ضرب و شتم دکتر پیروز مجتهدزاده، چهره ماندگار علمی کشور در خانه مادرزنش ! سرقت ۱۷ هزار دلاری زن خدمتکار از کمد صاحبخانه در مشهد مصرف تخم مرغ در سالمندان آسیبی به کبد نمی‌رساند ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی کشته شدن یک قاتل محکوم به قصاص در بیمارستان کرج + جزئیات هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی نسبت به آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه نشده و فاضلاب مرگ تلخ مادر بر اثر توپ بازی پسر نوجوان در خیابان ! ۲ دختر تکواندوکار مفقود شده تهرانی پیدا شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اصلاح قانون محکومیت‌های مالی در دستور کار مجلس | آخرین اخبار از قانون مهریه بیست‌وهشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده آیا ورزش در حالت ناشتای صبحگاهی، تأثیر بیشتری بر کاهش وزن دارد؟ تشدید بازرسی‌های وزارت بهداشت در فصل گرما همراه غذا آب بخوریم یا نه؟ مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد امروز به پایان می‌رسد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ نفر از اعضای یک شرکت هرمی دستگیر شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) وضعیت خطرناک اشعه ماورای بنفش با گرم تر شدن هوا دوباره کرونا! | پیش بینی شیوع سویه جدید کرونا با بازگشت حجاج مراقبت‌های مرزی برای جلوگیری از ورود بیماران تنفسی تشدید می‌شود رشد خطرناک جلبک در تالاب دُرگه سنگی نقده توانگران، پرچمدار حذف پذیرایی در مراسم ترحیم شوند!
سرخط خبرها

علت بیش از ۳۲ درصد مرگ‌ومیر در دنیا، ابتلاء به بیماری‌های قلبی است

  • کد خبر: ۱۸۶۱۰۷
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۱
علت بیش از ۳۲ درصد مرگ‌ومیر در دنیا، ابتلاء به بیماری‌های قلبی است
یک متخصص قلب و عروق گفت: بیش از ۳۲ درصد علل مرگ‌ومیر در دنیا به دلیل ابتلاء به بیماری قلبی رخ می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدحسین رحیمی با بیان اینکه بیش از ۳۲ درصد علل مرگ‌ومیر در دنیا به دلیل ابتلاء به بیماری قلبی رخ می‌دهد، اظهار کرد: تحقیقات نشان می‌دهد که چهار عامل فشارخون، دیابت، بالا بودن چربی در بدن و استعمال دخانیات احتمال ابتلاء به بیماری عروق کرونر را افزایش می‌دهد، وراثت، تغذیه، سبک زندگی ناسالم و تحرک نداشتن و فعالیت بدنی هم تأثیر بسزایی بر ابتلاء به بیماری‌های قلبی دارد.

وی استعمال دخانیات را علت اصلی سن ابتلاء به بیماری‌های قلبی به ویژه سکته قلبی دانست و افزود: پژوهش‌ها حاکی از آن است که کشیدن قلیان معادل صد‌ها نخ سیگار است و با توجه به افزایش استعمال این ماده دخانی سن ابتلاء به بیماری قلبی و عروقی به‌شدت کاهش پیدا کرده است.

متخصص قلب و عروق خاطرنشان کرد: استرس و اضطراب دیگر عامل افزاینده ابتلاء به بیماری‌های قلبی است که در دنیای امروز سطح استرس در بیشتر افراد به‌شدت افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه برخی بیماری‌ها باعث نارسایی، تنگی و گشادی دریچه‌ها می‌شوند، ادامه داد: شایع‌ترین بیماری‌های قلبی عروقی شامل بیماری عروق کرونر قلب مانند حمله‌های قلبی و بیماری عروق مغزی مانند سکته مغزی است.

رحیمی درد هنگام فعالیت را یکی از نشانه‌هایی ابتلاء سکته قلبی و بیماری کرونر دانست و تصریح کرد: درد در سینه، فشار روی دست، تعریق و تهوع، ضعف و بی‌حالی از نشانه ابتلاء فرد به بیماری عروق کرونری قلب است.

وی اضافه کرد: تنها چند اقدام ساده در زمینه تغذیه خوب و سالم، فعالیت بدنی و ورزش، مصرف نکردن و ترک دخانیات و کنترل وزن، فشار و قند خون می‌تواند سلامت قلب را تداوم بخشد.

متخصص قلب و عروق با اشاره به اینکه از ۳۰ سالگی به بعد باید به طور متوسط سالانه یک بار وضعیت بدنی خود را که شامل فشارخون، دیابت، چربی و ... را بسنجند، افزود: سبک زندگی، تغذیه سالم و داشتن برنامه منظم ورزشی نقش بسزایی بر سلامت قلب و پیشگیری از بیماری‌های مختلف به ویژه بیماری‌های قلبی دارد.

منبع: ایمنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->