گران‌فروشی و تخلفات بهداشتی کافی‌شاپ‌های مشهد در تیررس بازرسی اصناف  فرزین: قیمت غیررسمی ارز اغلب برای کالا‌های قاچاق است فرزین خبر داد: تداوم تخصیص ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و کالا‌های اساسی معاون وزیر کشور: در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای تغییر قیمت نان وجود ندارد | کاهش ۶ درصدی مصرف نان کشور با خروج اتباع غیرمجاز بازار خودرو زیر سایه نوسانات ارز | هشدار رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران درباره بدعهدی شرکت‌ها هشتمین مرحله فروش ایران‌خودرو آغاز نشده حذف شد! نقره ۱۴۰ هزار تومانی فتح شد؛ جزئیات کامل قیمت شمش‌های مختلف (۹ شهریور ۱۴۰۴) شوک سپتامبر: دلار ۱۰۴ هزار تومان را فتح کرد و سکه را به آستانه ۱۰۰ میلیون کوبید! طلوع سپتامبری بیت‌کوین: پیش‌بینی صعودی به قله ۱۲۴ هزار دلار علی‌رغم تاریخچه نزولی! پیش‌بینی جدید از قیمت طلا و سکه | خیز طلا برای فتح کانال ۹ میلیونی (۹ شهریور ۱۴۰۴) وزیر نیرو برای تهیه لایحه جرم انگاری استخراج غیرقانونی رمز ارز دستور فوری صادر کرد علت کمبود برنج پاکستانی در بازار چیست؟ رکوردشکنی لوبیاچیتی با افزایش قیمت ۲۴۸ درصدی در یک‌سال! قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۹ شهریور ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید + جدول رکود مسکن تا چه زمانی ادامه دارد؟ دلار در مشهد وارد کانال ۱۰۴ هزار تومان شد وزیر جهاد کشاورزی: قیمت بهترین نوع برنج ایرانی ۲۶۰ هزار تومان شد ورق بورس برگشت | رشد شارپی ۳۴ هزار واحدی شاخص کل (۹ شهریور ۱۴۰۴) فردا (۱۰ شهریور) تمام طلافروشی‌ها در مشهد تعطیل است استاندارد‌های اجباری خودرو از ۸۵ مورد به ۱۲۲ مورد افزایش یافت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ شهریور ۱۴۰۴) | نوسان محدود دلار در کانال جدید نرخ طلا در مشهد عقب نشینی کرد (۹ شهریور ۱۴۰۴) قیمت دلار در مشهد (۹ شهریور ۱۴۰۴) بودجه یارانه نقدی ۲۶۶ همت کسری دارد پیش بینی نرخ اونس جهانی، طلا و سکه تا پایان ۱۴۰۴ | سکه بخریم، طلا یا صندوق طلا؟ | کدام یک بازدهی بیشتری دارد؟ ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت غیرقانونی اعلام شد پایداری تولید و صادرات نفت در سایه جنگ و تحریم سهم ناچیز ۹۰۰ هزار تومانی حق مسکن کارگری در برابر اجاره‌های چندمیلیونی قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۹ شهریور ۱۴۰۴) | سیر کیلویی ۱۲۰ هزار تومان
سرخط خبرها

بازگشایی دوباره سامانه تسهیلات نوسازی مسکن در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۸۵۶۳۱
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۶
بازگشایی دوباره سامانه تسهیلات نوسازی مسکن در خراسان رضوی
سامانه تسهیلات ساخت مسکن در بافتهای فرسوده استان که برای مدتی غیر فعال بود اکنون بازگشایی شده است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت تسهیلات به سامانه مراجعه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز،رییس اداره برنامه‌ریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی افزود: سامانه تسهیلات ساخت مسکن در بافتهای فرسوده شرکت بازآفرینی شهری ایران به آدرس www.Facility.udrc.ir برای مدتی امکان خدمات رسانی را نداشت، اما با بازگشایی آن، متقاضیان می توانند برای مراجعه به این سامانه وارد پروسه دریافت وام شوند.

سمانه نصرالهی اظهار داشت: متقاضیان بعد از ثبت نام در سامانه بویژه ثبت کدپستی خانه و تایید اینکه ملکشان در بافت فرسوده قرار دارد، به صورت مستقیم و برخط به بانکی که قرار است وام را دریافت کنند، متصل می شوند.

رییس اداره برنامه ریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی افزود: چنانچه دریافت تسهیلات از سوی این سامانه برای متقاضی تایید نشد، آنان می توانند به اداره برنامه ریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی مراجعه و یا با سامانه پیامکی ۳۰۰۰۸۶۱۲ مشکل خود را مطرح کنند.

وی بیان کرد: میزان پرداخت تسهیلات ساخت مسکن در بافت فرسوده برای مناطق اطراف حرم مطهر رضوی ۶ میلیارد ریال، برای بافتهای تاریخی و فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی کلانشهرها چهار میلیارد ریال و برای بافتهای تاریخی و فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی شهرستانها سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است.

نصراللهی اظهار داشت: برای دریافت این وام ها نیاز به سپرده گذاری نیست، نرخ سود وام در دوره مشارکت مدنی تا سقف سه هزار میلیون ریال به میزان ۹ درصد و باقی آن براساس سیاستهای ابلاغی بانک مرکزی ۱۸ درصد است، مدت مشارکت مدنی براساس واحدهای مسکونی نوساز از ۱۲ تا ۳۶ ماه اعمال می شود، به این معنا از کل مبلغ وام، یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال با نرخ سود صفر درصد محاسبه شده که سهم دولت در پایان دوران مشارکت مدنی تسویه می شود.

وی افزود: بر این اساس در مجموع نرخ سود وام ساخت مسکن در بافتهای فرسوده برای متقاضیان در کلانشهرها ۱۱ درصد، برای سایر شهرها ۱۰ درصد و برای متقاضیان گروه های حمایتی (کمیته امداد و بهزیستی) چهار درصد است.

رییس اداره برنامه ریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی بیان داشت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون چهار هزار و ۵۱ متقاضی ساخت مسکن در بافتهای فرسوده استان به بانکها معرفی شدند که از این تعداد با سه هزار و ۴۲۰ متقاضی قرارداد منعقد شده است که ۸۵ درصد از این تعداد وام را دریافت کرده اند و ۱۵ درصد باقیمانده در حال دریافت وام هستند.

وی گفت: متقاضیان دریافت سند ملک در بافتهای فرسوده نیز می توانند طبق بند ک تبصره ۱۱ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، به سامانه www.Facility.udrc.ir مراجعه کرده و اطلاعات خود را در آن ثبت و کد رهگیری را دریافت کنند، اطلاعات آنان توسط اداره کل راه و شهرسازی بررسی شده و پس از تایید به اداره کل ثبت اسناد و املاک برای صدور سند ارسال می شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->