حمله وحشیانه پلیس آلمان به تظاهرات همبستگی با غزه + فیلم حماس ادعا‌ها درباره پیکر شهیدان السنوار را تکذیب کرد بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم کشتی تحریم‌شده ایران در بندر برزیل پهلو گرفت پارلمان اسپانیا تحریم تسلیحاتی صهیونیست‌ها را تصویب کرد مازندران اولین شهردار زن را به خود دید وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هشدار کنگره آمریکا به ترامپ | روابط آمریکا و هند را ترمیم کن ارزیابی سی‌ان‌ان از مذاکرات آتش‌بس غزه در مصر اتحادیه اروپا خواهان ازسرگیری همکاری ایران و آژانس شد انتقاد تند لاوروف از بازگرداندن تحریم‌های ایران پارلمان ترکیه حملات اسرائیل به ناوگان صمود را محکوم کرد افسانه نادری‌پور، عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر سازمان ملل شد واکنش مکرون به آزادی شهروند فرانسوی بازداشت شده در ایران پوتین وارد دوشنبه شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حملات مقاومت به مواضع نظامیان اسرائیلی در شمال‌غرب و جنوب غزه عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار می‌شود؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: اسرائیل از طریق خونریزی و قتل عام نمی‌تواند به چیزی دست یابد حضور وزیر خارجه آمریکا در نشست اروپایی-عربی درباره غزه صد‌ها نفر از گارد ملی آمریکا به شیکاگو اعزام شدند (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هواپیمای حامل زندانیان آمریکایی به قطر رسید

  • کد خبر: ۱۸۴۸۵۱
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۱
هواپیمای حامل زندانیان آمریکایی به قطر رسید
شبکه الجزیره خبر داد هواپیمای حامل پنج جاسوس آمریکایی به فرودگاه دوحه رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه قطری الجزیره امروز (دوشنبه) خبر داد هواپیمای حامل پنج جاسوس آمریکایی که بر اساس توافق تبادل زندانیان میان تهران و واشنگتن آزاد شده‌اند، وارد فرودگاه دوحه شده است. 

پس از تایید «محمد رضا فرزین» رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر واریز شدن ۶ میلیارد دلار منابع مالی آزادشده ایران از کره جنوبی در ۲ بانک قطری، خبرگزاری رویترز امروز (دوشنبه) خبر داد پنج جاسوس آمریکایی سوار هواپیمای قطری شدند تا از ایران به دوحه، محل تبادل زندانیان میان ایران و آمریکا منتقل شوند.

خبرگزاری فرانسه هم به نقل از یک مسئول آمریکایی خبر داد «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در چارچوب توافق تبادل زندانیان تهران و واشنگتن پنج زندانی ایرانی را عفو کرده است.

پیش از این، رسانه ایرانی «نور نیوز» خبر داده بود ۲ نفر از پنج زندانی آزاد شده ایرانی که در جریان مبادله زندانیان ایرانی و آمریکایی آزاد شدند و قصد سفر به ایران داشتند، بر اساس برنامه از پیش تعیین شده وارد دوحه، پایتخت قطر شدند. همزمان سه زندانی ایرانی دیگر نیز که ساکن آمریکا بودند، آزاد شدند.

«علی باقری» معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز درباره توافق تهران-واشنگتن گفت: طی مذاکرات فشرده‌ای که در طول چند سال گذشته به صورت غیرمستقیم بین ایران و آمریکا انجام شد، یکی از موضوعات مهم تبادل زندانیان و آزادسازی منابع مالی ایران بود.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در ادامه گفت: در جریان این تبادل پنج زندانی ایرانی که به صورت غیرقانونی توسط دستگاه‌های امنیتی آمریکا تحت تعقیب و بازداشت قرار گرفته‌اند، آزاد می‌شوند.

باقری با بیان این‌که تعدادی از این افراد به کشور باز می‌گردند و تعدادی از آن‌ها به خاطر این‌که از قبل در آمریکا زندگی می‌کردند، در آمریکا باقی خواهند ماند، ادامه داد: ایران و دولت سیزدهم نسبت به سرنوشت تمام ایرانیان حتی ایرانیانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند، اهتمام و توجه ویژه دارد.

باقری در پایان گفت: امیدواریم آزادی این زندانیان ایرانی از دست آمریکا باعث شود که آمریکایی‌ها این مسئله را به خوبی متوجه شوند که بیش از این به اقدامات غیرقانونی خود در تحت تعقیب قرار دادن ایرانیان به خاطر انجام دادن اقدامات قانونی در آمریکا ادامه ندهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->