نیست.

وی افزود: همچنین باتوجه به وجود دستگاههای احراز هویت و اطمینان از تشخیص هویت رای دهندگان و عدم امکان رای دادن مجدد و پیرو تقاضای اکثریت ستادهای انتخاباتی برای حفظ سلامتی هموطنان عزیز و نامه وزارت بهداشت مبنی بر حذف استامپ و نیز موافقت شورای محترم نگهبان اعلام شد که استفاده از استامپ الزامی نیست و اختیاری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->