«خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه تولید اثر؛ از دردسر‌های اداری تا هزینه‌های سرسام‌آور | نگاهی به مشکلات تولید و اجرای تئاتر در مشهد جان ویلیامز موسیقی فیلم جدید استیون اسپیلبرگ را می‌سازد بازگشت «محمدرضا گلزار» به شبکه نمایش خانگی بلیت ۲ میلیون تومانی برای نمایش بهنوش طباطبایی و هوتن شکیبا!
سرخط خبرها

علی صبوری در بیمارستان روانی بستری شد + عکس

  • کد خبر: ۱۸۴۳۰۰
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۵
  • ۱
علی صبوری در بیمارستان روانی بستری شد + عکس
علی صبوری، بازیگر صداوسیما با انتشار یک استوری در صفحه شخصی خود خبر از بستری شدنش در بیمارستان داد.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهر‌آرانیوز، علی صبوری با انتشار یک عکس و ویدیو در استوری خود در صفحه شخصی‌اش در اینستاگرام خبر از بستری شدنش در بیمارستان روانی داد.
صبوری در استوری خود نوشته است:

«به خاطر فشار روانی که رویم بود و هست، به خاطر ناحقی‌ها و نامردی‌ها، حمله عصبی عجیبی به من دست می‌داد که با دستور دکتر به مدت یک ماه در بیمارستان روانی بستری شدم. ۲۵ روز از ترخیصم در بیمارستان باقیمانده است. برای سلامتی من و هر بیمار دیگری در بیمارستان‌ها دعا کنید. از گفتن این موضوع خجالت نمی‌کشم و به دنبال ترحم نیز نیستم، اما خواستم بگویم روزگاری بدی است. سی و یک سالگیم چگونه شروع شد.»

علی صبوری در بیمارستان روانی بستری شد + عکس

علی صبوری بازیگر تلویزیون و چهره اینستاگرامی در مسابقه خنداننده‌شو خندوانه نیز فعالیت داشت و توانست عنوان نخست این برنامه را از آن خود کند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Germany
۱۲:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۶
0
0
همه ی جوونامون مشکل روحی و روانی دارن طفلکی بس که نمیشه زندگی کرد آنقدر برامون این زندگی رو سخت و غیر ممکن کردن الهی که در پناه حق هر چه زودتر حالشون خوب بشه و حال همه ی مریضامون مساعد بشه انشالله
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->