فیلم صبح اعدام به برنامه هفت رسید چرا تلویزیون سخنرانی حجت‌الاسلام مسعود عالی را قطع کرد؟ ریدلی اسکات در ۸۸ سالگی همچنان پرکار است برگزاری نمایشگاه گروهی نقاشیخط «هفت هنر» در نگارخانه رضوان مشهد تام کروز با شانزدهمین پرش با چتر نجات، رکورد گینس را شکست علیرضا قربانی: فقدان «الهه»، دختر سرزمینمان، داغدارمان کرد ویدئو | گاف جدید شبکه ایران‌اینترنشنال علیه فرزند رهبر انقلاب اقدام دوباره نماوا برای دور زدن قانون درباره انتشار سریال سووشون؛ این‌بار با یوتیوب سیدعلی خامنه‌ایِ خمینی درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی
سرخط خبرها

ویژه برنامه‌های دفاع مقدس در شبکه امید + زمان پخش

  • کد خبر: ۱۸۵۷۱۵
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۵
ویژه برنامه‌های دفاع مقدس در شبکه امید + زمان پخش
مدیر شبکه امید و کودک درباره تغییر کنداکتور این شبکه‌ها در هفته دفاع مقدس توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدصادق باطنی  درباره پخش آثاری که همزمان با هفته دفاع مقدس روی آنتن می‌رود به خبرنگار مهر گفت: شبکه امید مجموعه انیمیشن «مرحمت» را پخش می‌کند که درباره شهید مرحمت بالازاده است و برای اولین بار از شبکه امید به عنوان یک شبکه سراسری پخش می‌شود.

وی اضافه کرد: این مجموعه در ۲۰ قسمت ۲۰ دقیقه‌ای تولید شده است و پیش از این از یکی از مراکز صداوسیمای استانی روی آنتن رفته است.

مدیر شبکه امید تصریح کرد: همچنین بازپخش «منطقه پرواز ممنوع» را داریم که مینی سریالی است که هر شب ساعت ۲۱ روی آنتن می‌رود. ویژه برنامه‌ای هم با مرکز یاسوج در شبکه دنا داریم که هر شب فرماندهان سپاه در دوران دفاع مقدس در آن، با رویکرد مخاطب نوجوان گفتگو می‌کنند و هر شب ساعت ۲۱:۳۰ تا ۲۲ روی آنتن می‌رود.

وی با اشاره به یک مجموعه دیگر اظهار کرد: «صیاد دل ها» یک مجموعه پنج قسمتی است که به معرفی شهید صیاد شیرازی برای نوجوانان می‌پردازد و در بخشی از برنامه نیز فرماندهان ارتش به گفتگو می‌پردازند که مجری و فضای برنامه نوجوانانه است. غیر از این برنامه‌های اصلی، آیتم ها، نماهنگ و برنامه‌های فرعی‌تر هم در نظر گرفته شده است.

مدیر شبکه کودک درباره این شبکه و برنامه‌های آن نیز گفت: در شبکه کودک مجموعه انیمیشن «شجاعان» را داریم که بازپخش می‌شود و از تولیدات مرکز صباست.

باطنی درباره اهمیت روایت قصه‌هایی مرتبط با دفاع مقدس برای کودکان عنوان کرد: قصه دفاع مقدس یک اتفاق بزرگ ملی است که باید برای کودکان روایت کنیم. در دنیا هم تا سال‌ها از جنگ‌های خود فیلم و سریال می‌سازند و با بزرگداشت و تکریم از آن‌ها یاد می‌کنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->