صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس و مولانا در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴ خیابان، گروگان بی‌قانون‌ها | روایتی درباره سدمعبر، نماد آشکار بی‌احترامی به حقوق شهروندی چگونه فشار خون را در یک ماه پایین بیاوریم؟ فروش آینه بغل خودرو‌های لوکس، فقط ۵۰۰ هزار تومان! دستگیری توزیع‌کننده مواد مخدر توسط پلیس مشهد | دیوار شیشه‌ای تبعه خارجی فرو ریخت لیست غذا‌های ممنوعه برای سالمندان سانحه رانندگی در فضایی خاص، منجر به جان‌باختن پسری ۱۲ساله در مشهد شد | مرگ عجیب یک نوجوان! کشاورزی خراسان رضوی در حال نابودی است | تأثیر بحران آب بر کشاورزی استان پاسخ سخنگوی آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی این وزارت خودرو‌های توقیفی بالای ۵ میلیون تومان جریمه ترخیص می‌شوند + جزئیات (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تأمین اجتماعی در حال تأمین منابع برای واریز معوقات گروهی از بازنشستگان است (۱۶ مهر ۱۴۰۴) روایتی از ۲ مرکز ساماندهی کودکان کار در مشهد | توانمندسازی، آغازی بر پایان کودک‌کار آیا داروخانه‌ها ملزم به فروش اینترنتی دارو هستند؟ زندگی با «کودک درون» | چطور با کودک درون خود دوست شویم و از آن در زندگی روزمره بهره ببریم؟
سرخط خبرها

مشاغل خاص و ناباروری در مردان

  • کد خبر: ۱۸۷۲۷
  • ۰۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۶
مشاغل خاص و  ناباروری در مردان
یک متخصص اورولوژی و مجاری ادراری گفت: تحقیقات ثابت کرده که عوامل شغلی محیط کار بر روی ناباروری مردان اثردارد و قابل پیشگیری قطعی نیست.
تکتم جاوید - دکترعلیرضا حاکمی با اشار به هفته سلامت مردان، افزود: پنجمین روز این هفته با عنوان «علل شغلی ناباروری و سایر بیماری‌های شغلی» نامگذاری شده که به دلیل تاثیر مستقیم نوع شغل در بروز ناباروری در مردان است که اغلب از آن غفلت می‌شود.
وی اضافه‌کرد: مجموعه‌ای از عوامل مختلف ژنتیکی، عروقی، هورمونی و روانی دست به دست هم می‌دهند تا فرد توانایی باروری داشته‌باشد و سبک زندگی می‌تواند این شرایط را به شدت تغییر دهد.
حاکمی درخصوص انواع مشاغل زیان‌آور درسلامت باروری خاطرنشان کرد: برخی از مردانی که مشاغل خاصی دارند، مثل صنایع مرتبط با فلزات سنگین، صنایع باتری‌سازی، رنگ‌سازی و جوشکاری، مردانی که در معرض اشعه ایکس هستند، یا کسانی که در محیط‌های خیلی گرم مانند آشپزخانه‌ها کارمی‌کنند  در معرض آلودگی‌های ناشی از محیط کار باشند. آلودگی‌های شیمیایی محیط کار  برهم زننده‌های واکنش‌های شیمیایی هستند که باید به‌صورت طبیعی در بدن اتفاق بیفتد.
 این متخصص یادآورشد: رعایت استاندارد‌های ایمنی در محیط کار و پایبندی افراد به ضوابط ایمنی بسیار مهم است. عاداتی مثل مصرف دخانیات و نوشیدن الکل  هم باعث اختلال در توانایی باروری می‌شوند. برخلاف تصور عموم یک‌بار مصرف قلیان معادل مصرف دست‌کم ۱۴۰ تا ۱۵۰ نخ سیگار است که مصرف آن دربین مردان رواج بسیاری دارد. دود، نیکوتین و مواد مضری که در دخانیات وجود دارند، فقط به قلب و عروق و ریه آسیب نمی‌زنند، بلکه توانایی انسان را در سطوح مختلف تحت تاثیر قرارمی‌دهند.
وی در خصوص روش‌های پیشگیری از این گونه بیمار‌ی‌ها افزود: طب کار با انجام معاینات قبل از استخدام (برای هر شغلی) و انجام معاینات دوره‌ای می‌تواند در تشخیص زودرس بیماری‌ها قبل از اینکه علائم آن حاد شود، کمک‌کننده باشد. همچنین تغییر سبک زندگی، ورزش و تحرک نیز برای روی کاهش عوارض تاثیر دارد.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->