تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

تکریم و معارفه جمعی از مدیران شهری مشهد در حوزه حمل و نقل | تلاش برای خروج پروژه‌های فاقد اولویت از دستور کار

  • کد خبر: ۱۸۵۵۱۹
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۴
تکریم و معارفه جمعی از مدیران شهری مشهد در حوزه حمل و نقل | تلاش برای خروج پروژه‌های فاقد اولویت از دستور کار
امروز ١ مهرماه ۱۴۰۲ جمعی از مدیران شهری مشهد در حوزه حمل و نقل تکریم و معارفه شدند.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، سید محمود ریحانی مدیرکل سابق نظارت بر اجرای طرح‌های عمرانی شهرداری مشهد در این مراسم، اظهار کرد: ٣٣ سال است که در شهرداری در حوزه معاونت عمران و حمل و نقل در جایگاه‌های متفاوت فعالیت داشتم و ١۶ سال که در این بخش در جایگاه مدیریت خدمت رسانی کرده‌ام. در طول مدت خدمتم کار‌های بزرگی در این حوزه انجام شد که البته زحمات همکاران، مشاوران و پیمانکاران نیز نقش موثری داشت.

وی با اشاره به خدمات انجام شده، افزود: ۴٠ تقاطع همسطح و ١۴٠ کیلومتر شبکه بزرگراهی، بلوار و شیان اصلی ساخته شده است، ١٣۵ کیلومتر مسیل بزرگ قرینه سازی، ۶٠٠ کیلومتر کانال سرپوشیده و هزار کیلومتر کانال روباز اجرا شده است.

ریحانی ادامه داد: همچنین ٣٠ مورد ساختمان بزرگ اعم از ساختمان‌های اداری، فرهنگسراها، پارکینگ طبقاتی، سالن بحران، سالن ورزشی و پایانه مسافربری که بزرگترین آن پایانه امام رضا (ع) در این مدت اجرا و مورد بهره‌برداری واقع شده است. لازم به ذکر است که ۶ پارک بزرگ مقیاس نیز اجرا شده است.

مدیرکل سابق نظارت بر اجرای طرح‌های عمرانی شهرداری مشهد با بیان اینکه در طول خدمتم به دو هدف که شامل رعایت اصول فنی و سلامت است، توجه کرده‌ام، اضافه کرد: خوشحالم این دو اصل در این اداره به نحو احسن پیاده شد و با خیال راحت مسئولیت خود را واگذار می‌کنم. خوشبختانه با مهندس زمانیان افتخار همکاری داشته‌ام و خوشحالم دکتر زمانیان در این سمت انتخاب شدند، زیرا به روند کار‌ها آشنا هستند و از همکاران خود خواستارام بیشتر از بیش با ایشان همکاری داشته باشند.

در ادامه مجتبی زمانیان وحیدی، مدیر کل نظارت بر اجرای طرح‌های عمرانی ضمن تقدیر و تشکر از همه افرادی که در مسیر عمران و آبادانی این شهر زحمت کشیده‌اند، اظهار کرد: امیدوارم با همراهی همه همکاران بتوانیم در این دوره که عهده‌دار این مسئولیت هستم به نحو‌احسن کار‌ها را پیش ببریم و شاهد احداث پروژه‌های باشیم که در زندگی مردم گره‌گشا است. همچنین بتوانیم پروژه‌های فاقد اولویت را از دستور کارخارج کنیم.

وی با اشاره به اینکه باید بین حوزه‌های پدیده آوری، مطالعات اجرا، نظارت، نگهداری و تعمیرات ارتباط برقرار کنیم، ادامه داد: گاهی پیش می‌آید که برای پروژه‌ای فرصت کافی برای مطالعه نیست و باید این فرصت را ایجاد کنیم. در حوزه اجرا نیز باید بین مدیریت زمان، مدیریت هزینه و کیفیت توازن برقرار کنیم تا هیچ کدام قربانی یکدیگر نشوند. برای اجرای این برنامه‌ها به یاری همکاران در مسیری که ترسیم شده نیاز داریم.

در ادامه این مراسم سید مهدی امامی میبدی مدیر سابق کل راهبری و نظارت بر ترافیک با اشاره به اینکه در این مدت سعی کرده ام خدمت صادقانه داشته باشم، اظهار کرد: جا دارد از همه کسانی که در این مدت کنار بنده بودند و همکاری لازم را داشتند تشکر و قدردانی می‌کنم.

همچنین هادی عطار زاده مدیر کل راهبری و نظارت بر ترافیک ادامه داد:حوزه حمل و نقل و ترافیک حوزه پیچیده‌ای با کاربران متفاوت و گستردگی زیادی دارد و نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و اجرای برنامه‌های مناسب است.

وی گفت: امیدوارم بتوانیم برنامه‌های خود را در جهت توسعه حمل و نقل انسان محور و پایدار پیش ببریم. کار سخت است و پشتکار و همت ما همکاران نباشد ممکن نیست؛ و امیدوارم بتوانیم آنچه را که شایسته این شهر است، انجام دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->